Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/1/2023 στις 2:48 ΜΜ, tcktcktck είπε

Εγώ παρέθεσα και άρθρο που δείχνει ότι πιάσαν τους άλλους για 4300 ευρώ. Το πλαίσιο δεν είναι καθόλου ασαφές αλλά αυτό καλύτερα να το συζητήσεις με το λογιστή σου. Έχουν ανοιχτεί τόσα πολλά μέτωπα που άλλος λέει για μετοχές άλλος για ασφαλιστικά που ίσως έχω χάσει τη μπάλα σε τι απαντώ. Για μετοχές τα έχω πει με λογιστή και ο νόμος είναι ξεκάθαρος 

Παντα υπαρχουν περιπτωσεις σαν αυτες που ανακοινωνονται, μεμονωμενες βεβαια και δε ξερουμε τι ακριβως συμβαινει στην καθε μια. Εχω ηδη μιλησει με λογιστες και αυτα που μου ειπαν εγραψα εδω. Για μετοχες τα ειπαμε, ειναι φορολογημενες στη πηγη.

Στις 15/1/2023 στις 7:12 ΜΜ, leonidas_fs είπε

Οποιαδήποτε τραπεζικη συναλλαγη άνω των 9,800€, πάει αυτόματα ενημέρωση & αντίγραφο συναλλαγής στην τράπεζα της Ελλάδος. Τωρα από κει και πέρα προφανώς με κάποια κριτήρια φιλτράρεται αυτή η κίνηση και πολύ λίγες κινήσεις καταλήγουν σε περαιτέρω έλεγχο.

Ειναι σαν τα φαναρια, απαγορευεται να περασεις με πορτοκαλί αλλα το 99% των οδηγων περναει, αν λοιπον βαλουν εναν τροχαιο να τη στησει σε ενα τετοιο για μια μερα θα γραψει εκατονταδες οδηγους.

Αυτο περι 9800 δε το ηξερα, αρα  μεταφορες "μαυρων" μεχρι 9799ε ειναι ok?

Επεξ/σία από rus
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 ώρες πριν, rus είπε

Πl.

Ειναι σαν τα φαναρια, απαγορευεται να περασεις με πορτοκαλί αλλα το 99% των οδηγων περναει, αν λοιπον βαλουν εναν τροχαιο να τη στησει σε ενα τετοιο για μια μερα θα γραψει εκατονταδες οδηγους.

Αυτο περι 9800 δε το ηξερα, αρα  μεταφορες "μαυρων" μεχρι 9799ε ειναι ok?

Τίποτα δεν ισχύει καθολικά απλά το θέμα είναι ότι πάνω από ένα ποσό ενημερώνεται και η «κεντρική αρχή».  Τώρα εάν κάποιος έχει πολλες αδικαιολόγητες μεταφορές προς το λογαριασμό του πάλι θα χτυπήσει alert, Φαντάζομαι ανεξάρτητου ποσού.

Απλά για το θέμα της πώλησης μετοχών άλλο να μπούνε ξαφνικά στο λογαριασμό σου 5000 € άλλο 20.000 € κι άλλο 150.000 €. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, leonidas_fs είπε

Απλά για το θέμα της πώλησης μετοχών άλλο να μπούνε ξαφνικά στο λογαριασμό σου 5000 € άλλο 20.000 € κι άλλο 150.000 €. 

Και αλλο να μπουν απο καποιον ιδιωτη και αλλο απο μια τραπεζα ή απο την Ιντεραμερικαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...