Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για αρχή να τις καθαρίσεις καλά όπως επίσης το σημείο στην κολώνα όπου ακουμπάνε και γλιστράνε. Θα βοηθούσε να ρίξεις και σπρέι σιλικόνης σε εκείνο το σημείο

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Zan_gachette είπε

Για αρχή να τις καθαρίσεις καλά όπως επίσης το σημείο στην κολώνα όπου ακουμπάνε και γλιστράνε. Θα βοηθούσε να ρίξεις και σπρέι σιλικόνης σε εκείνο το σημείο

Δεν λερωνει; επίσης προτεινετε κάποιο σπρέι;

Δημοσ.

Αν οι ζώνες είναι εξωτερικά βρώμικες, ο λόγος που κολλάνε είναι αυτός.

Τέτοια περίπτωση είχα και εγώ, όπου μέσα σε διάλυμα με ζεστό νερό και πράσινο σαπούνι τις έβαλα να μουσκέψουν καλά,

και μετά με σφουγγάρι αρχικά καλό τρίψιμο,με ένα πανί έπειτα στέγνωμα και βελτιώθηκε μετά από αυτό πολύ η κατάσταση.

Αν όμως είναι σχετικά καθαρές τότε μάλλον το πρόβλημα εντοπίζεται στον μηχανισμό και θα πρέπει να προσπαθήσεις με το

σπρέυ σιλικόνης που σου σύστησαν τα παιδιά παραπάνω.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, piiii είπε

Αν οι ζώνες είναι εξωτερικά βρώμικες, ο λόγος που κολλάνε είναι αυτός.

Τέτοια περίπτωση είχα και εγώ, όπου μέσα σε διάλυμα με ζεστό νερό και πράσινο σαπούνι τις έβαλα να μουσκέψουν καλά,

και μετά με σφουγγάρι αρχικά καλό τρίψιμο,με ένα πανί έπειτα στέγνωμα και βελτιώθηκε μετά από αυτό πολύ η κατάσταση.

Αν όμως είναι σχετικά καθαρές τότε μάλλον το πρόβλημα εντοπίζεται στον μηχανισμό και θα πρέπει να προσπαθήσεις με το

σπρέυ σιλικόνης που σου σύστησαν τα παιδιά παραπάνω.

Όταν ουσιαστικά τις πλυνω πρεπει κάπως να την στερεωσω έτσι ώστε να στεγνώσει;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Η απολυτη λυση ειναι εδω

80 ευρω μου ειχε παρει μαστορας χωρις κανενα αποτελεσμα . Με αυτο το spray ολα μια χαρα 

Αν βάλω σπρέι σιλικόνης wurth κάνει το ίδιο;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Θοδωρής005 είπε

Έχω ένα alfa romeo 159 και έχουν προβλημα οι ζώνες οδηγου και συνοδηγου. Αλλά του οδηγου δεν επαναφέρει ουτε λίγο και θέλει βοήθεια. Τι μπορώ νά κάνω;

Το επομενο βημα ειναι να κολλησει τελειως!  Τις καθαριζεις με ενα υγρο wettex και τις ψεκαζεις με σπρει σιλικονης αντιστατικο. Απλα ειναι λιγο ακριβα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε

Αν βάλω σπρέι σιλικόνης wurth κάνει το ίδιο;

Δεν το ξερω.Εγω βρηκα τη λυση σε αυτο και δεν το αλλαζω

Ειναι βεβαι πιο ακριβο .Ειχα στειλει μηνυμα μεσω facebook στην εταιρεια στη Θεσσαλονικη και μου ειπαν που θα το βρω στην Αττικη

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...