Θοδωρής005 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Έχω ένα alfa romeo 159 και έχουν προβλημα οι ζώνες οδηγου και συνοδηγου. Αλλά του οδηγου δεν επαναφέρει ουτε λίγο και θέλει βοήθεια. Τι μπορώ νά κάνω;
giorgos04 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Ψαξε στα τρακαρισμένα σε μάντρα. Αλλιώς πας για καινούριο, γνήσιο ή ημιτασιόν.
Zan_gachette Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Για αρχή να τις καθαρίσεις καλά όπως επίσης το σημείο στην κολώνα όπου ακουμπάνε και γλιστράνε. Θα βοηθούσε να ρίξεις και σπρέι σιλικόνης σε εκείνο το σημείο
Θοδωρής005 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, Zan_gachette είπε Για αρχή να τις καθαρίσεις καλά όπως επίσης το σημείο στην κολώνα όπου ακουμπάνε και γλιστράνε. Θα βοηθούσε να ρίξεις και σπρέι σιλικόνης σε εκείνο το σημείο Δεν λερωνει; επίσης προτεινετε κάποιο σπρέι;
piiii Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Αν οι ζώνες είναι εξωτερικά βρώμικες, ο λόγος που κολλάνε είναι αυτός. Τέτοια περίπτωση είχα και εγώ, όπου μέσα σε διάλυμα με ζεστό νερό και πράσινο σαπούνι τις έβαλα να μουσκέψουν καλά, και μετά με σφουγγάρι αρχικά καλό τρίψιμο,με ένα πανί έπειτα στέγνωμα και βελτιώθηκε μετά από αυτό πολύ η κατάσταση. Αν όμως είναι σχετικά καθαρές τότε μάλλον το πρόβλημα εντοπίζεται στον μηχανισμό και θα πρέπει να προσπαθήσεις με το σπρέυ σιλικόνης που σου σύστησαν τα παιδιά παραπάνω.
Θοδωρής005 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 36 λεπτά πριν, piiii είπε Αν οι ζώνες είναι εξωτερικά βρώμικες, ο λόγος που κολλάνε είναι αυτός. Τέτοια περίπτωση είχα και εγώ, όπου μέσα σε διάλυμα με ζεστό νερό και πράσινο σαπούνι τις έβαλα να μουσκέψουν καλά, και μετά με σφουγγάρι αρχικά καλό τρίψιμο,με ένα πανί έπειτα στέγνωμα και βελτιώθηκε μετά από αυτό πολύ η κατάσταση. Αν όμως είναι σχετικά καθαρές τότε μάλλον το πρόβλημα εντοπίζεται στον μηχανισμό και θα πρέπει να προσπαθήσεις με το σπρέυ σιλικόνης που σου σύστησαν τα παιδιά παραπάνω. Όταν ουσιαστικά τις πλυνω πρεπει κάπως να την στερεωσω έτσι ώστε να στεγνώσει;
telis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Ο τύπος ρίχνει το σπρέι πάνω στην ζώνη σε όλο της το μήκος. Δεν θα σου λερώνει τα ρούχα μετά;
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Η απολυτη λυση ειναι εδω 80 ευρω μου ειχε παρει μαστορας χωρις κανενα αποτελεσμα . Με αυτο το spray ολα μια χαρα 3 1
Θοδωρής005 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Η απολυτη λυση ειναι εδω 80 ευρω μου ειχε παρει μαστορας χωρις κανενα αποτελεσμα . Με αυτο το spray ολα μια χαρα Αν βάλω σπρέι σιλικόνης wurth κάνει το ίδιο;
PLACEBO_89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 14 ώρες πριν, Θοδωρής005 είπε Έχω ένα alfa romeo 159 και έχουν προβλημα οι ζώνες οδηγου και συνοδηγου. Αλλά του οδηγου δεν επαναφέρει ουτε λίγο και θέλει βοήθεια. Τι μπορώ νά κάνω; Το επομενο βημα ειναι να κολλησει τελειως! Τις καθαριζεις με ενα υγρο wettex και τις ψεκαζεις με σπρει σιλικονης αντιστατικο. Απλα ειναι λιγο ακριβα..
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε Αν βάλω σπρέι σιλικόνης wurth κάνει το ίδιο; Δεν το ξερω.Εγω βρηκα τη λυση σε αυτο και δεν το αλλαζω Ειναι βεβαι πιο ακριβο .Ειχα στειλει μηνυμα μεσω facebook στην εταιρεια στη Θεσσαλονικη και μου ειπαν που θα το βρω στην Αττικη Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2022 από Γιάννης Platano
bill999r Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Φίλε μου μόνο πλύσιμο θέλουν οι ζώνες σου κ θα δουλεύουν σαν καινούριες. Η διαδικασία είναι πολύ απλή.
Θοδωρής005 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Ευχαριστώ αλλά φοβάμαι το νερό στον κουβά στο αμαξι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα