evagelos_21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. έχω αυτές τις τιμές . Πως τις βλέπετε μιας και δεν έχω σχετικές γνώσεις. το μόνο που μου κάνει εμένα ενδιαφέρον είναι το Upstream output power (dBm) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο. -4.4 dBm είναι 0.36mW (θετικός αριθμός). Απαιτείται ελάχιστη ισχύς για το upload, ειδικά όταν είσαι πολύ κοντά στην καμπίνα. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από infin1tyGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Εχει τελικιασει η γραμμη σου και σε ανησυχει το αρνητικο νουμερο στο upstream output power ? Σοβαρα τωρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelos_21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 9 ώρες πριν, mphxths είπε Εχει τελικιασει η γραμμη σου και σε ανησυχει το αρνητικο νουμερο στο upstream output power ? Σοβαρα τωρα ? Τι εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 On 17/01/2022 at 08:06, evagelos_21 said: Τι εννοείς; εννοει οτι εφπσον η γραμμη σου παιζει κανονικα 110/11 οτι εισαι μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα