Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

10δις προβολές ενώ ο πληθυσμός της Γης είναι 7δις? Μάλλον θα βλέπουν και οι εξωγήινοι 😅

Spoiler

Ναι ξέρω για τις διαφορετικές IP

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, bazzil είπε

Περίμενα να έχει κάποια ποιότητα... 

... εφόσον οι γονείς το αποδέχονται ...

Το άκουσα πρώτη φορά σε παιδικό πάρτυ, όπου είχαν ένα φορητό ηχείο από τα jumbo μεγέθους περίπου όσο ένα μεγάλο ρολό χαρτί κουζίνας για να καταλάβεις, και το είχαν στο τέρμα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την παραμόρφωση και το τρίξιμο σε ποιότητα ήχου που έβγαζε, τουλάχιστον λέει shark και όχι shake it, όπως αρχικά νόμιζα 😂

Αλήθεια, σαν shake it ακουγόταν, δεν ξεχώριζες λέξη τι έλεγε... 😂

Είναι και εκπαιδευτικό λέει το κανάλι στο παραπάνω screenshot και μάλιστα το νούμερο 2 εκπαιδευτικό βίντεο...  Τι να πει κανείς... 

Επεξ/σία από 1nsom-n1k
Δημοσ.

Ίσως να μην ανέμεναν ΤΕΤΟΙΑ θραύση ούτε και οι δημιουργοί του, αλλά κατά τα άλλα ήταν ένα πλήρως στοχευμένο και μελετημένο βίντεο για να πάει πάρα πολύ ψηλά. Κολλάνε τα μικρά σε dt. Άλλα 2M και από την κόρη μου :P 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, manosmanos13 είπε

Μακάρι να ήταν έτσι τα views αλλά κάθε ip μετράει ένα !! αλλιώς θα βγάζαμε όλοι λεφτά !

Οπότε το κομμάτι στάνταρ έχει προβληθεί πάνω 90 δις φορές 😂

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχουν εκτός από την κορεάτικη γνήσια έκδοση και κάτι άλλες διασκευές που κτυπάνε κάτι τρελά views επίσης. Η κόρη μου τις έχει ακούσει ΟΛΕΣ. 

Δημοσ.

Τα παιδικά τραγούδια δεν είναι όπως τα χιτακια. Θα παίξουν 2 χρονάκια και τέλος. Τα παιδικά θα παίζουν συνέχεια, το παιδί θα το ακούει εάν του κολλήσει, από τα 2 έως τα 7, 8 του. Και συνήθως τα παιδιά δεν το βλέπουν. Απλά τους αρέσει να παίζει ένα τραγούδι από πίσω. Περνάνε φάσεις, ακούνε ένα πράγμα 150 φορές την ημέρα και μετά το βαριούνται.

Υγ όταν κάποιοι λέτε για ποιότητα στο τραγούδι τι εννοείτε; μιλάμε για ένα τραγούδι που απευθύνετε σε 2χρονα και 3χρονα. Ερε και να είχε βγει τώρα το ΣκαΣκαΣκαΣουΣου τι views θα έκανε. Θα τα είχε λιώσει όλα.

• Like 1
Δημοσ.

Το βλέπει η κόρη μου (3) συνέχεια . Μαζί με Πέπα , τα θαλασσοπούλια (netflix), kidecats κτλπ.

Σε κάποια φάση της έβαλα στρουμφάκια που βλέπαμε εμείς μικροι , και το έβγαλα αμέσως όταν συνειδητοποίησα πόσο σάπιο είναι. (Στο πρώτο επεισόδιο ο δρακουμέλ φτίαχνει την στρουμφίτα για να την πέσει στα αρσενικά στρουμφάκια) 

Μια χαρά ποιότητα είναι το baby shark. 

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το baby shark και δικαίως είναι εκεί που είναι. 

Σύντομο τραγουδάκι, απλό ώστε να μπορεί ένα μικρό παιδάκι να το μάθει εύκολα, απλή χορογραφία, όταν συμμετέχουν και οι γονείς είναι όλα τα λεφτά, όμορφα χρώματα. 

Η κόρη μου είναι τεσσάρων και από εναμιση χρόνων το βλέπαμε και το χορεύαμε. Αυτό και το Five little monkeys. 

Τώρα βέβαια μεγάλωσε λίγο, είμαστε στη φάση που παίζουμε Mario Kart 8, οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες Spiderman, Super Mario και Sonic και χορεύουμε χωρίς σταματημό με τα τραγούδια από το Trolls (Ευχούληδες, Netflix). 

• Thanks 1
Δημοσ.

οσο περισσότερο μπορούμε να ρίξουμε το iq μας.. έλεος με αυτές τις ανοσίες.. ΠΟΤΕ δεν αφήνω το παιδί μου να ακούει τέτοια καραγκιοζλίκια.. συγκεκριμένα μοτίβα επαναλαμβανόμενα σαν πείραμα την δεκαετία του 1960 του Παβλόφ για την διαχείριση του νου. και μάλιστα σε βρεφικά και παιδικά ωτα !!!!

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, kirileman είπε

Και από τον δικό μου. Τώρα είναι στη φάση που βλέπει τον Τόλη και τη μάνα του η οποία ουρλιάζει σαν δαιμονισμένη.

Το βλέπεις απο λάθος "οπτική" γωνία.... :)

Επεξ/σία από masteripper

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...