Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέψου ότι μόνο η μπέμπα η δικιά μου που είναι σχεδόν 12 μηνών πρέπει να έχει 10.000 προβολές 😂👶🍼

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Τα μωρά πλέον διασκεδάζουν με πολύ περίεργους τρόπους. 

Πάνε οι παλιές καλές εποχές που "διασκεδαζαμε" κι εμείς μαζί τους

Οντως καλες εποχες! Να ναι καλα η Τερεζα ;)

• Like 1
Δημοσ.

Λογικό είναι να έχει τόσες προβολές. Όσοι έχουμε παιδιά το ξέρουμε. Στην περιοχή μου έχει ανοίξει κολυμβητήριο για παιδιά με αυτό το όνομα. 

Δημοσ.

Παιδικά τραγούδια δεν μου άρεσαν κ ιδιαίτερα θυμάμαι ως παιδι, όμως ακούγαμε Σάκη όπως κι άλλα ελληνικά που ήταν της μόδας λόγω ραδιοφώνου τότε  ".. να σου κάνω μακαρόνια με κιμά " - ούτε ξέρω ποιο τραγούδι είναι παρεπιπτόντως ( είχε μέσα αναφορά σε φαι γι αυτό χοροπηδούσα γω μικρός μηνών ήμουν 😅 )

Με αυτό το κομμάτι περπάτησα κιόλας χαχαχα δε κάνω πλάκα ακόμα το θυμούνται οι γονείς μου.

Δημοσ.

Να πηγαίνεις στη δουλειά και στο μυαλό σου να τραγουδάς "baby shark".  

Αξέχαστες, έντονες συγκινησιακά στιγμές.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Selespeed είπε

Δεν υπάρχει πιο σίγουρο πράγμα -για προβολές- από τα παιδικά τραγούδια. Αν πετύχεις το ρυθμό και το σκοπό, το παιδάκι, το οποίο δε βαριέται ΠΟΤΕ, θα το παίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι γύρω του θα τρελαθούν...!

Αυτό είναι γεγονός...Δεν θυμάμαι πόσες φορές κάθε μέρα άκουγα το συγκεκριμένο τραγούδι από την κόρη μου όταν ήταν μωρό,και κάθε φορά να βρίσκει και μια καινούργια χορογραφία...Μιλάμε είχα φτάσει στα όρια μου...Και ισχύει ότι δεν κουράζονται ποτέ...Η μόνη σωτηρία είναι όταν τα παίρνει ο ύπνος...

Δημοσ.

Εγώ μεγάλωσα με το παρακάτω γενικά αρκετές κασέτες με παιδικά με κύριο φράπα. Αρκετά στρουμφακια Pokémon DragonBall. Η ποιότητα δυστυχώς έχει πέσει στον πάτο τα τελευταία χρόνια όχι μόνο στο τι ακούνε τα παιδιά αλλά σε κάθε επίπεδο μέχρι τα 20 που ακούν σαβουροτραπ. 

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Δεν θα μπω στην διαδικασία να κράξω το βίντεο ούτε να πω τα κλασσικά που θα ακούσω περί μνημονιων, ήλιων, κομητών, Κιμ Γιουνγκ Ουν κτλ. 

Είδα απόσπασμα του βίντεο στην τηλεόραση, μου θύμισε ένα παρόμοιο clip που ήταν πολύ της μόδας στα μέσα του 90 με κάποιο αγοράκι, το τραγούδι το έλεγε ένα παιδάκι στα Ιταλικά και είχε παρόμοιο clip με παιδικές φιγούρες, το έπαιζαν τα κανάλια και με φώναζαν οι γονείς σαν τρελοί για να έρθω να το δω. 

Γαλλικά ήταν 😅

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Σε εμένα δεν συμβαίνει ποτέ κάτι τέτοιο, οι περιπτώσεις που έχει συμβεί να ακούω ένα τραγούδι πολλές φορές για ημέρες είναι σπάνιες. Μπορώ να θυμηθώ μόνο κατι παλιούς δίσκους των HIM όταν ήμουν μικρότερος και ένα τραγούδι της Μαρίνας Σαττι. 

Να σε πιάνει τέτοιο πράγμα με κάτι τέτοια παιδικά χαζοβιντεο είναι πρόβλημα και δεν πάμε καλά. Ακόμα και με παιδιά να έχεις πάλι είναι υπερβολικά πολλά, βάλε ότι μπορεί μέχρι και τους επόμενους μήνες να φτάσει 5 δις επιπλέον. 

Ισχύει 😅

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Εγώ μεγάλωσα με το παρακάτω γενικά αρκετές κασέτες με παιδικά με κύριο φράπα. Αρκετά στρουμφακια Pokémon DragonBall. Η ποιότητα δυστυχώς έχει πέσει στον πάτο τα τελευταία χρόνια όχι μόνο στο τι ακούνε τα παιδιά αλλά σε κάθε επίπεδο μέχρι τα 20 που ακούν σαβουροτραπ. 

Μεταξύ μας, το Dragonball ήταν σαπουνόπερα. 1 μάχη 10 επεισόδεια 10 λεπτά μάχη 5 ώρες άθλιοι διάλογοι στις 6 ώρες σύνολο. Το ότι έχουμε "soft spot" για αυτά με τα οποία μεγαλώσαμε δε σημαίνει ότι ήταν όλα τέλεια και όλα τα άλλα για τα σκουπίδια. Ποπ σκουπίδια επίσης είχε και τότε αντί για τα τραπ. 

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν είναι μόνο οι προβολές εμείς έχουμε μαζέψει και ότι υπάρχει και δεν υπάρχει σε παιχνίδι ! Μιλάμε για μεγάλη μπίζνα !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να κάνω άλλη μία ερώτηση, εσείς που λέτε ότι το βλέπουν τα παιδιά σας 2 και 3 χρονών, μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί ένα παιδί τέτοιας ηλικίας έχει κινητό, ταμπλετ κλπ στα χέρια του;;; 

Και μετά απορούμε γιατί αυξάνεται το ποσοστό αυτισμού και γλωσσολογικών δυσκολιών, ή γιατί αργεί να μιλήσει, από τη στιγμή που το παιδί ακούει ανακατεμένες διάφορες ξένες γλώσσες, συνάμα με τα  ελληνικά των γονιών του σε τόσο νεαρή ηλικία. 

Επεξ/σία από 1nsom-n1k

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...