Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kostasspil είπε

Τα μωρά πλέον διασκεδάζουν με πολύ περίεργους τρόπους. 

Πάνε οι παλιές καλές εποχές που "διασκεδαζαμε" κι εμείς μαζί τους

Μύστης

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Δεν θα μπω στην διαδικασία να κράξω το βίντεο ούτε να πω τα κλασσικά που θα ακούσω περί μνημονιων, ήλιων, κομητών, Κιμ Γιουνγκ Ουν κτλ. 

Είδα απόσπασμα του βίντεο στην τηλεόραση, μου θύμισε ένα παρόμοιο clip που ήταν πολύ της μόδας στα μέσα του 90 με κάποιο αγοράκι, το τραγούδι το έλεγε ένα παιδάκι στα Ιταλικά και είχε παρόμοιο clip με παιδικές φιγούρες, το έπαιζαν τα κανάλια και με φώναζαν οι γονείς σαν τρελοί για να έρθω να το δω. 

Τέλος παντων. 

Απορώ πως γίνεται να μαζευουν τόσα views αυτα τα βίντεο, ναι θα μπουν γονείς για να το βλέπουν τα παιδιά τους, και πάλι είναι υπερβολικά πολλά όμως. Εκτός αν έχουνε χαζέψει οι μεγάλοι πλέον. Ούτε και το  Despacito συμπάθησα ποτέ, δεν μου αρέσει η Latin pop.

Ίσως τα δικά μου γούστα αποκλείνουν αρκετα από τον μέσο όρο. 

Μωρέ καλά το λες αλλά άμα κάθε πρωί μεσημέρι κλπ το ξαναβαζεις στο φαι κλπ κλπ αυτό γράφει views συνέχεια.. Ε το έμαθες και το βάζεις συνέχεια φαντάζομαι… κάπως έτσι 🤷🏻‍♂️

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spysoumi είπε

Σε τι €€€€ μεταφράζετε αυτός ο αριθμός;;;;

8 εκ. είχε πάρει το gagnum style otan ειχε φτασει το 1,3 δις view.

Δημοσ.

Αν δίνει τόσο χρήμα το YouTube (που το δίνει) φανταστείτε τι βγάζει.Με ένα βίντεο έφτιαξες την ζωή σου, δε πα να μην έχεις δουλεψει 1 ημέρα... τι να πω,σημεία των καιρών.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Τα μωρά πλέον διασκεδάζουν με πολύ περίεργους τρόπους. 

Πάνε οι παλιές καλές εποχές που "διασκεδαζαμε" κι εμείς μαζί τους

το ειχα εκτιμησει απο τα ανηψια μου παλια αυτο...το τραγουδι φυσικα μην παει αλλου το μυαλο σας :P

Επεξ/σία από dalan2007
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλάμε για την είδηση του αιώνα... 

Αδιαμφισβήτητα, έπρεπε να υπάρχει τέτοιο άρθρο στο ινσόμνια... 

Πάτησα play πρώτη φορά, για να δω ένα βίντεο που εκπαιδεύει τα παιδιά, πως να κάνουν τη στάση γιόγκα με τα χέρια ενωμένα πάνω από το κεφάλι. Είναι γνωστό εξάλλου, ότι η γιόγκα προωθείται ως η νέα θρησκεία, στη νέα εποχή. 

_20220117_022916.JPG.ef5c77054113930cb84e05365bd072d0.JPG

Επεξ/σία από 1nsom-n1k
  • Like 1
  • Confused 6
  • Sad 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, killerx3 είπε

Μωρέ καλά το λες αλλά άμα κάθε πρωί μεσημέρι κλπ το ξαναβαζεις στο φαι κλπ κλπ αυτό γράφει views συνέχεια.. Ε το έμαθες και το βάζεις συνέχεια φαντάζομαι… κάπως έτσι 🤷🏻‍♂️

Σε εμένα δεν συμβαίνει ποτέ κάτι τέτοιο, οι περιπτώσεις που έχει συμβεί να ακούω ένα τραγούδι πολλές φορές για ημέρες είναι σπάνιες. Μπορώ να θυμηθώ μόνο κατι παλιούς δίσκους των HIM όταν ήμουν μικρότερος και ένα τραγούδι της Μαρίνας Σαττι. 

Να σε πιάνει τέτοιο πράγμα με κάτι τέτοια παιδικά χαζοβιντεο είναι πρόβλημα και δεν πάμε καλά. Ακόμα και με παιδιά να έχεις πάλι είναι υπερβολικά πολλά, βάλε ότι μπορεί μέχρι και τους επόμενους μήνες να φτάσει 5 δις επιπλέον. 

• Like 1
Δημοσ.

οχι δεν εχουν ποιοτητα τα 90% ελληνικα και ξενα απο παιδικα τραγουδια αλλα ειναι ενας τροπος να ειναι απασχολημενο το παιδι(οχι απαραιτητα να βλεπει εμενα το εχει background και διαλυει το σπιτι :P )και μαθαινει διαφορα πραγματακια μετα με την βοηθεια μας,δεν αποκτα ποιοτητα μουσικη ενα μωρο 2-5 χρονων μην δαιμονοποιουμε τα παντα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, agent_smith είπε

Αν το βλέπουν από 50 φορές το καθένα τη μέρα λογικό είναι

1 ώρα πριν, killerx3 είπε

μεχρι 5 τη μερα νομιζω μετραει.

Αλλα σιγα το νεο,τελειωσαν οι ειδησεις και βαζουμε οτι να'ναι..

Επεξ/σία από StamTheMan
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kirileman είπε

Και από τον δικό μου. Τώρα είναι στη φάση που βλέπει τον Τόλη και τη μάνα του η οποία ουρλιάζει σαν δαιμονισμένη.

Αυτό το baby shark, μαζί με Πεππα το γουρουνάκι, cocomelon αντίστοιχο κανάλι όπως του pinkfong του baby shark και έναν τύπο Blippi που πάει σε παιδότοπους που το βλέπει άπειρες φορές κάθε μέρα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...