Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 minutes ago, Tsoukos87 said:

Και άλλες τόσες προβολές από τον γιο μου!!

Και από τον δικό μου. Τώρα είναι στη φάση που βλέπει τον Τόλη και τη μάνα του η οποία ουρλιάζει σαν δαιμονισμένη.

Δημοσ.
15 minutes ago, sos2000 said:

Όλοι εσείς που κοροϊδεύετε μια μέρα θα γίνετε Μπαμπάδες...θα το βρείτε μπροστά σας !!! :D

υπερτεραστια αληθεια!!!

• Like 3
Δημοσ.

Βαλτε και στον λογαριασμο αλλο 1 μυριο και απο την δικια μου..Πραγματικα οποιος δεν εχει γινει ακομη γονιος καλυτερα να μην λεει χαζα.

• Like 3
Δημοσ.

Ίσως αντί να λέμε για τα περί ποιότητα, που σιγά την ποιότητα που πρέπει να έχει ένα παιδικό τραγούδι, να μιλήσουμε για τις υπηρεσίες που θυσαυρίζουν δείχνοντας διαφημίσεις σε παιδάκια?

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.

Λέτε για ποιότητα κτλ. Είδατε πιο ήταν το πιο δημοφιλές τραγούδι μέχρι πρότινος, έτσι; Και δεν ήταν παιδικό. Μια χαρά είναι το baby shark. Γενικά είναι δύσκολο να βρεις παιδικά τραγούδια και πολλά είναι σαβούρα. Και μένα η γενιά μου μεγάλωσε με τα ερετζούμ 32 και μισό και πολλά άλλα κουλά. Πλέον όλα είναι με δικαιώματα κτλ και οι τύποι έπιασαν την καλή. 

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το baby shark και λιγο να φτασει τόσα πολλά views, αφού το βλέπουν παιδιά και τα παιδιά βλέπουν στο repeat. 

Το ντεσπασιτο απορω πως έφτασε εκει που έφτασε. 

• Like 2
Δημοσ.

Εχω την εντύπωση πως όσες φορές και να παιχτεί ένα βίντεο απο την ίδια IP , δεν αυξάνονται οι προβολές. 

ΥΓ . Ευτυχώς ο δικός μου γιος, απο 4 ετών, έχει ένα κόλλημα με ACDC.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν θα μπω στην διαδικασία να κράξω το βίντεο ούτε να πω τα κλασσικά που θα ακούσω περί μνημονιων, ήλιων, κομητών, Κιμ Γιουνγκ Ουν κτλ. 

Είδα απόσπασμα του βίντεο στην τηλεόραση, μου θύμισε ένα παρόμοιο clip που ήταν πολύ της μόδας στα μέσα του 90 με κάποιο αγοράκι, το τραγούδι το έλεγε ένα παιδάκι στα Ιταλικά και είχε παρόμοιο clip με παιδικές φιγούρες, το έπαιζαν τα κανάλια και με φώναζαν οι γονείς σαν τρελοί για να έρθω να το δω. 

Τέλος παντων. 

Απορώ πως γίνεται να μαζευουν τόσα views αυτα τα βίντεο, ναι θα μπουν γονείς για να το βλέπουν τα παιδιά τους, και πάλι είναι υπερβολικά πολλά όμως. Εκτός αν έχουνε χαζέψει οι μεγάλοι πλέον. Ούτε και το  Despacito συμπάθησα ποτέ, δεν μου αρέσει η Latin pop.

Ίσως τα δικά μου γούστα αποκλείνουν αρκετα από τον μέσο όρο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...