Bill2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε Για το καλο σου το ειπα , δεν αξιζει φιλε να παρεις μ'αυτα τα χρηματα κατι τετοιο , ασχετα αν ειναι γνωστος δεν ξερω ποσοι ειναι αυτοι που αγοραζουν pc μεσα απο το facebook. Πες εδω μεσα μεχρι τι λεφτα μπορεις να διαθεσεις να βγαλουμε πιο καινουρια πραγματα (και εντελως καινουρια) με μια 1030 σαν αυτη να προσθεσεις δισκους και οτι αλλο εχεις στην κατοχη σου και καποιος θα σε βοηθησει και στο στησιμο 👍Ευχαριστώ αυτό θα κάνω, εδω η κοινότητα ειναι πολύ φιλόξενη και κατατοπιστική 1
Τέρης Α. Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, triplex1 είπε Τερη εκανες copy-paste το λινκ που εβαλα? Όχι. Εσύ έβαλες 730 4GB, εγώ έβαλα 1030 4GB κι απ' ότι φαίνεται έπεσα μέσα. Spoiler Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2022 από Τέρης Α.
triplex1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Όχι. Εσύ έβαλες 730 4GB, εγώ έβαλα 1030 4GB κι απ' ότι φαίνεται έπεσα μέσα. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου ηθελα να δω τα αντανακλαστικα σου Τερη , αργησες λιγο αλλα οκ
conqueror06 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Bill2006 είπε 👍Ευχαριστώ αυτό θα κάνω, εδω η κοινότητα ειναι πολύ φιλόξενη και κατατοπιστική Ναι αν μας πεις μπάτζετ μπορούμε να σου προτείνουμε την καλύτερη δυνατή σύνθεση και να μην χάσεις λεφτά σε εξυπνάκηδες που πάνε να βγάλουν τα σπασμένα πουλώντας χρέπια για χρυσό. Με τα 450 ευρώ πχ που έχει η αγγελία μπορεί άνετα να χτιστεί pc με καινούργια υλικά (χωρίς κάρτα γραφικών σε πρώτη φάση ή μια εντελώς στάνταρ). ΥΓ: Η γλαφυρή περιγραφή στις αγγελίες είναι από μόνη της προειδοποιητικό σημάδι αποφυγής. Θεούλης ο τύπος με αυτά που γράφει χαχαχα. Δείτε χαρακτηριστικά: "αφήνω την ευχαρίστηση αφαίρεσης ζελατίνας κουτιού και κάρτας γραφικών σε εσάς " Και σε μια άλλη αγγελία με θρυλική περιγραφή. "Η εμπειρία Gaming στηρίζεται που αλλού?! Στην αγαπημένη μας Nvidia με την υπέροχη Custom υλοποίηση της ASUS GTX 285 Aero Founders έτοιμη να χαρίσει ευχάριστες ώρες Gaming σε γνωστούς E-Sports τιτλους παιχνιδιών." Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2022 από conqueror06 1
Tol1as Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 17/1/2022 στις 9:56 ΜΜ, Bill2006 είπε Intel Core i5 4670 στα 3.40GHz επεξεργαστής ASUS H81 MC μητρική Αδελφέ μου ένα πράγμα θα σου πω, τέτοιου τύπου σύνθεση είχα αγοράσει το 2013 τα χριστούγεννα από visionstudio με 1050€. Ο τύπος προσπαθεί να ξεφορτώσει hardware 8ετίας(!) στη μισή τιμή. Δε νομίζω να έπαιρνα τέτοιο σύστημα ούτε τζάμπα, μόνο και μόνο απ'την ανησυχία του πότε θα χαλάσουν τα parts 8-9 ετών. Αναφορά σε κείμενο Καλησπέρα παιδιά πωλείται το τερατάκι σε άψογη κατάσταση Τον άτιμο με κανε και γέλασα 🤣 Αναφορά σε κείμενο Condition Used - like new Χαχαχαχαχ κλαίω 😂😂 ΑΑΑΑΑΑαααα ο τύπος είναι γκουρού, πάρτε αγγελία 🤣🤣🤣🤣🤣 Αναφορά σε κείμενο Να και κάτι που βλέπεις πάρα πολυ σπάνια, κατι που μπορει να διακοσμήσεις το σαλόνι, το γραφείο του παιδιού, ενα κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων,ενα συνεργείο κ.ο.κ Στήθηκε με πολυ μεράκι όντας στον χώρο των υπολογιστών απο το 2010, ενα μοναδικο σύσταση υπολογιστή ταχύτατο και ικανό να καλύψει καθε ανάγκη. Ένα πραγματικό έργο τέχνης που εκ πρώτης όψεως κανένας δεν θα καταλάβει οτι πρόκειται για υπολογιστή κι αυτο είναι το μαγευτικό αυτού του συστήματος. Πρόκειται για εναν ταχύτατο υπολογιστή με επεξεργαστή Intel Core i3 3240T χρονισμένο στα 2.90GHz σε συνεργασία με 4 GB μνήμης DDR3 και σκληρό δίσκο SSD ικανό να αγγίξει τρομερές ταχύτητες! Όλα αυτά έχουν μια τρομερή υποδομή μιτρικής της MSI-H61 και τροφοδοτικό της HKS-500w. Φυσικά μπορεί να αναβαθμιστεί η μνήμη RAM σε 6 η 8 GB. ΕΔΩ ΔΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΣΤΕΡ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠ! Δεν το περιμένατε ε. Δεν περιγράφω άλλο. 12/10, αν ήμουν κοντά στη Δράμα θα έπερνα ένα pc μόνο για το γέλιο που μου χάρισε, έκανα καινουριο συκώτι. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από Tol1as 2
Kiriakos-GR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το 95% των παραλήδων Ελλήνων, γαλότσες αγόραζαν και πριν εφτά χρόνια, και όταν τα πουλάν ως μεταχειρισμένα πάλι γαλότσες είναι. Ο άλλος, Έλληνας, πουλάει στο eBay σοβαρές μητρικές που έχουν σαπίσει από την υγρασία από την υδρόψυξη. Και πουλάει και DDR3 που έχουν σαπίσει και αυτές. Στην αγορά μεταχειρισμένου μόνο Γερμανό μπορείς να εμπιστευτείς, τα προσέχει ότι αγοράζει, και έχουν και λεφτά και δεν αγοράζουν γαλότσες. Έτσι βρήκα και εγώ μεταχειρισμένη Porsche, μετά από ένα μήνα ψάξιμο. Η πραγματικά δυσκολία είναι να βρεις μια GTX 1060 6GB που να μην είναι ψημένη από το Mining, την δικιά μου την ξετρύπωσα Αυστρία. Πρέπει να ξέρεις Αγγλικούλια και να είσαι επικοινωνιακός ακόμα και εάν ο άλλος γράφει στα Γερμανικά ή ότι δεν στέλνει Ελλάδα. Και τώρα μια ιστορία για αποτρίχωση των πονηρών. Βρίσκω Γερμανία σετάκι, Μητρική + CPU + 16GB DDR3 1333, και πριν αγοράσω λέω στο Γερμανό , καλό το σετ αλλά οι μνήμες είναι πεσμένης ταχύτητας, θα μου κάνεις μια έκπτωση? 180Ε ήταν η τιμή του σετ. Δεν έβγαλε άχνα. Τελικά λέω δε βαριέσαι, ας πάρω την Porsche και παίρνω καλά λάστιχα από αλλού. Και τι έκανε το άτομο ... ? Μόλις την πλήρωσα, έβαλε στο κουτί ακόμα + 16GB DDR3 ( δεν έχω ιδέα τι είναι), να τις δοκιμάσω λέει, και να κρατήσω τις ταχύτερες. Έτσι για πλάκα μου έκανε +60Ε δώρο... το έκανε για να με ευχαριστήσει .. τόσο απλό.... είναι Κύριος με Κ κεφαλαίο. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από Kiriakos-GR
@11h Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μετά από ένα μήνα ψάξιμο πήρες Haswell 9 ετών με 200 ευρώ, φαντάσου να μην έψαχνες και να έπαιρνες καινούργιο με τα ίδια λεφτά, παρά τρίχα την γλίτωσες. 1
RTW4ever Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Kiriakos-GR είπε Το 95% των παραλήδων Ελλήνων, γαλότσες αγόραζαν και πριν εφτά χρόνια, και όταν τα πουλάν ως μεταχειρισμένα πάλι γαλότσες είναι. Ο άλλος, Έλληνας, πουλάει στο eBay σοβαρές μητρικές που έχουν σαπίσει από την υγρασία από την υδρόψυξη. Και πουλάει και DDR3 που έχουν σαπίσει και αυτές. Στην αγορά μεταχειρισμένου μόνο Γερμανό μπορείς να εμπιστευτείς, τα προσέχει ότι αγοράζει, και έχουν και λεφτά και δεν αγοράζουν γαλότσες. Έτσι βρήκα και εγώ μεταχειρισμένη Porsche, μετά από ένα μήνα ψάξιμο. Η πραγματικά δυσκολία είναι να βρεις μια GTX 1060 6GB που να μην είναι ψημένη από το Mining, την δικιά μου την ξετρύπωσα Αυστρία. Πρέπει να ξέρεις Αγγλικούλια και να είσαι επικοινωνιακός ακόμα και εάν ο άλλος γράφει στα Γερμανικά ή ότι δεν στέλνει Ελλάδα. Και τώρα μια ιστορία για αποτρίχωση των πονηρών. Βρίσκω Γερμανία σετάκι, Μητρική + CPU + 16GB DDR3 1333, και πριν αγοράσω λέω στο Γερμανό , καλό το σετ αλλά οι μνήμες είναι πεσμένης ταχύτητας, θα μου κάνεις μια έκπτωση? 180Ε ήταν η τιμή του σετ. Δεν έβγαλε άχνα. Τελικά λέω δε βαριέσαι, ας πάρω την Porsche και παίρνω καλά λάστιχα από αλλού. Και τι έκανε το άτομο ... ? Μόλις την πλήρωσα, έβαλε στο κουτί ακόμα + 16GB DDR3 ( δεν έχω ιδέα τι είναι), να τις δοκιμάσω λέει, και να κρατήσω τις ταχύτερες. Έτσι για πλάκα μου έκανε +60Ε δώρο... το έκανε για να με ευχαριστήσει .. τόσο απλό.... είναι Κύριος με Κ κεφαλαίο. Εσύ κάνεις αντίστοιχα; Ή μόνο για να λαμβάνουμε είμαστε αλλά να δώσουμε δεν; Ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στις κότες; Μόνο κατηγορίες όπου μας συμφέρει;
Kiriakos-GR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, RTW4ever είπε Εσύ κάνεις αντίστοιχα; Ή μόνο για να λαμβάνουμε είμαστε αλλά να δώσουμε δεν; Ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στις κότες; Μόνο κατηγορίες όπου μας συμφέρει; Εμείς οι ελεύθεροι επαγγελματίες κάνουμε συναλλαγές με το κόσμο κάθε μέρα, πρόσωπο με πρόσωπο.... και η ποιότητα των συναλλαγών είναι αδιαμφισβήτητη. Τέλος. 3 ώρες πριν, @11h είπε Μετά από ένα μήνα ψάξιμο πήρες Haswell 9 ετών με 200 ευρώ, φαντάσου να μην έψαχνες και να έπαιρνες καινούργιο με τα ίδια λεφτά, παρά τρίχα την γλίτωσες. Το σημαντικό είναι με ποια μεθοδολογία έψαξα ... αυτή η πληροφορία αξίζει 5000Ε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα