Προς το περιεχόμενο

photos από iOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, zoranb said:

Στα Windows10, ποιός είναι ο πιό εύκολος/γρήγορος τρόπος να πάρω τις φωτογραφίες που έχω στο iPhone μου?

Επεξ/σία από kinhthra
Δημοσ.

Αν το συνδέσεις με το usb στον υπολογιστή, δεν στο βγάζει στην εξερεύνηση σαν συσκευή; Μπορεί να χρειαστεί να επιτρέψεις την πρόσβαση από το iphone ή να χρειαστεί να αλλάξεις την επιλογή σύνδεσης σε "μεταφορά αρχείων" ή κάτι τέτοιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

- Αρχικά θα πρέπει να εγκαταστήσεις το iTunes για Windows είτε από το Microsoft Store είτε από stand alone εγκατάσταση. -> https://support.apple.com/en-us/HT210384

- Έπειτα πρέπει να συνδέσεις το iPhone με το PC / Laptop και θα σου ζητήσει να το ορίσεις σαν αξιόπιστη συσκευή (θα σου εμφανιστεί ένα 6ψήφιο pin στην οθόνη του iPhone το οποίο θα το περάσεις στο prompt που θα σου εμφανιστεί και στο PC).

- Κάνεις σύνδεση με το Apple ID σου στο iTunes.

- Πλέον το iPhone θα εμφανιστεί σαν εξωτερική συσκευή media οπότε μπορείς να κάνεις ένα copy / paste τους φακέλους - αρχεία που χρειάζεσαι.

Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ενσωματωμένη εφαρμογή Photos των Windows και να κάνεις "Import" από εκεί τις φωτογραφίες / βίντεο. (Είναι πιο γρήγορο από το απλό copy / paste σε περίπτωση μεγάλου όγκου).

Διαφορετικά πας σε κάποια third party εφαρμογή όπως στο βίντεο πιο πάνω, αν και προσωπικά το θεωρώ περιττό.

Επεξ/σία από .:Cabal:.
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, .:Cabal:. είπε

Διαφορετικά πας σε κάποια third party εφαρμογή όπως στο βίντεο πιο πάνω, αν και προσωπικά το θεωρώ περιττό.

το έχεις δει το βίντεο έως το τέλος τι λύσεις προτείνει και τι είναι η καλύτερη; αν βαριέσαι ακολουθά από το 6:30 λεπτό 😉

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kinhthra είπε

το έχεις δει το βίντεο έως το τέλος τι λύσεις προτείνει και τι είναι η καλύτερη; αν βαριέσαι ακολουθά από το 6:30 λεπτό 😉

Για να πω την αλήθεια φίλτατε το έκανα skim στο γραφείο το βίντεο. Όντως αναφέρεται η σύνδεση με το καλώδιο. Απλώς παρέθεσα κι εγώ τα βήματα + το Photos app των Windows.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...