Evangelos_GR Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Εντάξει ναι ξέρουμε πως το καθένα κινητό έχει τα δικά του. Από άποψη φωτογραφίας κερδίζει ξεκάθαρα η samsung. Έχω φίλους και με τις δύο εταιρίες(realme, samsung) το παλιό μου είναι κι εμένα xiaomi, στην ίδια κατηγορία τιμής και το Samsung έχει τεράστια διαφορά. Όπως πχ στο realme δίνει βαρύτητα στην μπαταρία και στον επεξεργαστή αλλά πχ δεν έχει προστασία από νερό. Εγώ γενικά ρώτησα γνώμες για το τί θα επέλεγε ο καθένας αν ήταν στην θέση μου. Στις 18/1/2022 στις 12:16 ΜΜ, GATE123 είπε Νομίζω κανένα Realme δεν έχει OIS. Το Master edition είναι στα επίπεδα(σε φωτογραφίες) του A52S Το gt2 neo είναι λίγοοοοο χειρότερο. Η καλύτερη επιλογή συνολικά είναι το Samsung galaxy S20 FE 😂😂 εδώ Xiaomi παίρνουν με 500€ και δεν έχει OIS Τώρα σε σχέση με το s20 fe η τιμή του ανεβαίνει πολύ οπότε για αυτό και τον λόγο δεν το βάζω μέσα συν ότι είναι παλιό μοντέλο για κάποιον που κρατάει κινητό 4-5 χρόνια. Για αυτό ψάχνω κάτι πρόσφατο. Τώρα θα μ πεις και το gt neo 2 ξεπερνάει την τιμή, αλλά με την προϋπόθεση ότι είναι νέο μοντέλο συν ότι θα το έπαιρνα από κάπου που θα ήταν φθηνότερο θα άξιζε. Στην τελική από ότι σκέφτομαι μπορεί να βγει και λόγω τιμής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα