Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Καλησπερα, κοιταξα λιγο με την αναζητηση μηπως και βρω κατι που να μου απαντησει μια ερωτηση που εχω σχετικα με την ταχυτητα ιντερνετ και δεν μπορεσα να βρω κατι ή εγω δεν μπορεσα να ψαξω οπως επρεπε. Εχω την παρακατω ερωτηση> Με το αποτελεσμα του Speedtest μπορω να δω αν ειναι ενταξει η ταχυτητα? Δηλαδη αν το Download σε σχεση με το Upload ειναι σε καλη αναλογια. Διοτι ενας συνεδερφος μου ειπε οτι κανονικα επρεπε να εχω τουλαχιστον 10 Mbps Upload. Ευχαριστω.
infin1tyGR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα έπρεπε όντως να έχεις 10 upload σε 100άρα που έχεις, όλοι το πιάνουν, στο download είναι το πρόβλημα κυρίως. Σε ποια εταιρεία είσαι με ποιο router; Το speedtest έγινε ενώ ήσουν συνδεδεμένος με καλώδιο Ethernet ή με WiFi; Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από infin1tyGR
amorealex Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Βασικό, όταν κάνεις το τεστ, να μην κατεβάζεις ούτε να ανεβάζεις τίποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, συγνωμη που δεν μπορεσα να μπω καθολου σημερα ειχα κατι τρεχαματα και τωρα ησυχασα. Ο υπολογιστης ειναι στο σπιτι. Ειναι με καλωδιο. Παραλειψη δικη μου να πω οτι βρισκομαι στο εξωτερικο, γερμανια. O παροχος ειναι Vodafone Εκανα αλλο ενα, μπορω να πω χειροτερα. Ισως παρακατω στρωσει. Απλα ηθελα να επιβεβαιωσω οτι οντως υπαρχει θεμα. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Οσο για το ρουτερ, ειναι αυτο, δεν το κοβω να ειναι και απο τα καλα. Τουλαχιστον για τα review που εχει. Connect Box Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2022 από Bullrich
infin1tyGR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Για τι πακέτο έχεις συμβόλαιο; Μήπως είναι κάνα 60/3; Χλωμό το κόβω να δίνουν μόνο 3, αλλά κοίταξε τι πακέτο έχεις για αρχή. Γενικώς δεν υπάρχει συγκεκριμένη αναλογία download/upload για να μπορούμε να κρίνουμε. Φαντάστηκα ότι είσαι Ελλάδα και έχεις 100άρα στην οποία δίνουν 10 upload.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Στις 17/1/2022 στις 5:43 ΜΜ, infin1tyGR είπε Για τι πακέτο έχεις συμβόλαιο; Μήπως είναι κάνα 60/3; Χλωμό το κόβω να δίνουν μόνο 3, αλλά κοίταξε τι πακέτο έχεις για αρχή. Γενικώς δεν υπάρχει συγκεκριμένη αναλογία download/upload για να μπορούμε να κρίνουμε. Φαντάστηκα ότι είσαι Ελλάδα και έχεις 100άρα στην οποία δίνουν 10 upload. Δεν το πιστευω!!! Τωρα το ειδα οτι ειναι ετσι ακριβως!. Ειχα την εντυπωση οτι ειναι οντως 100αρα γραμμη. Ενα μυαλο χειμωνα καλοκαρι τι να πρωτοθυμηθεις. Ολα καλα λοιπον. ευχαριστω για τις απαντησεις.
infin1tyGR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Κράζουμε τους δικούς μας που δίνουν μόνο 10% upload και εκεί η Vodafone σας δίνει το 5%. Υπάρχουν και χειρότερα τελικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα