tasos-e Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 1)Να βάλω windows 11 η θα έχω πρόβλημα; Ξέρω ότι δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά,δεν με πειράζει. 2)θέλω να τα περάσω πάνω από 10,θα έχω πρόβλημα αν δεν κάνω καθαρή εγκατάσταση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinhthra Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 10 minutes ago, tasos-e said: 1)Να βάλω windows 11 η θα έχω πρόβλημα; Ξέρω ότι δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά,δεν με πειράζει. 2)θέλω να τα περάσω πάνω από 10,θα έχω πρόβλημα αν δεν κάνω καθαρή εγκατάσταση; Πρόβλημα δεν έχεις. Και δεν υπάρχει λόγος κα κάνεις καθαρή εγκατάσταση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 17 minutes ago, tasos-e said: θα έχω πρόβλημα; Υπάρχουν ορισμένα προβλήματα των 11 ακόμα και σε υποστηριζόμενα συστήματα, λόγω του ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι δυνατότητές τους. Αν συναντήσετε πρόβλημα έχετε 10 μέρες να επιστρέψετε στα 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 2 minutes ago, Τέρης Α. said: Υπάρχουν ορισμένα προβλήματα των 11 ακόμα και σε υποστηριζόμενα συστήματα, λόγω του ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι δυνατότητές τους. Αν συναντήσετε πρόβλημα έχετε 10 μέρες να επιστρέψετε στα 10. Αν περάσουν οι δέκα μέρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Εξαφανίζεται η επιλογή, οπότε μένετε στα 11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 7 minutes ago, Τέρης Α. said: Εξαφανίζεται η επιλογή, οπότε μένετε στα 11. Τα έχεις περάσει σε παλιό σύστημα σαν το δικό μου εσύ που ασχολείσαι; Αν το έχεις κάνει είχε σοβαρά θέματα; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 15 minutes ago, tasos-e said: Τα έχεις περάσει σε παλιό σύστημα σαν το δικό μου εσύ που ασχολείσαι; Ορίστε και ακόμα χειρότερο: Spoiler Σε ποια γλώσσα θα τα βάλετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 4 minutes ago, Τέρης Α. said: Ορίστε και ακόμα χειρότερο: Reveal hidden contents Σε ποια γλώσσα θα τα βάλετε; 4 minutes ago, Τέρης Α. said: Ορίστε και ακόμα χειρότερο: Hide contents Σε ποια γλώσσα θα τα βάλετε; Ελληνικά θέλω γιατί είναι μικρή ακόμα η κόρη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ελπίζω να μην χρησιμοποιεί τη ζωγραφική γιατί μετά από Update του MS store παύει να λειτουργεί (υπάρχουν βέβαια και δεύτερες εφαρμογές) όπως δείχνω εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=TDUVD8TrWVs Επίσης, ίσως εμφανιστεί αυξημένη χρήση ραμ (αυτό δεν οφείλεται στην Ελληνική γλώσσα). Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Θα τα δοκιμάσω,τα κατέβασα είδη. Η ζωγραφική δεν μας ενδιαφέρει. Ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω βάλει τα 11 σε core2duo με 4gb ram και ati radeon hd 3580 χωρίς κανένα πρόβλημα. Εννοείτε ότι πρέπει να πατσάρεις το iso πριν την εγκατάσταση για να παρακάμψεις τον έλεγχο επεξεργαστή, secure boot και tpm. H τελευταία έκδοση του rufus έχει τέτοια επιλογή. Φαντάζομαι ότι το bios σου δεν υποστηρίζει gpt (νομίζω είναι μόνο mbr), οπότε θα πρέπει να ορίσεις στο rufus την επιλογή mbr αντί gpt αλλιώς δεν θα μπορέσεις να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Δες στο παρακάτω λινκ στο Method #2. https://geekflare.com/install-windows-11-on-unsupported-pcs/ Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinhthra Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 ή αν θέλεις κάτι στα ελληνικά δες το παρακάτω βίντεο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Ευχαριστώ παιδιά να είστε καλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λίγο άσχετο. Τελικά, δεν αναβαθμίσατε σε κάποιο Xeon... Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2022 από Τέρης Α. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Όχι δεν έβαλα xeon τουλάχιστον ακόμη. Είμαι λίγο μεγάλος ηλικιακά και πειραματίζομαι ποιο λίγο. Είναι και το θέμα του παιδιού που δεν θέλω να μείνει το σπίτι χωρίς υπολογιστή μην τύχει κάποιο μάθημα μέσω αυτού . Κάνω κάτι μαθήματα και εγώ τώρα οπότε το hardware το έχω αφήσει λίγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα