Nik1239 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 59 λεπτά πριν, GATE123 είπε Κοίτα δεν το ξέρω αλλά στο Σκρουτζ δίνουν καλές κριτικές https://www.skroutz.gr/shop/6286/Arena77 αλλά στο Scam μου δείχνει 80% https://www.scamadviser.com/check-website/arena777.gr To mi.gr είναι έμπιστο ; Είχα ένα screen με τα καταστήματα που έχετε ψωνίσει και γραφατε για το arena 77 και το μπέρδεψα με το 777. Γενικά κοιτάω καταστήματα που είναι στο bestprice και έχουν κάποιο χρώμα διαθέσιμο άμεσα , αν δεν βρω άμεσα τότε θα αφήσω το netmobile 44 λεπτά πριν, Fotia είπε Το θέμα ειναι η εγγυηση .Το ίδιο και στην καρτα μνημης που αλλοι δίνουν από 2 ετη ,αλλοι απεριοριστα ,αν υπάρχει το κατάστημα τότε. 2 χρόνια εγγύηση έχουν από επισημο service και όχι από το ίδιο το κατάστημα Η κάρτα από το eshop θα αγοραστεί βέβαια ίσως την πάρω αργότερα διότι έχω μια 64αρα να τεσταρω για αρχή.
GATE123 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Nik1239 είπε To mi.gr είναι έμπιστο ; Είχα ένα screen με τα καταστήματα που έχετε ψωνίσει και γραφατε για το arena 77 και το μπέρδεψα με το 777. Γενικά κοιτάω καταστήματα που είναι στο bestprice και έχουν κάποιο χρώμα διαθέσιμο άμεσα , αν δεν βρω άμεσα τότε θα αφήσω το netmobile 2 χρόνια εγγύηση έχουν από επισημο service και όχι από το ίδιο το κατάστημα Η κάρτα από το eshop θα αγοραστεί βέβαια ίσως την πάρω αργότερα διότι έχω μια 64αρα να τεσταρω για αρχή. Το mi.gr ναι είναι έμπιστο. Στο 77 είχα πάρει μια φορά. Αλλά εντάξει δεν είχα κάποιο θέμα. Στο mi.gr έχω πάρει 3 κινητά . Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2022 από GATE123 1
Nik1239 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Στις 19/1/2022 στις 7:55 ΜΜ, GATE123 είπε Το mi.gr ναι είναι έμπιστο. Στο 77 είχα πάρει μια φορά. Αλλά εντάξει δεν είχα κάποιο θέμα. Στο mi.gr έχω πάρει 3 κινητά . Τελικά προς έκπληξη μου ήρθε το κινητό μέσα σε 3εις μέρες από το netmobile ενώ περίμενα από την άλλη βδομάδα και αν. Εντυπώσεις θετικές , ωραιότατη οθόνη γρήγορο και ωραία κάμερα. Δεν έχω τελειώσει ακόμα το σεταρισμα μιας και όσο το δουλεύω ανακαλύπτω και νέα πράγματα 😋. Επειδή ήρθε με 55% μπαταρία και τώρα είμαι γύρω στο 30 τι να κάνω επειδή είναι καινούργιο; Το αφήνω να κλείσει και μετά το φορτίζω μέχρι 100 και το χρησιμοποιώ κανονικά με φόρτιση οπότε θέλω ή υπάρχει κάποια διαδικασία ώστε να γίνει καλό καλιμπραρισμα στην μπαταρία; 1
AntiCambeR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Nik1239 είπε Τελικά προς έκπληξη μου ήρθε το κινητό μέσα σε 3εις μέρες από το netmobile ενώ περίμενα από την άλλη βδομάδα και αν. Εντυπώσεις θετικές , ωραιότατη οθόνη γρήγορο και ωραία κάμερα. Δεν έχω τελειώσει ακόμα το σεταρισμα μιας και όσο το δουλεύω ανακαλύπτω και νέα πράγματα 😋. Επειδή ήρθε με 55% μπαταρία και τώρα είμαι γύρω στο 30 τι να κάνω επειδή είναι καινούργιο; Το αφήνω να κλείσει και μετά το φορτίζω μέχρι 100 και το χρησιμοποιώ κανονικά με φόρτιση οπότε θέλω ή υπάρχει κάποια διαδικασία ώστε να γίνει καλό καλιμπραρισμα στην μπαταρία; Ποιό κινητό είναι; Σφραγισμένο το κουτί με ταινία; Σχετικά με την μπαταρία υπάρχουν κάποια θέματα, κάνε αναζήτηση. Για το καλιμπράρισμα είμαι επιφυλακτικός, δεν θυμάμαι να το έκανα ποτέ.Γίνεται ζημιά στις μπαταρίες λιθίου όταν αποφορτίζονται πλήρως, ενώ όταν φορτίζονται ειδικά μετά το 90%, υπάρχει μεγαλύτερη φθορά, για αυτό τον λόγο μετά το 80-90% η φόρτιση επιβραδύνεται, κάποια κινητά έχουν και ρύθμιση για την προστασία της μπαταρίας. 30%-80% φόρτιση, μετά το 80% οι κύκλοι φόρτισης πολλαπλασιάζονται. Κατέβασε το AccuBaterry και άλλαξε το ποσοστό φόρτισης για να καταλάβεις, γράφει τους κύκλους φόρτισης. Εχει και ειδοποίηση στο ποσοστό φόρτισης που θες. Οσο αφήνεις ανοιχτή την εφαρμογή, μετράει πάντα το ιστορικό, χρόνοι φόρτισης, φθορά κλπ. Είμαι με κινητό με μπαταρία 2.700 mAh 3+ χρόνια και η υγεία της μπαταρίας είναι 89-90% (2.411 mAh).Σε μπαταρία πχ με 4.000-4.500 mAh, η αυτονομία θα είναι καλύτερη, παίζει ρόλο και τι διαχείριση κάνει το λειτουργικό, εμένα απο αυτό σώνεται κάπως. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από AntiCambeR
GATE123 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Nik1239 είπε Τελικά προς έκπληξη μου ήρθε το κινητό μέσα σε 3εις μέρες από το netmobile ενώ περίμενα από την άλλη βδομάδα και αν. Εντυπώσεις θετικές , ωραιότατη οθόνη γρήγορο και ωραία κάμερα. Δεν έχω τελειώσει ακόμα το σεταρισμα μιας και όσο το δουλεύω ανακαλύπτω και νέα πράγματα 😋. Επειδή ήρθε με 55% μπαταρία και τώρα είμαι γύρω στο 30 τι να κάνω επειδή είναι καινούργιο; Το αφήνω να κλείσει και μετά το φορτίζω μέχρι 100 και το χρησιμοποιώ κανονικά με φόρτιση οπότε θέλω ή υπάρχει κάποια διαδικασία ώστε να γίνει καλό καλιμπραρισμα στην μπαταρία; Το αφήνεις να ξεφορτίσει και μετά το πας 100% Αυτό το κάνεις 2-3 φορές και τέρμα. Μετά κάνεις ότι θες. Με την προϋπόθεση να το πηγαίνεις μέχρι 15-20% Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από GATE123 1
Nik1239 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 31 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Ποιό κινητό είναι; Σφραγισμένο το κουτί με ταινία; Σχετικά με την μπαταρία υπάρχουν κάποια θέματα, κάνε αναζήτηση. Για το καλιμπράρισμα είμαι επιφυλακτικός, δεν θυμάμαι να το έκανα ποτέ.Γίνεται ζημιά στις μπαταρίες λιθίου όταν αποφορτίζονται πλήρως, ενώ όταν φορτίζονται ειδικά μετά το 90%, υπάρχει μεγαλύτερη φθορά, για αυτό τον λόγο μετά το 80-90% η φόρτιση επιβραδύνεται, κάποια κινητά έχουν και ρύθμιση για την προστασία της μπαταρίας. 30%-80% φόρτιση, μετά το 80% οι κύκλοι φόρτισης πολλαπλασιάζονται. Κατέβασε το AccuBaterry και άλλαξε το ποσοστό φόρτισης για να καταλάβεις, γράφει τους κύκλους φόρτισης. Εχει και ειδοποίηση στο ποσοστό φόρτισης που θες. Οσο αφήνεις ανοιχτή την εφαρμογή, μετράει πάντα το ιστορικό, χρόνοι φόρτισης, φθορά κλπ. Είμαι με κινητό με μπαταρία 2.700 mAh 3+ χρόνια και η υγεία της μπαταρίας είναι 89-90% (2.411 mAh).Σε μπαταρία πχ με 4.000-4.500 mAh, η αυτονομία θα είναι καλύτερη, παίζει ρόλο και τι διαχείριση κάνει το λειτουργικό, εμένα απο αυτό σώνεται κάπως. S20 FE 4g snapdragon 865 σφραγισμένο Το άφησα μέχρι 8% και μετά το έβαλα τώρα φορτίζει ακόμα με τον φορτιστή που είχε στο κουτί , επίσης έχω ενεργη την λειτουργία να σταματάει η φόρτιση στο 85% 13 λεπτά πριν, GATE123 είπε Το αφήνεις να ξεφορτίσει και μετά το πας 100% Αυτό το κάνεις 2-3 φορές και τέρμα. Μετά κάνεις ότι θες. Με την προϋπόθεση να το πηγαίνεις μέχρι 15-20% Συνήθως το φορτίζω μόνο βράδυ διότι με βγάζει μέρα , τώρα δεν ξέρω αν θα το φορτίσω στα 5-10-20 αλλά κάπου έβαζα το xiaomi note 7 που είχα πριν από αυτό. Λογικά του s20 fe θα είναι καλύτερη η μπαταρία. Επίσης έκανα το update σε android 12/one ui 4 μόλις το άνοιξα
Nik1239 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 *update* Έβαλα την Samsung sd 256gb τελικά του 21 , και τρέχει τέλεια με 239gb διαθέσιμα. Επίσης το κινητό όσο καιρό τώρα το χρησιμοποιώ έχω μείνει άφωνος με το one ui σε σχέση με το iOS , android stock , miui , realme ui. Πολύ πιο παραμετροποιησιμο σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα , και με το good lock που παραδόξως κανείς δεν ανέφερε μπορώ να αλλάξω τα πάντα στο τηλέφωνο (βέβαια θέλει VPN για να το βάλω , δεν έχει έρθει ακόμα Ελλάδα) και μου άρεσε πάρα πολύ. Η μπαταρία τέρας (με 120hz) βγάζει από 5-7 ώρες sot και μέχρι και 10 με κλειστή οθόνη. Γενικά πολύ ικανοποιημένος με το κινητό πολύ δυνατό. Το μόνο παράπονο που έχω είναι οι φωτογραφίες που θα ήθελα να έχουν λίγο πιο φυσικά χρώματα (σε σύγκριση με ένα iPhone 11) αλλά είναι ωραίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα