Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, madkid18 είπε

γνωμη για xiaomi 11 lite?

Ποιο από τα δύο γιατί υπάρχει το απλό και αυτό με το 5G.

Αν και τα δύο φωτογραφικά δεν πιάνουν τα P20 Pro/Nova 5T/S20 FE

Δημοσ.

Επειδή είμαι στην ίδια φάση και εγώ με τον φίλο να ψάχνω κινητό μέχρι 400€ ,  το s20 fe σε σχέση με το iphone 11 σε νυχτερινές λήψεις πως τα πάει; 

4 ώρες πριν, GATE123 είπε

Ποιο από τα δύο γιατί υπάρχει το απλό και αυτό με το 5G.

Αν και τα δύο φωτογραφικά δεν πιάνουν τα P20 Pro/Nova 5T/S20 FE

22 ώρες πριν, chios είπε

μόνο για κάμερα ίσως να αξίζει αλλά χωρίς google δε θα το αγόραζα με τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Επειδή είμαι στην ίδια φάση και εγώ με τον φίλο να ψάχνω κινητό μέχρι 400€ ,  το s20 fe σε σχέση με το iphone 11 σε νυχτερινές λήψεις πως τα πάει; 

Έχω το pro και σου λέω ότι είναι στα ίδια επίπεδα με το Samsung ,όπως και το απλό (11).

Το P20 pro είναι λίγοοοοο καλύτερο.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
7 ώρες πριν, GATE123 είπε

Έχω το pro και σου λέω ότι είναι στα ίδια επίπεδα με το Samsung ,όπως και το απλό (11).

Το P20 pro είναι λίγοοοοο καλύτερο.

Ωραία ευχαριστώ , να το παραγγείλω τώρα από bestprice στα 403 ή περιμένουμε μεγάλη πτώση λόγο s21 fe ? Δεν το βιάζομαι. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Ωραία ευχαριστώ , να το παραγγείλω τώρα από bestprice στα 403 ή περιμένουμε μεγάλη πτώση λόγο s21 fe ? Δεν το βιάζομαι. 

Δεν ξέρουμε με τις τιμές τι θα γίνει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν ξέρουμε με τις τιμές τι θα γίνει.

Υπάρχει κάποια θήκη που να ξέρουμε ότι θα δουλεύει σίγουρα η ασύρματη φόρτιση; Πχ οι επίσημες της Samsung κάνουν ; Γιατί θέλω να χρησιμοποιήσω και ένα ασύρματο φορτιστή. Διαβάζω σχόλια στο skroutz ότι με κάποιους φορτιστές δεν παίζουν αν φοράνε θήκη.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Υπάρχει κάποια θήκη που να ξέρουμε ότι θα δουλεύει σίγουρα η ασύρματη φόρτιση; Πχ οι επίσημες της Samsung κάνουν ; Γιατί θέλω να χρησιμοποιήσω και ένα ασύρματο φορτιστή. Διαβάζω σχόλια στο skroutz ότι με κάποιους φορτιστές δεν παίζουν αν φοράνε θήκη.

https://www.mobibus.gr/ell/product/Prostateytiki-thiki-Silikonis-Spring-Case-TPUDiafaniMe-MentaP

Διάβασε περιγραφή.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, GATE123 είπε

Έφυγε παραγγελία. Ισχύει ότι έχει θήκη και τζαμακι δώρο έτσι; θα έρθει μέσα στο πλαίσιο των 4-7 ημερών ή μπορεί και νωρίτερα;

Screenshot_20220118-185451_Gmail_1_1.png.12f2403d6a4fe023103b119c35ec0076.png

Δημοσ.

Ναι ισχύει.

Απλά δεν θυμάμαι αν είναι εργάσιμες.

Ένα τηλέφωνο και λύνεται το θέμα.

Πάντως έχω πάρει από εκεί και είναι αξιόπιστο site.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Ναι ισχύει.

Ωραία άμα μέχρι την άλλη Τετάρτη το έχω θα είμαι ευχαριστημένος. Πήρε πριν ένα μήνα φίλος iphone 12 από το συγκεκριμένο κατάστημα και ήταν όλα μια χαρά για αυτό το τόλμησα και εγώ παρά τις ανησυχίες που είχα. Φαίνεται πολύ καλή η τιμή του αφού έχει και έξτρα θήκη και τζαμακι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, GATE123 είπε

Ναι ισχύει.

καμια προταση για καρτα sd 128gb ή 256gb που να ειναι αξιοπιστη και δοκιμασμενη υπαρχει? εχω εμπειρια απο μια patriot 64αρα που παιζει κανα χρονο τωρα μια χαρα , να δω την ιδια στο 256 μοντελο ή υπαρχει κατι καλυτερο μεχρι 15-20ε για 128 ή μεχρι 30 για 256 (μαζι με μεταφορικα)? (να μπορει να αποθηκευει τα 4κ βιντεο που θα τραβαω με το κινητο)

Επεξ/σία από Nik1239
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

καμια προταση για καρτα sd 128gb ή 256gb που να ειναι αξιοπιστη και δοκιμασμενη υπαρχει? εχω εμπειρια απο μια patriot 64αρα που παιζει κανα χρονο τωρα μια χαρα , να δω την ιδια στο 256 μοντελο ή υπαρχει κατι καλυτερο μεχρι 15-20ε για 128 ή μεχρι 30 για 256 (μαζι με μεταφορικα)? (να μπορει να αποθηκευει τα 4κ βιντεο που θα τραβαω με το κινητο)

https://www.dotpower.gr/index.php?route=product/product&path=82_115_157&product_id=84224&skr_prm=WyI3ZjQxZTU3Yy04OWRmLTQ0MzktODI3MS1lYjQzMWRlMmRlYjQiLDE2NDI1OTIyMTQzNzcseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 

Την ίδια σε 256GB.

Δημοσ.

Τελικα το βρήκα το ίδιο κινητό από το arena777 άμεσα διαθέσιμο , έμπιστο είναι το κατάστημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Τελικα το βρήκα το ίδιο κινητό από το arena777 άμεσα διαθέσιμο , έμπιστο είναι το κατάστημα;

Κοίτα δεν το ξέρω αλλά στο Σκρουτζ δίνουν καλές κριτικές https://www.skroutz.gr/shop/6286/Arena77 αλλά στο Scam μου δείχνει 80% https://www.scamadviser.com/check-website/arena777.gr

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Το θέμα ειναι η εγγυηση .Το ίδιο και στην καρτα μνημης που αλλοι δίνουν από 2 ετη ,αλλοι απεριοριστα ,αν υπάρχει το κατάστημα τότε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...