*nenya* Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Μου εβγαλε τωρα ενα badge οτι εκλεισα εναν χρονο στο forum...λολ ειμαι απ'το 2007 εδω μελος! Και μια λιστα απο ranks εμφανίζονται ξαφνικα στο προφιλ. Τι ειναι τουτα οεο; Θα κερδιζουμε τπτ αν τα μαζευουμε; (περα απο βραβειο ανοιχτης παλαμης) 4 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Achievements & Ranks - Member Functions - Invision Community Τα έβαλε η πλατφόρμα του forum από μια version και μετά. Υπάρχουν "εργοστασιακά", θα μπουν και δικά μας. 3 1
dbrillis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 4 minutes ago, Thresh said: Achievements & Ranks - Member Functions - Invision Community Τα έβαλε η πλατφόρμα του forum από μια version και μετά. Υπάρχουν "εργοστασιακά", θα μπουν και δικά μας. Θα φαίνεται το avatar ; Γιατί με δυσκολία βλεπω το δικο σας 😁
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Just now, dbrillis said: Θα φαίνεται το avatar ; Γιατί με δυσκολία βλεπω το δικο σας 😁 Στην αρχή έκρυβε το κεφάλι του Spawn, τώρα λίγο το φτερό. 😛 Κατα τα άλλα εννοώ τα badges που φαίνονται μόνο μέσα στο προφίλ. dbrillis's Badges (insomnia.gr)
*nenya* Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 1 minute ago, dbrillis said: Θα φαίνεται το avatar ; Γιατί με δυσκολία βλεπω το δικο σας 😁 Αυτο θα εγραφα! Το avatar του Thresh ειδικα εχει εξαφανιστει κατω απ'αυτα!
dpolal Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 2 hours ago, Thresh said: Achievements & Ranks - Member Functions - Invision Community Τα έβαλε η πλατφόρμα του forum από μια version και μετά. Υπάρχουν "εργοστασιακά", θα μπουν και δικά μας. Για όσους από εμάς έχουμε κλείσει 20ετία plus στο φόρουμ θα φτιαχθεί ειδικό badge ΚΑΠΗ ;;; 5 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 4 minutes ago, dpolal said: Για όσους από εμάς έχουμε κλείσει 20ετία plus στο φόρουμ θα φτιαχθεί ειδικό badge ΚΑΠΗ ;;; Άγνωστο. 😛
Nabuko Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 2 hours ago, Thresh said: Achievements & Ranks - Member Functions - Invision Community Τα έβαλε η πλατφόρμα του forum από μια version και μετά. Υπάρχουν "εργοστασιακά", θα μπουν και δικά μας. Νομίζω ότι θέλει λίγο δουλειά ακόμα. Πως γίνεται π.χ. εσύ, εγώ και ένα μέλος με 8 μηνύματα να έχουμε το ίδιο badge? Δηλαδή εσύ με 70χιλ μηνύματα, 18 χρόνια μέλος και mod, εγώ με 1000κάτι και ούτε χρόνο και ο άλλος με μόλις 8 μηνύματα θεωρούμαστε το ίδιο? 😅 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 3 minutes ago, Nabuko said: Πως γίνεται π.χ. εσύ, εγώ και ένα μέλος με 8 μηνύματα να έχουμε το ίδιο badge? Δεν μας έχουν κουμπώσει λόγω bug τα badges A week/month/year since joining. Θα μπουν κι άλλα σιγά σιγά υποθέτω, ίσως αλλάξουν πόσοι πόντοι χρειάζονται ανά rank καθώς και πόσους πόντους δίνει το κάθε badge. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 2 hours ago, *nenya* said: Μου εβγαλε τωρα ενα badge οτι εκλεισα εναν χρονο... Νένυ! Είμαστε όλοι νέοι!
Ntinaras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, dpolal said: Για όσους από εμάς έχουμε κλείσει 20ετία plus στο φόρουμ θα φτιαχθεί ειδικό badge ΚΑΠΗ ;;; Omg και νομιζα πως εγω ειμαι παλιος
korakios Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 θα υπάρχει επιλογή να μην έρχονται ειδοποιήσεις και να μη φαίνονται ?
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Για αυτό εχτές κατά το βραδάκι είχε κλείσει το site λόγω αναβάθμισης. Μετά μπαίνω όταν άνοιξε και είδα κάτι νέες ειδοποιήσεις, λέω τώρα τι είναι τούτο. Δε βαριέσαι. Καλή φάση. Εγώ θα πρότεινα στην διαχειριστικη ομάδα έτσι για τρολαρισμα να αλλάξουν οι τωρινές ονομασίες και να βάλουν βαθμούς της εκκλησιαστικης ιεραρχίας. Το πρώτο να είναι ο διάκονος και το τελευταίο θα είναι ο πατριάρχης, λογικά μόνο ο admin θα μπορεί να γίνει πατριάρχης. Θα πεσει πολύ γέλιο και κραξιμο. 4 1
Silenzio Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Nabuko said: Νομίζω ότι θέλει λίγο δουλειά ακόμα. Πως γίνεται π.χ. εσύ, εγώ και ένα μέλος με 8 μηνύματα να έχουμε το ίδιο badge? Δηλαδή εσύ με 70χιλ μηνύματα, 18 χρόνια μέλος και mod, εγώ με 1000κάτι και ούτε χρόνο και ο άλλος με μόλις 8 μηνύματα θεωρούμαστε το ίδιο? 😅 το χεις καημό να ανέβεις ιεραρχία ? με το που έγραψα πήρα και promotion, αυτα ειναι.. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από Silenzio 1
Kostasspil Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Εγώ θα πρότεινα να αφαιρεθεί εντελώς το post count αλλά και τα reactions, θα γλυτώσουμε από πολλά ανούσια ποστ αλλά και reactions γτπ 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις