Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω μια αλλαγή στην μπαταρία του μπάνιου μου. 

απο που κλείνει η παροχή προς το διαμέρισμα της πολυκατοικίας μου;

ευχαριστώ. 

Κάτω από τον νεροχύτη που μου είπανε γνωστοί είναι μόνο οι βαλβίδες για την παροχή του ίδιου του νεροχύτη. 
το ίδιο βλέπω και στο μπάνιο. 

Δημοσ.

Συνήθως στο ισόγειο, είτε σε αποθήκη εντός της οικοδομής ή στην πιλοτή, είναι τα ρολόγια της ΔΕΥΑ(Χ). Στον λογαριασμό ύδρευσής σου, αναγράφεται πάνω ο αριθμός παροχής. Βρίσκεις το ρολόι σου με τον αντίστοιχο αριθμό και γυρίζεις τη βαλβίδα για να διακόψεις την παροχή. Θέλει λίγη δύναμη... 😋

Δημοσ.

Στο μπάνιο αν είναι παλιό το σπίτι. Αλλιώς στο νεροχύτη ή στο μπαλκόνι. 

Αλλιώς ίσως έχει στο κεντρικό ρολόι παροχής, βάνα. 

Αποκλείεται να μην την έχεις δει! 

Δημοσ.

Σε εμένα ο γενικός διακόπτης είναι μέσα στο ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας.

Θα ήταν λίγο δύσκολο να μην έχει διακόπτη το σπίτι σου και να πρέπει να κλείσεις από το ρολόι. Ψάξε λίγο καλύτερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλά διαμερίσματα δεν υπάρχουν;  Λίγο πολύ θα είναι όλα φτιαγμένα στην ίδια λογική. Βρες έναν άλλο (παλιό) ιδιοκτήτη να σου πει που μπαίνει το νερό στο σπίτι αλλά και που θα βρίσκεται ο γενικός.

Στο λέω γιατί μπορεί να βρίσκεται παντού, ανάλογα την περίπτωση, δεν υπάρχει στάνταρ

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
1 hour ago, cthulhucarbide said:

Σε εμένα ο γενικός διακόπτης είναι μέσα στο ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας.

Θα ήταν λίγο δύσκολο να μην έχει διακόπτη το σπίτι σου και να πρέπει να κλείσεις από το ρολόι. Ψάξε λίγο καλύτερα

και σε μένα το ίδιο

Δημοσ.
1 hour ago, cthulhucarbide said:

Δυστυχώς κάποιοι "υδραυλικοί" είναι τόσο επαγγελματίες όσο εγώ είμαι ο πάπας της Ρώμης!

Σε πολυκατοικία του '90 δεν έβαλαν σε κανένα διαμέρισμα κεντρικό διακόπτη. Όταν το διαπιστώσαμε αναγκαστήκαμε να βάλουμε εμείς βάνες διακοπής σε όλες τις βρύσες, αλλά όταν χρειάστηκε αλλαγή η μπαταρία της μπανιέρας έπρεπε να κλείσουμε το νερό από το ρολόι της ύδρευσης!

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...