Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια,το λαπτοπ μου αρχιζει σιγα σιγα και τα παιζει γιαυτον τον λογο θα ηθελα να αγορασω κατι νεο.Το budget μου ειναι καπου στα 800ευρο,γιαυτο θελω γνωμες γιατι ειμαι μπερδεμενος.Η χρηση που θελω ειναι η εξης:Αρχικα θα ηθελα να κανω εργασιες κτλ για την σχολη μου που οκευυ δεν θεωρω να εχω κανενα απολυτος θεμα.Επειτα θα χρειαζομαι 2 κυρια προγραμματα το ενα ειναι το matlab και το αλλο το autocad, θα ηθελα λοιπον αν γνωριζει καποιος να μου ελεγε κατα ποσο ειναι εφικτο να τα τρεχει.Ενα αλλο χαρακτηριστικο που με ενδιαφερει ειναι για ποσο χρονικο διαστημα θα μπορει να τα τρεχει,γτ αν ξερω γω μετα απο κανα 2 χρονια δεν τα τρεχει θα ειναι αρκετα αποθαρρυντικο αφου δεν δουλευω ακομα και αρα δεν θα μπορω να παιρνω καινουργει λαπτοπ ανα 2-3 χρονια.Τελος,θα ηθελα να μπορει να τρεχει και νεα παιχνιδια pubg fortnite κτλ αλλα αυτο δεν με καιει και τοσο.Η χρηση που θα του κανω ειναι καθημερινη αλλα τις περισσοτερες φορες θα σερφαρο απλα στο ιντερνετ και θα κατεβαζω pdf και τετοια.Τελος,θα ηθελα και μια αποψη για το αν αξιζει να στησω εναν σταθερο υπολογιστη με τα ιδια χρηματα γτ πχ ενας σταθερος αντεχει πολυ περισσοτερο απο ενα λαπτοπ και τρεχει προγραμματα για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα(τουλαχιστον ετσι πιστευω).Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Ετσι οπως τα περιγραφεις, το desktop ειναι μονοδρομος, διοτι αναβαθμιζεται πιο ευκολα αν και οταν χρειαστει στο μελλον, και δευτερον αν θες να δουλευεις cad και matlab θα σου βγουν τα ματια με 15-17 ιντσες οθονη στα λαπτοπ, σιγουρα θα θες μεγαλυτερη. Εγω αυτο που θα εκανα θα ηταν να παρω εναν σταθερο με μια καλη οθονη και επισης θα εκανα και μια συντηρηση στο λαπτοπ ωστε να υπαρχει σαν backup και για τις περιπτωσεις που θα χρειαστει να το παρω μαζι μου πχ. στη σχολη.

• Like 1
Δημοσ.

νν και εγω κατι τετοιο ελεγα...αλλα ειναι το θεμα της μεταφορας εχω ενα λαπτοπ hp pavillion αλλα το εχω απο 2015.Ελεγα να του εκανα κανα φορμάτ να τα εσβηνα ολα και να εβαζα windows 10 .τωρα κατι αλλο που θα μπορουσα να κανω;;Γενικα δεν εχω τρελες γνωσεις στους υπολογιστες 

επισης πιστεύεις οτι με κανα 700-800αρι θα μππρω να φτιαξω εναν καλον υπολογιστή μαζι με πύργο και οθόνη;

Δημοσ.
21 minutes ago, nikostz99 said:

νν και εγω κατι τετοιο ελεγα...αλλα ειναι το θεμα της μεταφορας εχω ενα λαπτοπ hp pavillion αλλα το εχω απο 2015.Ελεγα να του εκανα κανα φορμάτ να τα εσβηνα ολα και να εβαζα windows 10 .τωρα κατι αλλο που θα μπορουσα να κανω;;Γενικα δεν εχω τρελες γνωσεις στους υπολογιστες 

επισης πιστεύεις οτι με κανα 700-800αρι θα μππρω να φτιαξω εναν καλον υπολογιστή μαζι με πύργο και οθόνη;

Δεν ειμαι ο καταλληλος γνωστης της αγορας για να σου απαντησω με βεβαιοτητα για τη συνθεση του desktop και τα ποσα που θα χρειαστουν, υπαρχουν αλλοι συμφορουμιτες εδω πολυ πιο εμπειροι που θα σου δωσουν αξιοπιστη απαντηση. Η πεποιθηση μου ομως ειναι πως ναι μπορεις.

Κατα τα αλλα, το λαπτοπ δε χρειαζεται να βγει αχρηστο, το 2015 απο μονο του δε λεει τιποτα, εγω δουλευω και λαπτοπ του '12 και του '13 που πανε σφαιρα για τις δουλειες που τα χρειαζομαι, και τα πηρα και refurbished μαλιστα, οχι πρωτο χερι. Ενας καλος ssd και αρκετη μνημη μαζι με μια καθαρη εγκατασταση windows και αν δεν το φορτωνεις με περιττα προγραμματα πιστευω θα στο ανανεωσουν για καποια χρονια ακομη. 

Δημοσ.

το autocad σε φορητό ειναι για να κάνεις μια παρουσίαση οχι να δουλεύεις οταν δουλεύεις θες μόνιτορ-καλα ποντικια-docking station, φτιαξε ενα desktop και έχε περιστασιακά το laptop για φορητοτητα 

το πρόβλημα με το autocad ειναι η gpu εκει δεν υπαρχει οριο τιμής βεβαια αν δουλεύεις μικρα αρχεία μπορείς να κανεις δουλειά με 300ε quadro

Δημοσ.

Οκευ παιδια ευχαριστω για την βοηθεια νμζ οτι θα παω για κανα desktop και θα εχω το λαπτοπακι μου για λιγη χρηση και αν κατι τυχει και χαλασει θα παρω ενα νεο πιο οικονομικο,ισχυει παντως οτι τα refurbished αξιζουν και εγω κατι τετοιο ελεγα στην αρχη για το λαπτοπ μου...Αν εχετε καμια αλλη προταση καλοδεχουμενη

7 minutes ago, Aris_ said:

το autocad σε φορητό ειναι για να κάνεις μια παρουσίαση οχι να δουλεύεις οταν δουλεύεις θες μόνιτορ-καλα ποντικια-docking station, φτιαξε ενα desktop και έχε περιστασιακά το laptop για φορητοτητα 

το πρόβλημα με το autocad ειναι η gpu εκει δεν υπαρχει οριο τιμής βεβαια αν δουλεύεις μικρα αρχεία μπορείς να κανεις δουλειά με 300ε quadro

νν ισχυει αυτο που λες τωρα ποσο λες να βγει μαζι με οθονες και ολα τα παρελκομενα ενα desktop που να μπορει να τα τρεχει matlab autocad, θελω να μπορει να τα τρεξει με ανεση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...