Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να χαν οι καρδιές (α)μπάρες... Αισθητικά μη σου πω ότι προτιμώ τα Windows 10. Προσπάθησαν να μοιάζουν λίγο σε Android και MacOS τα νέα Windows και τελικά χάθηκε αυτή η ξεχωριστή αισθητική. Μέχρι να αλλάξω κομπιούτερ ελπίζω να έχουν βελτιωθεί γιατί τώρα αχρείαστο μοιάζει το 11αρι. 

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γράφετε πολλοί εδώ για bugs στα 11... πραγματικά έχετε καταντήσει γραφικοί. 4 υπολογιστές με 11 έχω και οι 2 από αυτούς με εγκατάσταση μη συμβατόου υλικού και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και ναι από τα 10 είναι πιο γρήγορα.

• Like 6
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, deadsoul είπε

Γράφετε πολλοί εδώ για bugs στα 11... πραγματικά έχετε καταντήσει γραφικοί. 4 υπολογιστές με 11 έχω και οι 2 από αυτούς με εγκατάσταση μη συμβατόου υλικού και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και ναι από τα 10 είναι πιο γρήγορα.

Συμφωνω και εγω.
Τα έβαλα στο μηχανημα μου και πετανε τα 11 και ας μην ηταν ο επεξεργαστης στους υποστηριζόμενους -Ryzen 1700 ,με 16gb RAM.
Απλά μερικοι τα βαζουν τα Windows 11 σε μουλάρια υπολογιστες και περιμενουν να λειτουργήσουν.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε

Μην το λες αυτό. Έχω δει πανηγυρισμούς γιατί ανέβηκε η μετοχή ή οι πωλήσεις….

Όπως είπα έχω Windows 11 στο laptop και windows 10 όπου δεν μπορούσα να βάλω 11. 
Αυτο που ανέφερα είναι ότι όντως η MS και η κάθε MS θα κοιτάξει το κέρδος της και όχι τον χρήστη. Τα δυο συχνά μπορεί να συμπίπτουν αλλά όχι πάντα. 
Επισης ανέφερα ότι είναι λογικό η MS δεν θα αναλάβει το κόστος να συντηρεί ένα λειτουργικό που έχει τελειώσει το product lifecycle εκτός αν την συμφέρει.

Οσον αφορά εφαρμογές που δεν υποστηρίζονται σε Xp ή 7 έχεις δίκιο απλά πολλές φορές μπορεί να γίνεται και επίτηδες για να σε ανάγκασει να αναβαθμίσεις. Φαντάζομαι αυτό εννοούσε ο @PeterMay

Κοινώς αυτό που λέω είναι ότι η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. 

ναι το καταλαβαινω αυτο. απλα το να μ λες οτι τα 7 και τα xp ειναι σταθερα και δεν τα αλλαζω και γιατι με αναγκαζουν να παω στα 10-11 οταν στα υποστηρίζει και τα 2 για παρα πολλα χρονια και οκ εφτασε το τελος τους ειναι παραλογο. ποιες εφαρμογες δεν υποστηρίζονται το vs 2019 στα xp? δλδ καπου ωπα. γκρινια χωρις ουσιαστικο λογο. οτι λειτουργικό και να βγει και για παντα το ιδιο να ειναι παντα καπου θα υπαρχει καποιο θεμα. αμα ειναι ας καθομασταν με τα dos γιατι τα νεα παντα ειχαν bugs κτλ κτλ. οτι λειτουργικό βγαινει απο κινητα μεχρι μπρίκι παντα εχει μικροθεματακια τα οποια αν δεν μπει σε ευρεία χρηση  δεν θα βρεθουν και υστερα οι εταιριες βγαζουν updates και τα φτιαχνουν . λεμε για τα xp που πριν το sp3 σιγα το λειουργικο. χρησιμοποιω τα 11 απο το καλοκαιρι ουτε μια μπλε οθονη ουτε ενα κολλημα. τι να λεμε τωρα. θα μου πεις οι μισοι εδω μεσα δεν εχουν καν αυθεντική αδεια. ο αλλος δεν θελει να βάλει λογαριασμος στα win γιατι των φακελώνουν . αστεια πραγματα.

Επεξ/σία από kata_tixi
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, markos9 είπε

Όλα ωραία και καλά αυτά που λέτε για τα 11. 
αλλα, απ´ ο,τι φαίνεται κανείς δεν τα έχει κάνει καθαρή εγκατάσταση για να δει ένα σοβαρό πρόβλημα. 

λοιπον!

Αν δεν έχεις Ίντερνετ ξεχνάς την καθαρή εγκατάσταση στα 11. 

αλλο. Αν δεν κανείς λογαριασμό με το ζόρι… πάλι δεν σε αφήνει. 

Αρα, καταλήγουμε στο συμπέρασμα (τουλάχιστον για μένα) ότι ένας μέρος απ´ Το γεγονος , τα 11 είναι και το μεγαλύτερο φακέλωμα. 

Γενικά, είναι καλά. Αλλά, ως εκεί. 
μέχρι βολικά βλακεία μέσα για το τίποτα. Πχ δεξί κλικ. Χωρίς κόλπα δεν έρχεται στα ίσια του. 

Δεν χρειάζεται να βάλεις λογαριασμό για να προχωρήσει η εγκατάσταση. 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, gregdais είπε

Μοντέρνα = Φαουτσι :P

Μοντέρνα = εμβόλιο 😁

10 ώρες πριν, PeterMay είπε

Έχω , έχω αυτό είναι το θέμα. Στα 7αρια δεν έχω - στα 10 έχω. Στα 10 πάντα κάτι έχω (αλλά το σχόλιο και η συζήτηση δεν πήγαιναν μόνο στο bug side.)

Αν και τα 10άρια φαίνονται πιο σταθερά on the long run, εντούτοις ισχύει αυτό που αναφέρεις και επίσης εμφανίζονται από το πουθενά προβλήματα με κάθε update. Κυρίως σε θέματα συμβατότητας με drivers. 

Βέβαια υπάρχουν σε γενικές γραμμές και θέματα με fastboot και με το sleep mode σε μερικά μηχανήματα,  που δεν τα παρατηρείς σε άλλα.

Αυτό που παρατήρησα προσωπικά είναι ότι υπάρχει μεγάλη ετερογένεια σε σχέση με την διάσταση / μέγεθος και την φύση των προβλημάτων που μπορεί να αντιμετωπίσει ο χρήστης.

Δημοσ.
Στις 16/1/2022 στις 10:54 ΠΜ, Izorai είπε

Τι θα πει "τι δεν έτρεχε" στα προηγούμενα και έπρεπε να βάλεις 11; Δηλαδή εσύ αναβαθμίζεις το κινητό σου στο επόμενο μόνο όταν σταματάει να τρέχει κάτι; Θα πρέπει να είσαι ακόμη στο Android 3-4 κάπου έτσι; Ή μήπως να σταματήσουν να εξελίσσονται μη σου χαλάνε την ηρεμία; Αντε,  βάλτε όλοι Win XP, μα με αυτό το hardware που έχετε όλα θα τα τρέχετε και πάλι!

Sorry που παίρνω θέση στο θέμα σας αλλά κατά τη γνώμη μου αν έβγαιναν Drivers  στα καινούργια υλικά ( π.χ. 3080 ή SSD ή chipsets ) για 7 XP Vista ... Νομίζω ότι παρά πολλά άτομα δεν θα έμπαιναν καν στην διαδικασία έστω και από περιέργεια να δουν τα 10 ή τα 11 ....  Και πάλι λέω, γνώμη μου..... 

Δημοσ.
Στις 16/1/2022 στις 12:54 ΜΜ, Izorai είπε

Τι θα πει "τι δεν έτρεχε" στα προηγούμενα και έπρεπε να βάλεις 11; Δηλαδή εσύ αναβαθμίζεις το κινητό σου στο επόμενο μόνο όταν σταματάει να τρέχει κάτι; Θα πρέπει να είσαι ακόμη στο Android 3-4 κάπου έτσι; Ή μήπως να σταματήσουν να εξελίσσονται μη σου χαλάνε την ηρεμία; Αντε,  βάλτε όλοι Win XP, μα με αυτό το hardware που έχετε όλα θα τα τρέχετε και πάλι!

εχω xp integral edition και τρέχουν όλα σφαίρα. Δεν κανω πλάκα.

Σε μηχανάκια της πλακας με 2gb ram, των 50 ευρώ , βαζεις εναν ssd των 25 ευρώ και εισαι άρχοντας!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stelrp είπε

εχω xp integral edition και τρέχουν όλα σφαίρα. Δεν κανω πλάκα.

Όταν λες όλα, τι εννοείς? πχ μπορείς να κάνεις ηλεκτρονικές πληρωμές?

Δημοσ.

Διαβάζω τα σχόλια και πραγματικά ΑΠΟΡΩ. Για ποια Bugs μιλάνε όλοι δεν καταλαβαίνω. Πολύ περίεργο. Φυσικά τα σχόλια από τους χρήστες mac είναι δίχως κανένα νόημα επίσης. 

19 ώρες πριν, deadsoul είπε

Άντε βρε φίλε και νόμιζα ότι ήμουν μόνος μου :P

Βασικά είμαι περίεργος αυτοί που λένε ότι έχουν 7άρια και πίσω.. πως στα κομμάτια λένε ότι παίζουν όλα? ΟΕΟ? Δηλαδή πως? Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι γράφει ο καθένας. Έχει ξεφύγει η κατάσταση τόσο πολύ που σχεδόν λες που ζούμε ρε παιδί μου.

Στις 16/1/2022 στις 3:51 ΜΜ, markos9 είπε

Όλα ωραία και καλά αυτά που λέτε για τα 11. 
αλλα, απ´ ο,τι φαίνεται κανείς δεν τα έχει κάνει καθαρή εγκατάσταση για να δει ένα σοβαρό πρόβλημα. 

λοιπον!

Αν δεν έχεις Ίντερνετ ξεχνάς την καθαρή εγκατάσταση στα 11. 

αλλο. Αν δεν κανείς λογαριασμό με το ζόρι… πάλι δεν σε αφήνει. 

Αρα, καταλήγουμε στο συμπέρασμα (τουλάχιστον για μένα) ότι ένας μέρος απ´ Το γεγονος , τα 11 είναι και το μεγαλύτερο φακέλωμα. 

Γενικά, είναι καλά. Αλλά, ως εκεί. 
μέχρι βολικά βλακεία μέσα για το τίποτα. Πχ δεξί κλικ. Χωρίς κόλπα δεν έρχεται στα ίσια του. 

οκ.. ΟΥΦ... και αναρωτιόμουν τι έφτεγε... φίλε μου καλύτερα παράτησε το το σπορ και ασχολήσου με άλλα πράγματα. Δεν σε θέλει με τίποτε το συγκεκριμένο :)

Στις 16/1/2022 στις 2:55 ΜΜ, PeterMay είπε

Προσωπικά έχω ένα λαπτοπακι 10, που έχει πάνω μόνο vs και firefox. Ο σταθερός μου είναι 7 και δεν αλλάζει. Όλα λειτουργούν άψογα,όλα λειτουργούν ομαλά, όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Όσες φορές βάζω 10 σε 2ο σκληρό μπας και έχει αλλάξει κάτι, αναγκάζομαι εν τέλει να ξαναγυρίσω στα 7.

Σου κάνω παράθεση μόνο αυτό γιατί τα υπόλοιπα που έχεις γράψει μόνο εσύ καταλαβαίνεις το νόημα.

Για πες αφού λες ότι τρέχουνε "όλα" και "ομαλά"... (σε λογισμικό δεν θα αναφερθώ γιατί προφανώς δεν θα καταλάβεις ότι και να σου γράψω).

Παιχνίδια παίζεις? Και αν ναι για πες μας μερικούς τίτλους. Απάντησε μου ΜΟΝΟ σε αυτή μου την ερώτηση και αν μου γράψεις μερικούς τίτλους που παίζουν με μια σύγχρονη κάρτα γραφικών τότε θα ζητήσω συγνώμη δημοσίως που παράθεσα κείμενο σου και σε αμφισβήτησα. Αλλιώς αδερφέ όπως είπα και στον άλλον παράτα το το σπορ δεν είναι ούτε για εσένα.

Για να σε δω τι θα απαντήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tsarouc είπε

Διαβάζω τα σχόλια και πραγματικά ΑΠΟΡΩ. Για ποια Bugs μιλάνε όλοι δεν καταλαβαίνω. Πολύ περίεργο. Φυσικά τα σχόλια από τους χρήστες mac είναι δίχως κανένα νόημα επίσης. 

Άντε βρε φίλε και νόμιζα ότι ήμουν μόνος μου :P

Βασικά είμαι περίεργος αυτοί που λένε ότι έχουν 7άρια και πίσω.. πως στα κομμάτια λένε ότι παίζουν όλα? ΟΕΟ? Δηλαδή πως? Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι γράφει ο καθένας. Έχει ξεφύγει η κατάσταση τόσο πολύ που σχεδόν λες που ζούμε ρε παιδί μου.

οκ.. ΟΥΦ... και αναρωτιόμουν τι έφτεγε... φίλε μου καλύτερα παράτησε το το σπορ και ασχολήσου με άλλα πράγματα. Δεν σε θέλει με τίποτε το συγκεκριμένο :)

Για να το λες εσυ, σίγουρα, κατι παραπάνω θα ξέρεις από μενα... που σχολούμε με το άθλημα απ' το 1997.

Την επόμενη φορα... δε θα ξεχασω να ρωτήσω, του επιστήμονες-γενικούς διευθυντές -κτλπ του ινσομνια. 

Επεξ/σία από markos9
Δημοσ.
Στις 16/1/2022 στις 10:39 ΠΜ, AtiX είπε

image.jpeg.8f3856af8a66930068787dd6ee5bd0dd.jpeg

το κάθε ενα λειτουργικό έχει τον λόγο του. 

Ειδικά το Mac OS. Που έχει πολύ λίγους και ειδικούς λόγους για να το χρησιμοποιείς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tsarouc είπε

Για πες αφού λες ότι τρέχουνε "όλα" και "ομαλά"... (σε λογισμικό δεν θα αναφερθώ γιατί προφανώς δεν θα καταλάβεις ότι και να σου γράψω).

Παιχνίδια παίζεις? Και αν ναι για πες μας μερικούς τίτλους. Απάντησε μου ΜΟΝΟ σε αυτή μου την ερώτηση και αν μου γράψεις μερικούς τίτλους που παίζουν με μια σύγχρονη κάρτα γραφικών τότε θα ζητήσω συγνώμη δημοσίως που παράθεσα κείμενο σου και σε αμφισβήτησα. Αλλιώς αδερφέ όπως είπα και στον άλλον παράτα το το σπορ δεν είναι ούτε για εσένα.

Για να σε δω τι θα απαντήσεις.

Ω ρε τι παπακια αλλα θα ακουσω!

Ναι φιλαρακι, με επιασες... Halo MCC, Doom Eternal και δυστηχως ΔΕΝ θα μπορω να παιξω το Baldurs Gate 3 - που θα ηθελα παρα πολυ. Ας ξεγραψουμε λοιπον την εννοια "τρεχουν ολα ομαλα" γιατι πολυ απλα δεν μπορω να παιξω ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

Σου βγαζω το καπελο - ασχετος αν εφαρμογες που οντως φτανουν τις ικανοτητες του λογισμικου στα ακρα, τρεχουν καλυτερα στα 7 παρα στα 10. Κριμα που δε στεκει η παραπανω προταση μου καθως δεν μπορω ΟΥΤΕ ΚΑΝ να εγκαταστησω το Microsoft Solitaire.

Υψωνω λευκη σημαια... Για ποιο λογο; Το αφηνω στους χρηστες να απαντησουν.... ΛΟΛ

ΥΓ. Ελπιζω τουλαχιστον να διαβασεις και να καταλαβεις τα προηγουμενα μου σχολια - γιατι τοτε θα συνειδητοποιήσεις οτι αυτη η νοοτροπια που μολις εδειξες με το σχολιο σου, ειναι αυτη που ωθει την ΜΣ να συνεχίσει να κουβαλάει το προβλημα που εσυ παρουσιαζεις... Ευγε λοιπον....

Επεξ/σία από PeterMay
Δημοσ.
9 ώρες πριν, PeterMay είπε

Ω ρε τι παπακια αλλα θα ακουσω!

Ναι φιλαρακι, με επιασες... Halo MCC, Doom Eternal και δυστηχως ΔΕΝ θα μπορω να παιξω το Baldurs Gate 3 - που θα ηθελα παρα πολυ. Ας ξεγραψουμε λοιπον την εννοια "τρεχουν ολα ομαλα" γιατι πολυ απλα δεν μπορω να παιξω ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

Σου βγαζω το καπελο - ασχετος αν εφαρμογες που οντως φτανουν τις ικανοτητες του λογισμικου στα ακρα, τρεχουν καλυτερα στα 7 παρα στα 10. Κριμα που δε στεκει η παραπανω προταση μου καθως δεν μπορω ΟΥΤΕ ΚΑΝ να εγκαταστησω το Microsoft Solitaire.

Υψωνω λευκη σημαια... Για ποιο λογο; Το αφηνω στους χρηστες να απαντησουν.... ΛΟΛ

ΥΓ. Ελπιζω τουλαχιστον να διαβασεις και να καταλαβεις τα προηγουμενα μου σχολια - γιατι τοτε θα συνειδητοποιήσεις οτι αυτη η νοοτροπια που μολις εδειξες με το σχολιο σου, ειναι αυτη που ωθει την ΜΣ να συνεχίσει να κουβαλάει το προβλημα που εσυ παρουσιαζεις... Ευγε λοιπον....

Τι να σου πω. Τόση εξυπνάδα και τέτοια έξυπνη απάντηση δεν την περίμενα. Ανατριχιαστικό πραγματικά

Δημοσ.
22 ώρες πριν, AtiX είπε

Όταν λες όλα, τι εννοείς? πχ μπορείς να κάνεις ηλεκτρονικές πληρωμές?

φυσικά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...