Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μένω με συγκάτοικο, αυτός έχει σταθερό ίντερνετ, αλλά εγώ θέλω να έχω τι δικό μου στκ δικό μου όνομα και να μην ανακατευομαι με αυτόν.,στον πάροδο που με συμφέρει καλύτερα.. Υπάρχει η δυνατότητα αυτή στο ίδιο σπίτι δυο σταθερά σε άλλα ονόματα και πιθανών σε διαφορετικούς παροχους;

Δημοσ.

Υπάρχει, όσες συνδέσεις θέλεις μπορείς να έχεις και από οποιονδήποτε πάροχο.

Ο μόνος περιορισμός είναι πόσα ζεύγη έρχονται στο διαμέρισμα από τον κεντρικό κατανεμητή της οικοδομής. Αν δεν υπάρχει άλλο ελεύθερο ζεύγος για τη νέα σύνδεση, θα χρειαστεί να τραβήξεις καλώδιο.

Δημοσ.

Και πως μπορώ να το δω αυτό;αν δεν υπάρχει ποιος τα τραβάει; ηλεκτρολόγος;

15 minutes ago, jkoukos said:

Υπάρχει, όσες συνδέσεις θέλεις μπορείς να έχεις και από οποιονδήποτε πάροχο.

Ο μόνος περιορισμός είναι πόσα ζεύγη έρχονται στο διαμέρισμα από τον κεντρικό κατανεμητή της οικοδομής. Αν δεν υπάρχει άλλο ελεύθερο ζεύγος για τη νέα σύνδεση, θα χρειαστεί να τραβήξεις καλώδιο.

Όταν κάνω αίτηση ο παροχος μπορεί να δει αν υπάρχει η δυνατότητα αυτή;  

Δημοσ.

Ο πάροχος δεν μπορεί να γνωρίζει πόσες γραμμές υπάρχουν εντός της οικοδομής. Αυτό είναι δική μας ευθύνη.  

Ανοίγεις την πρώτη πρίζα του σπιτιού και κοιτάς πόσα ζεύγη έρχονται από τον κατανεμητή. Αν δεν γνωρίζεις ποια είναι αυτά τα ζεύγη, χρειάζεσαι ηλεκτρολόγο που αυτός επίσης θα περάσει καλώδιο αν απαιτηθεί.

Δημοσ.
5 minutes ago, jkoukos said:

Ο πάροχος δεν μπορεί να γνωρίζει πόσες γραμμές υπάρχουν εντός της οικοδομής. Αυτό είναι δική μας ευθύνη.  

Ανοίγεις την πρώτη πρίζα του σπιτιού και κοιτάς πόσα ζεύγη έρχονται από τον κατανεμητή. Αν δεν γνωρίζεις ποια είναι αυτά τα ζεύγη, χρειάζεσαι ηλεκτρολόγο που αυτός επίσης θα περάσει καλώδιο αν απαιτηθεί.

Ευχαριστώ. ...αρα όλα γίνονται ...αυτο με ενδιαφέρει 

Δημοσ.

η πιθανοτητα να ερχεται και αλλο ζευγος πανω απο τον κατανεμητη της πολυκατοικιας ειναι μηδεν.
εκτος αν ειναι πιο καινουργια οικοδομη και περαστικε utp καλωδιωση και οχι το απλο διπλο χαλκινο.
Ομως η απορια μου παραμενει ... γιατι θες να κανεις ολα αυτα τα εξοδα, συν το παγιο εξοδο μιας ακομας γραμμης για να εχει ο καθενας το δικο του σταθερο; Λογο κοστους το αναφερω και μονο.

Δημοσ.
44 minutes ago, verylife78 said:

η πιθανοτητα να ερχεται και αλλο ζευγος πανω απο τον κατανεμητη της πολυκατοικιας ειναι μηδεν.
εκτος αν ειναι πιο καινουργια οικοδομη και περαστικε utp καλωδιωση και οχι το απλο διπλο χαλκινο.
Ομως η απορια μου παραμενει ... γιατι θες να κανεις ολα αυτα τα εξοδα, συν το παγιο εξοδο μιας ακομας γραμμης για να εχει ο καθενας το δικο του σταθερο; Λογο κοστους το αναφερω και μονο.

Έχουμε θεματακια μεταξύ μας με τις πληρωμές και ότι μπορώ να το ξεκαθαρίσω θέλω να το κάνω... Πάντως οι εταιρίες σε κάνουν αλλά σύνδεση; και τραβάς εσύ με ηλεκτρολόγο τα καλώδια; 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Efgedi4970 είπε

Έχουμε θεματακια μεταξύ μας με τις πληρωμές και ότι μπορώ να το ξεκαθαρίσω θέλω να το κάνω... Πάντως οι εταιρίες σε κάνουν αλλά σύνδεση; και τραβάς εσύ με ηλεκτρολόγο τα καλώδια; 

Φέρε πρώτα έναν ηλεκτρολόγο να ελέγξει την υπάρχουσα καλωδίωση, να σου πει αν είναι εφικτό ή αν χρειαστεί να περαστεί καινούργιο καλώδιο. Μόλις τακτοποιήσεις αυτό το θέμα, έπειτα μπορείς να ψάξεις να κάνεις την σύνδεση που θέλεις σε πάροχο της αρεσκείας σου.

Επίσης, αναλόγως τις ανάγκες σου και το σήμα που έχεις εκεί που μένεις, μια εναλλακτική λύση θα ήταν να δεις για προγράμματα mobile internet

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...