csontheline Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Αυτές οι βρύσες - ταχυθερμοσίφωνες είναι 1 μαλάκια +0,5. Για καθημερινή χρήση θα βλασφημίσεις την ώρα και την στιγμή που την έβαλες. Αν θες σωστή δουλειά, πας σε κανονικό ταχυθερμοσίφωνα, του οποίου το κόστος είναι στα 80€+. Να έχει επιλογή θερμοκρασίας έτσι ώστε να μπορείς να τον ανοίγεις οποιαδήποτε εποχή και να καταναλώνει λιγότερο. Υπόψιν ότι αν έχεις μεγάλη ροή και χαμηλή ισχύ, δεν θα βγάζει καυτό, αλλά ζεστό έως και χλιαρό (αυτό είναι πρόβλημα κυρίως στου μπάνιου, αλλά εκεί λύνεται με το κατάλληλο τηλέφωνο).
gpapadakis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Για μπανιο θες ταχυθερμοσιφωνα 7-8kW σε καμια περιπτωση μικροτερο.
tgisop Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 14 ώρες πριν, gpapadakis είπε Για μπανιο θες ταχυθερμοσιφωνα 7-8kW σε καμια περιπτωση μικροτερο. Δεν θέλω για μπάνιο, Λύση ψάχνω για τον νυπτήρα της κουζίνας μου που δεν φτάνει ζεστό νερό... Κάτι που να βγάζει άμεσα ζεστό νερό. Η κουζίνα είναι σε σπίτι που πηγαίνω 10-15 φορες το χρόνο, κυρίως Σ/Κ
csontheline Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, tgisop είπε Δεν θέλω για μπάνιο, Λύση ψάχνω για τον νυπτήρα της κουζίνας μου που δεν φτάνει ζεστό νερό... Κάτι που να βγάζει άμεσα ζεστό νερό. Η κουζίνα είναι σε σπίτι που πηγαίνω 10-15 φορες το χρόνο, κυρίως Σ/Κ Για τόσες λίγες φορές, ίσως βολέψει εκείνη η βρύση. Από προσωπική εμπειρία σε μόνιμη κατοικία, ξεκίνησε να στάζει και μου την επιδιόρθωσαν και ξαναάρχισε. Την πέταξα στο πατάρι και τέλος. Η καλύτερη λύση -και σχετικά οικονομική- είναι μικρό θερμοσίφωνο που δεν θέλει και χοντρό καλώδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα