Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Σε ένα σπίτι που έχω, η βρύση της κουζίνας δεν συνδέεται με τον θερμοσίφωνα για να έχει ζεστό νερό η λάντζα.

Σκέφτηκα να αγοράσω ένα ταχυθερμοσίφωνα όπως παρακάτω για να καλύψω την ανάγκη και να είναι οικονομικό.

https://www.skroutz.gr/s/27224565/Osio-OHF-2030D-Ταχυθερμαντήρας-Κουζίνας-Ηλεκτρικός-Μονοφασικός-3-3kW.html

https://www.skroutz.gr/s/30180440/Andowl-Q-L432-Ταχυθερμαντήρας-Μπάνιου-Κουζίνας-Ηλεκτρικός-Μονοφασικός-3kW.html

https://www.skroutz.gr/s/11659124/LS-079-S6-Ταχυθερμαντήρας-Κουζίνας-Ηλεκτρικός-Μονοφασικός-3kW.html

Ποιά είναι η γνώμη σας?

Δημοσ.

Την ισχύ την ειδες 3κw, δηλαδη σαν ενας κονονικος θερμοσίφωνας, το λεω γιατί καπου λες για οικονομία, μετα θελεις το λιγότερο διομισαρα παροχη για να δουλέψει

• Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, NikosKallithea said:

Την ισχύ την ειδες 3κw, δηλαδη σαν ενας κονονικος θερμοσίφωνας, το λεω γιατί καπου λες για οικονομία, μετα θελεις το λιγότερο διομισαρα παροχη για να δουλέψει

οικονομικο υποθετω εννοει στην αγορα (σε αντιθεση με την αλλαγη που ισως χρειαζονται οι σωληνες για να συνδεθει η κουζινα με το υπαρχων δυκτιο που εχει ο θερμοσυφωνας

Δημοσ.

Ακριβώς.

Οικονομικό αναφέρω το θέμα με το πέρασμα των σωλήνων από τον θερμοσίφωνα έως την κουζίνα.

Επίσης, θέλω την γνώμη σας αν είμαι μια καλή αγορά ή μου βγει μάπα το 🍉

Δημοσ.

O ταχυθερμαντήρας παράγει τόσο ζεστό νερό όσο ακριβώς χρειάζεστε.  Δεν απαιτείται να ζεσταθεί μεγάλη ποσότητα πρώτα που μετά δεν χρησιμοποιείται και κρυώνει.  Συνεπώς μπορεί να έχει παρόμοια ισχύ με τον κλασικό θερμοσίφωνα, λόγω του τρόπου χρήσης του όμως είναι σαφώς οικονομικότερος και επιπλέον δίνει το ζεστό νερό άμεσα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το έχει πάρει καποιος το ίδιο ή καποιο παρόμοιο?
Αξίζει τα λεφτά του?
Θα μου κάνει δουλειά?

Θελω για το πλύσιμο των πιάτων ...  μονο!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tgisop είπε

Το έχει πάρει καποιος το ίδιο ή καποιο παρόμοιο?
Αξίζει τα λεφτά του?
Θα μου κάνει δουλειά?

Θελω για το πλύσιμο των πιάτων ...  μονο!

Πρεπει να εχεις και γραμμη ρευματος που να το σηκώνει ομως. Βεβαια πρακτικά και με μικρό καλώδιο γίνεται και με 1,5mm2 βαζοντας μεγαλύτερη ασφάλεια. Το πολυ πολυ να παρει φωτιά/ηλεκτροπληξια και αν.

Δημοσ.

Υπάρχει ξεχωριστή γραμμή ρεύματος (από τον πίνακα) κάτω από τον νυπτήρα. Λογικά πρέπει να έχει 25Α ασφάλεια

Παλιά είχε τοποθετηθεί ένας μικρός θερμοσύφωνας όπου σκούριασε γιατί ήταν 20 ετών και δουλεύε 2-3 φορές τον χρόνο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πίεση σε μεγάλους ταχυθερμαντήρες ειναι ικανοποιητική ή της υπομονής για να κάνεις μπάνιο ; ;

Επεξ/σία από CONAN_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, CONAN_ είπε

Η πίεση σε μεγάλους ταχυθερμαντήρες ειναι ικανοποιητική ή της υπομονής για να κάνεις μπάνιο ; ;

Εξαρτάται μόνο από την πίεση του νερού, αν έχεις ικανοποιητική ροή από το δίκτυο τότε το ίδιο θα βγάζει και ο ταχυθερμαντήρας.
Δεν αποθηκεύει ζεστό νερό σας θερμοσίφωνας, όταν περνάει κρύο το νερό μέσα από το σωλήνα του το ζεσταίνει άμεσα.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 1
Δημοσ.

αν ειναι ετσι νομίζω αξίζει απο το να ανάβεις θερμοσίφωνα και να περιμένεις. Εχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο ;  

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, tgisop είπε

Υπάρχει ξεχωριστή γραμμή ρεύματος (από τον πίνακα) κάτω από τον νυπτήρα. Λογικά πρέπει να έχει 25Α ασφάλεια

Παλιά είχε τοποθετηθεί ένας μικρός θερμοσύφωνας όπου σκούριασε γιατί ήταν 20 ετών και δουλεύε 2-3 φορές τον χρόνο!

Αφού έχεις ήδη εγκατάσταση το ποιό απλό θα ήταν να αντικαταστήσεις τον σκουριασμένο θερμοσίφωνα με νέο.

Διαφορετικά θα πρότεινα να βάλεις στην θέση του έναν ταχυθερμαντήρα, είναι ποιό ακριβοί από αυτούς που είναι ενσωματωμένη στην βρύση, αλλά θα τον έχεις μόνο για μία δουλειά, να ζεσταίνει το νερό.
Οι ταχυθερμαντήρες που είναι ενσωματωμένοι σε βρύση νομίζω ότι είναι ποιό «ευαίσθητοι» καθώς εκτελούν 2 δουλειές.

4 λεπτά πριν, CONAN_ είπε

αν ειναι ετσι νομίζω αξίζει απο το να ανάβεις θερμοσίφωνα και να περιμένεις. Εχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο ;  

Δεν έχω να προτείνω κάποιο, θα έλεγα να κοιτάξεις στο skroutz και να κρίνεις ανάλογα με τις αξιολογήσεις.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Πρεπει να εχεις και γραμμη ρευματος που να το σηκώνει ομως. Βεβαια πρακτικά και με μικρό καλώδιο γίνεται και με 1,5mm2 βαζοντας μεγαλύτερη ασφάλεια. Το πολυ πολυ να παρει φωτιά/ηλεκτροπληξια και αν.

Απίστευτος, δινει και οδηγίες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...