Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να πω ισως στους περισσοτερους που πουλανε τα κινητα τους να ειναι λιγο πιο ορθολογιστες....δεν γινεται να πουλας το μεταχειρισμενο σου smartphone σε τιμη ιση ή και μεγαλυτερη απο αυτην που θα την βρει καποιος!!! Επισης αυτοι που εχουν πιο παλια κινητα εστω και πρωην ναυαρχιδες θα πρεπει να κατανοουν οτι και ενας χρονος να περασει η τιμη τους εχει πεσει παρα πολυ...! Θυμαμαι αγγελιες που πιο παλια ηταν "ακριβες" και τωρα τις δινουν φτηνα και δεν τις αγοραζει ο κοσμος και λογικο ειναι!!

Θεωρω οτι εδω μεσα υπαρχουν ανθρωποι ψαγμενοι και δεν πεφτουν ευκολα σε παγιδες! 

Εγω προσωπικα εχω αγορασει απο αγγελια εδω και το παιδι ηταν πολυ ορθολογιστης και ηταν μια παρα πολυ αγορα για μενα αλλα και αυτος ειχε νοιωσει παρα πολυ καλα, ωραιος τυπος!! Αυτα τα λιγα....thanks και ευχομαι τα καλυτερα!!!

• Confused 3
Δημοσ.
53 minutes ago, stamkord said:

Θα ηθελα να πω ισως στους περισσοτερους που πουλανε τα κινητα τους να ειναι λιγο πιο ορθολογιστες....δεν γινεται να πουλας το μεταχειρισμενο σου smartphone σε τιμη ιση ή και μεγαλυτερη απο αυτην που θα την βρει καποιος!!! Επισης αυτοι που εχουν πιο παλια κινητα εστω και πρωην ναυαρχιδες θα πρεπει να κατανοουν οτι και ενας χρονος να περασει η τιμη τους εχει πεσει παρα πολυ...! Θυμαμαι αγγελιες που πιο παλια ηταν "ακριβες" και τωρα τις δινουν φτηνα και δεν τις αγοραζει ο κοσμος και λογικο ειναι!!

Θεωρω οτι εδω μεσα υπαρχουν ανθρωποι ψαγμενοι και δεν πεφτουν ευκολα σε παγιδες! 

Εγω προσωπικα εχω αγορασει απο αγγελια εδω και το παιδι ηταν πολυ ορθολογιστης και ηταν μια παρα πολυ αγορα για μενα αλλα και αυτος ειχε νοιωσει παρα πολυ καλα, ωραιος τυπος!! Αυτα τα λιγα....thanks και ευχομαι τα καλυτερα!!!

οτι να είναι όμως.Πραγματικά.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, stamkord said:

Ελεύθερη αγορά έχουμε (και) εδώ μέσα. Σωστό-λαθος είναι άλλη συζήτηση. Αν δεν σου αρέσει η τιμή ενός αντικειμένου, πας παρακάτω, η αν έχεις όρεξη το παζαρευεις. Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε.

• Like 1
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι και εγω παρατηρησα κανα δυο φορες που κοιτουσα τις αγγελιες οτι οι τιμες ειναι λιγο τσιμπημενες.

Οπως ομως σου γραψανε και πιο πανω, αν θες αγοραζεις αν δεν θες πας παρακατω.

Με το ζορι δεν γινεται να κανεις κατι παρα μονο με τις επιλογες σου.

• Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, stamkord said:

Θα ηθελα να πω ισως στους περισσοτερους που πουλανε τα κινητα τους να ειναι λιγο πιο ορθολογιστες....δεν γινεται να πουλας το μεταχειρισμενο σου smartphone σε τιμη ιση ή και μεγαλυτερη απο αυτην που θα την βρει καποιος!

Ο καθενας εχει δικαιωμα να πουλαει οσο θελει το αντικειμενο του. Αν εγω αποφασισω να πουλησω ενα Galaxy s2 στα 500 ευρω, μπορω. Αν καποιος που το βλεπει το κοστολογει κι εκεινος τοσο, το αγοραζει. Αν οχι, παει στην επομενη αγγελια. Δεν υπαρχει καμια βαση για συζητηση σε κατι τετοιο και εχει αναφερθει πολλακις. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...