Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Doubt είπε

Workaround

Τις ανοίγεις όλες, κάθε μια σε δικό της tab, διαβάζεις ότι προλάβεις και τις υπόλοιπες αργότερα.

Και αν θέλω να απενεργοποιήσω τον υπολογιστή; Ή αν θέλω να δω κάποιες από το κινητό μου, και τις υπόλοιπες στον υπολογιστή όταν γυρίσω σπίτι;

• Απαντ. 989
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Doubt είπε

Τις ανοίγεις όλες, κάθε μια σε δικό της tab, διαβάζεις ότι προλάβεις και τις υπόλοιπες αργότερα.

Προφανώς αυτό κάνω.

Αλλά είπα μπας και βρεθεί πιο έξυπνη λύση. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Και αν θέλω να απενεργοποιήσω τον υπολογιστή; Ή αν θέλω να δω κάποιες από το κινητό μου, και τις υπόλοιπες στον υπολογιστή όταν γυρίσω σπίτι;

Δεν το έχω κάνει προσωπικά, αλλά αν έχεις account σε browser (Firefox πχ) θα πρέπει να συγχρονίζει το περιεχόμενο.

Δημοσ.

Τώρα τελευταία όταν πατάω για σύνδεση δεν ανταποκρίνεται στο ένα πάτημα αλλά πρέπει να πατήσω και δεύτερη φορά για να συνδεθώ. Σίγουρα παλαιότερα δεν μου το έκανε.

Δημοσ.

Δε θα το ελεγα bug,αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.
Οταν κανω δημιουργια αγγελιας,αν ειμαι ηδη στην υποενοτητα ΠΧ : Laptops-Asus, αν πατησω καταχωρηση νεας αγγελιας,με παει στην αρχικη ας πουμε και μου ζηταει να επιλεξω υποενοτητα.
Θα ηταν πιο σωστο,εφοσον ειμαι ηδη στην υποενοτητα,να την περναει αυτοματως.

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Δε θα το ελεγα bug,αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.
Οταν κανω δημιουργια αγγελιας,αν ειμαι ηδη στην υποενοτητα ΠΧ : Laptops-Asus, αν πατησω καταχωρηση νεας αγγελιας,με παει στην αρχικη ας πουμε και μου ζηταει να επιλεξω υποενοτητα.
Θα ηταν πιο σωστο,εφοσον ειμαι ηδη στην υποενοτητα,να την περναει αυτοματως.

Έχει ξανά αναφερθεί στο παρελθόν ως improvement

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτό το θέμα ένα μέλος έχει δύο φορές την ίδια αντίδραση (δεν είναι διπλοπρόφιλο, είναι ο ίδιος λογαριασμός). Μετά από refresh δεν άλλαξε κάτι οπότε δεν είναι στιγμιαίο γκλιτς

fghfghfghfg.jpg.4ebc991ccc31303948c08fe9ac141abe.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα. Προσπαθώ να ανεβάσω μια αγγελία, αλλά μου βγάζει το παρακάτω πρόβλημα, όταν κάνω upload φωτογραφίες:

image.png.cd510e1984e1ae35c69f9080ff2309e7.png

Έχω δοκιμάσει jpg, png, gif...Έχω δοκιμάσει Firefox, Chrome...Έχω κάνει restart...Αλλά το πρόβλημα παραμένει. Τα αρχεία είναι μικρά, από 40 kb έως 400 kb. Έχετε καμιά ιδέα τι φταίει;

Δημοσ.

Δοκιμάζω και από κινητό, πάλι το ίδιο μου βγάζει. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο σύστημα μήπως;

Δημοσ.

Παρακαλώ πολύ για την βοήθεια των admins στο παραπάνω θέμα που περιγράφω. Υπάρχει κάποιος άλλος περιορισμός ως προς τις φωτογραφίες που πρέπει να συνοδεύουν μια αγγελία. Εδώ και καιρό δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το παραπάνω μήνυμα λάθους;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...