gokuthelegend Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου 3 ώρες πριν, Doubt είπε Workaround Τις ανοίγεις όλες, κάθε μια σε δικό της tab, διαβάζεις ότι προλάβεις και τις υπόλοιπες αργότερα. Και αν θέλω να απενεργοποιήσω τον υπολογιστή; Ή αν θέλω να δω κάποιες από το κινητό μου, και τις υπόλοιπες στον υπολογιστή όταν γυρίσω σπίτι;
turbat0s Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου 6 ώρες πριν, Doubt είπε Τις ανοίγεις όλες, κάθε μια σε δικό της tab, διαβάζεις ότι προλάβεις και τις υπόλοιπες αργότερα. Προφανώς αυτό κάνω. Αλλά είπα μπας και βρεθεί πιο έξυπνη λύση.
Doubt Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 5 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Και αν θέλω να απενεργοποιήσω τον υπολογιστή; Ή αν θέλω να δω κάποιες από το κινητό μου, και τις υπόλοιπες στον υπολογιστή όταν γυρίσω σπίτι; Δεν το έχω κάνει προσωπικά, αλλά αν έχεις account σε browser (Firefox πχ) θα πρέπει να συγχρονίζει το περιεχόμενο.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Τελευταία όταν δεν έχω σύνδεση το παράθυρο που ενημερώνει βγαίνει έτσι
advantix Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Τώρα τελευταία όταν πατάω για σύνδεση δεν ανταποκρίνεται στο ένα πάτημα αλλά πρέπει να πατήσω και δεύτερη φορά για να συνδεθώ. Σίγουρα παλαιότερα δεν μου το έκανε.
StamTheMan Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Δε θα το ελεγα bug,αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. Οταν κανω δημιουργια αγγελιας,αν ειμαι ηδη στην υποενοτητα ΠΧ : Laptops-Asus, αν πατησω καταχωρηση νεας αγγελιας,με παει στην αρχικη ας πουμε και μου ζηταει να επιλεξω υποενοτητα. Θα ηταν πιο σωστο,εφοσον ειμαι ηδη στην υποενοτητα,να την περναει αυτοματως. 1
M A T R I X Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 43 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δε θα το ελεγα bug,αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. Οταν κανω δημιουργια αγγελιας,αν ειμαι ηδη στην υποενοτητα ΠΧ : Laptops-Asus, αν πατησω καταχωρηση νεας αγγελιας,με παει στην αρχικη ας πουμε και μου ζηταει να επιλεξω υποενοτητα. Θα ηταν πιο σωστο,εφοσον ειμαι ηδη στην υποενοτητα,να την περναει αυτοματως. Έχει ξανά αναφερθεί στο παρελθόν ως improvement 1
SabotazNic Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Δεν ξερω αν ειναι θεμα ινσομνια ή youtube, αλλα ολα τα βιντεο φαινονται μαυρα, αντι για Preview
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Σε αυτό το θέμα ένα μέλος έχει δύο φορές την ίδια αντίδραση (δεν είναι διπλοπρόφιλο, είναι ο ίδιος λογαριασμός). Μετά από refresh δεν άλλαξε κάτι οπότε δεν είναι στιγμιαίο γκλιτς
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Επίσης μετά από αναζήτηση έπεσα σε ένα θέμα το οποίο έχει διαγραφεί(?) οπότε δεν θα έπρεπε να εμφανίζεται στα αποτελέσματα
Gvalaor Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Καλησπέρα. Προσπαθώ να ανεβάσω μια αγγελία, αλλά μου βγάζει το παρακάτω πρόβλημα, όταν κάνω upload φωτογραφίες: Έχω δοκιμάσει jpg, png, gif...Έχω δοκιμάσει Firefox, Chrome...Έχω κάνει restart...Αλλά το πρόβλημα παραμένει. Τα αρχεία είναι μικρά, από 40 kb έως 400 kb. Έχετε καμιά ιδέα τι φταίει;
Gvalaor Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Δοκιμάζω και από κινητό, πάλι το ίδιο μου βγάζει. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο σύστημα μήπως;
Gvalaor Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Παρακαλώ πολύ για την βοήθεια των admins στο παραπάνω θέμα που περιγράφω. Υπάρχει κάποιος άλλος περιορισμός ως προς τις φωτογραφίες που πρέπει να συνοδεύουν μια αγγελία. Εδώ και καιρό δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το παραπάνω μήνυμα λάθους;;;
StamTheMan Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Εχει αλλαξει κατι με τα reactions? Τελευταια μου βγαζει συνεχεια οτι εφτασα στο οριο.
StamTheMan Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Και επανερχομαι. Πως οριζεται το οριο; Πηγα να κανω δευτερο reaction σημερα και εφαγα ακυρο. @Hal9000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα