nik2go Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν είναι bug γιατί δεν έχω άλλο υπολογιστή πρόχειρο για να το δοκιμάσω, αλλά από opera το forum δεν μου λειτουργεί σωστά. Δεν εμφανίζει τα αγγλικά, τα σημεία στίξης και όσο γράφω, τα κενά μου τα εμφανίζει με ένα "Α" μέχρι να πληκτρολογήσω την επόμενη λέξη. Από άλλους browser μου δουλεύει σωστά. Να σημειώσω οτι παλιότερα μου δούλευε οκ και από opera και δεν έχω κάνει κάποια αναβάθμιση στο ενδιάμεσο... απλώς σήμερα μάλλον αποφάσισε να αποκτήσει χαρακτήρα 😅 Έχω κάνει επανεκκίνηση, έχω διαγράψει coockies και cache αλλά τίποτα! Επισυνάπτω ένα screenshot για να δείτε τι βλέπω 😁 Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2024 από nik2go
korakios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί , αλλά στη λίστα παρακολούθησης αγγελιών , στην περίπτωση που έχεις πάνω απο μία σελίδες , αν αφαιρέσεις μια αγγελία σε γυρνά πάντα στην 1η σελίδα . Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από korakios 1
ObeyWario! Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δεν είναι bug, ψάχνω τρόπο να κάνω αναφορά προσωπικό υβριστικό μήνυμα και δεν βρήκα κάτι Υπάρχει τρόπος και μου διαφεύγει;
phanispal Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Και να υπάρχει τρόπος νομίζω δε θα καταφέρεις κάτι, είναι θέμα δικό σου και του άλλου.
micos000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 16 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Δεν είναι bug, ψάχνω τρόπο να κάνω αναφορά προσωπικό υβριστικό μήνυμα και δεν βρήκα κάτι Υπάρχει τρόπος και μου διαφεύγει; Δεν ξέρω αν με το να κάνεις κάποιον "Αγνόηση" τον σταματάει από το να στέλνει Pm αλλά αν δεν το έκανες ήδη, κάντο.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 24 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Δεν είναι bug, ψάχνω τρόπο να κάνω αναφορά προσωπικό υβριστικό μήνυμα και δεν βρήκα κάτι Υπάρχει τρόπος και μου διαφεύγει; Δεν υπάρχει τρόπος ,απλά ignore .Αυτή την απάντηση είχα απο μοντ πριν κάμποσα χρόνια,δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι. Μπορείς να απαντήσεις με τον ίδιο τρόπο αλλά γιατί να πέσεις τόσο χαμηλά; Εγώ,πλέον, απλά αγνοώ τους ηλίθιους . 2
korakios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ξαναεπανήλθε το οτι χάνεται η επιλογή διαγραφής κειμένου "S" (με κάποια άλλα) όταν παίζει κάμποσο ζουμ . παλιότερα υπήρχε Επίσης τελευταία σε επικόλληση φωτό , κάποιες φορές μπαίνει , άλλες όχι και πρέπει να πατήσεις "Εισαγωγή" απο κάτω ... Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από korakios
bill_viper Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Μπαίνω στο φόρουμ κάθε 24 ή 48 ώρες. Υπάρχουν από 15-20 ειδοποιήσεις. Κάνω κλικ σε καθεμία για να ανοίξουν. Και συνέχεια τρώω ban και καλά για πολλά clicks...αυτό συμβαίνει το τελευταίο καιρό και μου έχει σπάσει τα νεύρα..!! Περνάνε πολλές ώρες μέχρι να μπορέσω να ξαναμπώ..!!
micos000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 26 λεπτά πριν, bill_viper είπε Μπαίνω στο φόρουμ κάθε 24 ή 48 ώρες. Υπάρχουν από 15-20 ειδοποιήσεις. Κάνω κλικ σε καθεμία για να ανοίξουν. Και συνέχεια τρώω ban και καλά για πολλά clicks...αυτό συμβαίνει το τελευταίο καιρό και μου έχει σπάσει τα νεύρα..!! Περνάνε πολλές ώρες μέχρι να μπορέσω να ξαναμπώ..!! Αυτό δεν είναι bug αλλά μηχανισμός προστασίας από attacks. Βρες τη χρυσή τομή, δηλαδή μέχρι πόσα σου επιτρέπει να ανοίγεις συνεχόμενα χωρίς να χτυπήσει συναγερμός στον σέρβερ και άνοιγε σε δύο δόσεις τις ειδοποιήσεις.
bill_viper Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 11 λεπτά πριν, micos000 είπε Αυτό δεν είναι bug αλλά μηχανισμός προστασίας από attacks. Βρες τη χρυσή τομή, δηλαδή μέχρι πόσα σου επιτρέπει να ανοίγεις συνεχόμενα χωρίς να χτυπήσει συναγερμός στον σέρβερ και άνοιγε σε δύο δόσεις τις ειδοποιήσεις. Το γνωρίζω ότι δεν είναι bug απλά δεν ήθελα να ανοίξω νέο thread. Εντάξει τραγικό για 15-20 συνεχόμενα clicks να χτυπάει alert στον server...!!
micos000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Μπορεί να μην είναι το πρόβλημα στα 15-20 αλλά στην ταχύτητα. Δοκίμασε να τα ανοίγεις πιο αργά. Εγώ μέχρι 9-10 έχω ανοίξει και δεν είχα θέμα 1
CptBill Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Τι έγινε ρε παιδιά Μόνο σε εμένα χάθηκε το dark mode? 5 1
infin1tyGR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, CptBill said: Μόνο σε εμένα χάθηκε το dark mode? Όντως, κι εγώ που το δοκιμάζω τώρα δεν λειτουργεί. 1
Lighter122 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Οχι, και σε εμενα το ιδιο. Ειναι ενεργοποιημενο, αλλα δεν λειτουργει. Ανοιξα το site σε σκοτεινο δωματιο και παραλιγο να μου καουν τα ματια 2 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα