Προς το περιεχόμενο

Insomnia v2022 - Αναφορά bugs

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To κουμπί για το quote μας άφησε καιρούς ή είναι προσωρινό;

Επίσης από το κινητό, αν μπω από browser και πατήσω στο burger menu και μετά στις ειδοποιήσεις δεν μπορώ πατήσω στο λινκ "Εμφάνιση όλων των ειδοποιήσεων" γιατί φεύγει εκτός οθόνης. Το μόνο, να το πω, remedy είναι να πατήσω σε μια ειδοποίηση για να με πάει στην νέα απάντηση, μετά να πατήσω το κουμπάκι για top, μετά να πατήσω στο burger menu, μετά να πατήσω στο κουδουνάκι και να κάνω προς τα πάνω το την οθόνη. Μερικές φορές δεν εμφανίζεται οπότε πρέπει να το ξανακάνω.

Στο app δεν έχει πρόβλημα αλλά το κακό με το app είναι ότι αν γράφω κάποιο μήνυμα και χρειαστεί να αλλάξω π.χ. στον browser μετά ξαναφορτώνει η εφαρμογή και πρέπει να ξαναπάω από την αρχή, να βρω το μήνυμα που διάβαζα και να ξαναπατήσω να γράψω, πράγμα πολύ σπαστικό.

Τρίτον, πάλι στην mobile έκδοση (και app και browser) αν πάω στις νέες ειδοποιήσεις, επιλέξω κάποια φίλτρα π.χ. να βλέπω μόνο τα θέματα από συγκεκριμένες κατηγορίες χωρίς τις αγγελίες και τις κατηγορίες που δεν με ενδιαφέρουν, δεν αποθηκεύεται η ροή σαν προεπιλεγμένη, ούτε σαν νέα ροή όπως στην dekstop έκδοση (για να την επιλέγω) και κάθε φορά που θα μπαίνω στο Insomnia θα πρέπει να ξανακάνω τα φίλτρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 941
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ώπα, σταβομάρα! Αριστερά δεν ήταν μαζί με το Code ή είχε αλλάξει και δεν το πήρα χαμπάρι;🥸

Έχω καιρό να βάλω κάτι quote πάντως. Μόνο μέσα από τα μηνύματα με επιλογή έκανα quote.

Επεξ/σία από micos000

3 λεπτά πριν, micos000 είπε

Ώπα, σταβομάρα! Αριστερά δεν ήταν μαζί με το Code ή είχε αλλάξει και δεν το πήρα χαμπάρι;🥸

Είσαι σωστός, έτσι ήταν

• Like 1

Κρίμα πάντως που δεν υπάρχουν οι επιλογές quote και code στην Mobile έκδοση.

Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει με τα tags [quote]...[/quote] όπως στην παλιά έκδοση του insomnia αλλά νομίζω πως όχι, εκτός αν το γράφω λάθος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το code δεν το βρίσκω και εγώ. Το quote όμως μου το βγάζει... εκεί που ήταν παλιά 🤣

Συγκεκριμένα η σειρά είναι Bold, Italic, Underline,(|), Hyperlink, Quote, Emoji,(|) ....

Edit: Άκυρο μόλις ανακάλυψα ότι πρέπει ο browser να έχει παράθυρο πλάτους άνω των 450px

Ο Firefox στο κινητό έχει Desktop mode. Φαντάζομαι θα έχουν και οι άλλοι browsers όπου σου φέρνει την σελίδα όπως φαίνεται στο Desktop. Μπορείς να το ενεργοποιείς για την απάντηση και να το απ ενεργοποιείς μετά.

Ένας άλλος λόγος που παίζει να εμφανίζεται στο κινητό μου το quote είναι επειδή έχω κατεβάσει τέρμα κάτω το scale των γραμμάτων. Συνήθως η ρύθμιση είναι στην προσβασημότητα και ονομάζεται "Μέγεθος Κειμένου" ή "Text Size" αντίστοιχα στα Android.

Επεξ/σία από manolis940

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ερώτηση προς παλιοσειρες κ μοντερειτορς

Η "αγνοηση χρήστη" με ποιο τροπο λειτουργεί?

Για να ειμαι σαφεστερος:

Οταν εχω ενα μέλος σε αγνοηση ειναι λογικό να βλεπω τις αγγελίες που ανεβαζει?

Εφοσον η αγνοηση χρηστη εχει να κανει κ με τις "αναρτησεις" του μελους.

Αν καποιος γνωριζει ας με ενημερωσει.

• Super Moderators

Oι αγγελίες δεν περιλαμβάνονται στις αναρτήσεις που αποκρύπτονται με την αγνόηση.

Οι επιλογές όταν ένας χρήστης τοποθετεί κάποιον στη λίστα αγνόησης είναι οι εξής:

cleanshot_2024-11-05_at_09_52.20_2x_720.jpg.0ba3e3fee04b6c486341c68ef82ee67f.jpg

• Like 1

3 ώρες πριν, Snoob είπε

Oι αγγελίες δεν περιλαμβάνονται στις αναρτήσεις που αποκρύπτονται με την αγνόηση.

Οι επιλογές όταν ένας χρήστης τοποθετεί κάποιον στη λίστα αγνόησης είναι οι εξής:

cleanshot_2024-11-05_at_09_52.20_2x_720.jpg.0ba3e3fee04b6c486341c68ef82ee67f.jpg

Δηλαδή αν εχω καποια αγγελία κ το μελος που εχω βαλει σε αγνοηση μου στειλει μνμ για αγορά, δεν θα το λαβω καν?

• Super Moderators
11 minutes ago, xenkato said:

Δηλαδή αν εχω καποια αγγελία κ το μελος που εχω βαλει σε αγνοηση μου στειλει μνμ για αγορά, δεν θα το λαβω καν?

Δεν θα το λάβεις, αλλά θα μπορεί να βλέπει την αγγελία σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...