Hal9000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Καλό μήνα. Ναι είναι bug και το κοιτάμε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Και η αρχική ροή βγαίνει με πιο μικρά γράμματα πλέον (και στο κινητό και στο PC) και ομολογώ ότι είναι λίγο κουραστικό στα μάτια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Nabuko είπε Και η αρχική ροή βγαίνει με πιο μικρά γράμματα πλέον (και στο κινητό και στο PC) και ομολογώ ότι είναι λίγο κουραστικό στα μάτια Εμένα στο κινητό μου φαίνεται σούπερ. Μου αρέσει σαφώς περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Αλλάξανε λίγο τα fonts και οι κουκκίδες μπροστά από κάθε θρεντ έγιναν μπλε? Όπως επίσης και η γραμμή για τα μη αναγνωσμένα μηνύματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δεν μπορώ να γράψω μυνημα στους πωλητές στις αγγελίες. Δεν μπορώ να ξεκινήσω νέα συζήτηση,, γράφω το τίτλο μυνηματος κανονικά, και στο περιεχόμενο πατάω πάνω στο παράθυρο να αρχίσω να γράφω και δεν κάνει τίποτα. Αλλά επειδή βρίσκω τρόπους, έγραψα με το spen του galaxy s23 ultra ένα μυνημα, αποθήκευσα το screenshot, και το έστειλα σαν συνημμένο σαν εικονα στο προσωπικό μυνημα . Παρατήρησα ότι πλέον μπορούμε να ανεβάζουμε εύκολα φωτογραφίες στα πμ μας. Παλιά έπρεπε να πάω σε τρίτο site να κάνω upload μια εικόνα και να στείλω στον άλλον το Λίνκ. Μπράβο που το φτιάξατε αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Για κανά δίωρο δεν μπορούσα να απαντήσω,υπήρχαν τα κουμπιά απάντησης και παράθεσης αλλά όταν τα πάταγα μόνο αρχείο με άφηνε να ανεβάσω. Ενα σύνδρομο έλλειψης το έπαθα να είμαι ειλικρινής .ΛΟΛ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) εξαφανίστηκε το κουμπί για το spoiler? εδιτ. οκ τωρα επανηλθε παλι. θενκς Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου από xavier 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Γεια σας. Είμαι ένα παλιό μέλος "psof". Σήμερα αποσυνδέθηκα (μάλλον γιατί έκανα update τους amd drivers με το DDU) και δεν με άφησε το site να μπω με το login name μου (psof) και τον κωδικό μου. Προσπάθησα να κάνω reset το password αλλα δεν μου ήρθε ο κωδικός στο email που χρησιμοποιώ εδώ και 15-20 χρόνια όσο δηλαδή περίπου και η διάρκεια του λογαριασμού μου στο insomnia. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να ανακτήσω τον λογαριασμό γιατί είναι κρίμα να χαθεί. Έχω χιλιάδες ποστ και ιστορικό στις αγγελίες κλπ. Θα προσπαθήσω ξανά να κάνω reset προς το παρόν αλλά αν σε περίπτωση έχω χρησιμοποιήσει άλλο email κατα την εγγραφή μου τότε δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρω χωρίς να μάθω πιο είναι αυτό το email. Δεν μπορώ να θυμηθώ απο μόνος μου μετά απο τόσα χρόνια... Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Καλημέρα παρατήρησα ότι οι αξιολογήσεις μου μειώθηκαν από 135 σε 130 πριν τη χθεσινή που μου έγινε ώστε να γίνει 131 τώρα. Δηλαδή θα έπρεπε να είχα 136 κανονικά. Δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ αυτό (την μείωση των αξιολογησεων) Κάποιο bug μήπως του συστήματος?. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου On 08/10/2024 at 16:04, greekbuck said: Γεια σας. Είμαι ένα παλιό μέλος "psof". Σήμερα αποσυνδέθηκα (μάλλον γιατί έκανα update τους amd drivers με το DDU) και δεν με άφησε το site να μπω με το login name μου (psof) και τον κωδικό μου. Προσπάθησα να κάνω reset το password αλλα δεν μου ήρθε ο κωδικός στο email που χρησιμοποιώ εδώ και 15-20 χρόνια όσο δηλαδή περίπου και η διάρκεια του λογαριασμού μου στο insomnia. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να ανακτήσω τον λογαριασμό γιατί είναι κρίμα να χαθεί. Έχω χιλιάδες ποστ και ιστορικό στις αγγελίες κλπ. Θα προσπαθήσω ξανά να κάνω reset προς το παρόν αλλά αν σε περίπτωση έχω χρησιμοποιήσει άλλο email κατα την εγγραφή μου τότε δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρω χωρίς να μάθω πιο είναι αυτό το email. Δεν μπορώ να θυμηθώ απο μόνος μου μετά απο τόσα χρόνια... Ευχαριστώ. Δεν εχεις πουθενα αποθηκευμενο το password/email σε καποιον browser, ειτε σε υπολογιστη, ειτε σε κινητο/ταμπλετ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Στις 8/10/2024 στις 4:04 ΜΜ, greekbuck είπε Γεια σας. Είμαι ένα παλιό μέλος "psof". Σήμερα αποσυνδέθηκα (μάλλον γιατί έκανα update τους amd drivers με το DDU) και δεν με άφησε το site να μπω με το login name μου (psof) και τον κωδικό μου. Προσπάθησα να κάνω reset το password αλλα δεν μου ήρθε ο κωδικός στο email που χρησιμοποιώ εδώ και 15-20 χρόνια όσο δηλαδή περίπου και η διάρκεια του λογαριασμού μου στο insomnia. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να ανακτήσω τον λογαριασμό γιατί είναι κρίμα να χαθεί. Έχω χιλιάδες ποστ και ιστορικό στις αγγελίες κλπ. Θα προσπαθήσω ξανά να κάνω reset προς το παρόν αλλά αν σε περίπτωση έχω χρησιμοποιήσει άλλο email κατα την εγγραφή μου τότε δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρω χωρίς να μάθω πιο είναι αυτό το email. Δεν μπορώ να θυμηθώ απο μόνος μου μετά απο τόσα χρόνια... Ευχαριστώ. Στείλε ένα μήνυμα εδώ μήπως και μπορέσουν να σε εξυπηρετήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Witcher1st είπε Δεν εχεις πουθενα αποθηκευμενο το password/email σε καποιον browser, ειτε σε υπολογιστη, ειτε σε κινητο/ταμπλετ;; Ηταν αποθηκευμένο ως username/password για χρόνια και όχι email/password. Τωρα λογικά πρόσφατα θα άλλαξε το login name στο site και απο το username/email+password ζητάει αποκλειστικά email+password. Δοκίμασα με το email μου και το password και δεν κάνει login. Οταν κάνω request για αλλαγή password δεν μου έρχεται το αυτοματο email, οπότε έχω κολλήσει. Επίσης δεν νομίζω να είναι κάποιο άλλο email γιατί τα πρώτα 4 γράμματα του email μου είναι το username μου στο site. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από greekbuck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Στις 8/10/2024 στις 4:04 ΜΜ, greekbuck είπε Γεια σας. Είμαι ένα παλιό μέλος "psof". Σήμερα αποσυνδέθηκα (μάλλον γιατί έκανα update τους amd drivers με το DDU) και δεν με άφησε το site να μπω με το login name μου (psof) και τον κωδικό μου. Προσπάθησα να κάνω reset το password αλλα δεν μου ήρθε ο κωδικός στο email που χρησιμοποιώ εδώ και 15-20 χρόνια όσο δηλαδή περίπου και η διάρκεια του λογαριασμού μου στο insomnia. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να ανακτήσω τον λογαριασμό γιατί είναι κρίμα να χαθεί. Έχω χιλιάδες ποστ και ιστορικό στις αγγελίες κλπ. Θα προσπαθήσω ξανά να κάνω reset προς το παρόν αλλά αν σε περίπτωση έχω χρησιμοποιήσει άλλο email κατα την εγγραφή μου τότε δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρω χωρίς να μάθω πιο είναι αυτό το email. Δεν μπορώ να θυμηθώ απο μόνος μου μετά απο τόσα χρόνια... Ευχαριστώ. Εντάξει επέστρεψα και ζήτησα διαγραφή του προσωρινού λογαριασμού. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Δεν ξέρω τι μαγικό έγινε πάλι.. ξαφνικά ο δείκτης του ποντικιού σταμάτησε να γίνεται "χεράκι" όταν περνάει από λινκ. Δουλεύω με κατάδειξη/μονό κλικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα