Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 On 14/03/2024 at 16:05, cthulhucarbide said: Ακόμα δεν δουλεύει το κουμπί που σε πάει στην πρώτη σελίδα του forum Εννοείς πχ στο Μπλα μπλα, αν δεν κάνω λάθος συμβαίνει μονο σε κατηγορίες που έχουν υποκατηγορίες. Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά πρέπει να είναι bug του IPB, οπότε fix μόνο μετά από upgrade.
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 Στο Μπλα μπλα συμβαίνει και ξεκίνησε πριν λίγες μέρες με τα υπόλοιπα θέματα, πριν από αυτό δούλευε κανονικά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 5 minutes ago, cthulhucarbide said: Στο Μπλα μπλα συμβαίνει και ξεκίνησε πριν λίγες μέρες με τα υπόλοιπα θέματα, πριν από αυτό δούλευε κανονικά Ναι έγινε updated στη latest version που λογικά δημιουργεί το θέμα.
liakjim Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Είμαι στο μπλα-μπλα στη σελ Χ και πατάω να πάω στην 1η και δεν πάει, ανοίγει πάλι η Χ. Πάει στη Χ-1 , Χ-2 κοκ αλλά ποτέ στην 1η σελίδα.
phanispal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Αν κάνεις refresh θα φορτωθεί η πρώτη. Το κάνει πολύ καιρό αυτό.
liakjim Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 2 ώρες πριν, phanispal είπε Αν κάνεις refresh θα φορτωθεί η πρώτη. Το κάνει πολύ καιρό αυτό. Δεν με πάει με refresh. Το μόνο που πιάνει είναι να βάλω το 1 μετά το /page πχ https://www.insomnia.gr/forums/forum/9-μπλα-μπλα/page/1/?
bill_viper Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Στις 17/3/2024 στις 9:25 ΠΜ, giavra είπε στην ενοτητα των αγγελιων οποτε παω στην επομενη σελιδα με αφηνει στο τελος της επομενης σελιδας και οχι στην αρχη της γιατι; Same here, αλλά δε γίνεται μόνο στις αγγελίες αλλά σε οποιοδήποτε sub forum (προσφορές κτλ.)!
SabotazNic Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Στις 18/3/2024 στις 7:57 ΜΜ, liakjim είπε Είμαι στο μπλα-μπλα στη σελ Χ και πατάω να πάω στην 1η και δεν πάει, ανοίγει πάλι η Χ. Πάει στη Χ-1 , Χ-2 κοκ αλλά ποτέ στην 1η σελίδα. Στις 19/3/2024 στις 6:27 ΠΜ, phanispal είπε Αν κάνεις refresh θα φορτωθεί η πρώτη. Το κάνει πολύ καιρό αυτό. Δεν το κανει πολυ καιρο. Και εγω τωρα το παρατηρησα αλλα σιγουρα δεν το εκανε πριν την προσφατη αναβαθμιση. Και απο οτι βλεπω, μονο στο μπλα-μπλα
phanispal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Τι να σου πω, εγώ το έχω παρατηρήσει εδώ και πολύ καιρό. Τώρα αν φταίει ο Chrome τόσο στο PC όσο και στο κινητό, δεν το ξέρω.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Οταν γινεται δευτερο συνεχομενο ποστ απο καποιον και δεν εχει μεσολαβησει ποστ άλλου, τοτε γινεται ενσωματωση, δηλαδη τα δυο ποστ σε ενα. Σε αυτη τη περιπτωση κι αν προκειται για quote, στελνεται ειδοποιηση?
villasg Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) γιανα το τσεακρουμε Στις 28/3/2024 στις 9:51 ΜΜ, dasos2024 είπε Οταν γινεται δευτερο συνεχομενο ποστ απο καποιον και δεν εχει μεσολαβησει ποστ άλλου, τοτε γινεται ενσωματωση, δηλαδη τα δυο ποστ σε ενα. Σε αυτη τη περιπτωση κι αν προκειται για quote, στελνεται ειδοποιηση? test it σου ηρθε τιποτα ?? ενα νεο edit Για σενα 5 ώρες πριν, dasos2024 είπε Στειλε ενα, περιμενε να σου πω οτι το ελαβα και μετα ξαναστειλε. Παρακαλειται το κοινο στο μεταξυ να μη γραψει τιποτα😄 Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2024 από villasg
korakios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Λείπει το (διακριτή διαγραφή αν λέγεται έτσι , δεν είμαι σίγουρος) , όταν κάνεις επεξεργασία το ποστ. Παλιά υπήρχε
M A T R I X Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 14 λεπτά πριν, korakios είπε Λείπει το (διακριτή διαγραφή αν λέγεται έτσι , δεν είμαι σίγουρος) , όταν κάνεις επεξεργασία το ποστ. Παλιά υπήρχε Τι εννοείς; Υπάρχει και στο edit κανονικά
villasg Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 23 λεπτά πριν, korakios είπε Λείπει το (διακριτή διαγραφή αν λέγεται έτσι , δεν είμαι σίγουρος) , όταν κάνεις επεξεργασία το ποστ. Παλιά υπήρχε
korakios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Τι εννοείς; Υπάρχει και στο edit κανονικά Δεν έκανες edit , απλά πόσταρες και εκεί υπάρχει κανονικά όταν κάνεις edit δεν υπάρχει πλέον Firefox , desktop ,linux Spoiler 5 λεπτά πριν, villasg είπε μάλλον θέμα browser , παλιά δεν το εμφάνιζε αν είχες ζουμαρισμένο το κείμενο αλλά είχε στρώσει το ίδιο πρόβλημα και σε iOS με safari (edit και iPadOS) Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2024 από korakios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα