korakios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 πάει , τα έπαιξε το site , τουλάχιστον τώρα που γράφω , ότι να'ναι δείχνει , σαν αποτυχημένη mobile έκδοση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, korakios είπε πάει , τα έπαιξε το site , τουλάχιστον τώρα που γράφω , ότι να'ναι δείχνει , σαν αποτυχημένη mobile έκδοση κι εγώ έψαχνα να δω αν μπρέδεψα τη ζάχαρη στον καφέ με τίποτα άλλο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Τρομερό το νέο look.... Spoiler Ευτυχώς επανήλθε γρήγορα.... μην κάνουμε κόντρα με το site του Κωτσόβολου στις προσφορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δεν μπορώ να μπω στο προφίλ μου. Ούτε σε άλλο προφίλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δεν παιζουν οι ροες και δεν μπορω να μπω στο προφιλ μου Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driverpit Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μια από τα ίδια και εγώ δεν μπορώ να μπω στο προφίλ μου. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2023 από driverpit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δεν μπορώ να μπω στο προφίλ μου ούτε και να κάνω κάποια αναζήτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Μαλλον βρηκα καποιο bug Στη κατηγορια Content I started, δεν μπορω να δω το θεμα που ανοιξα στις 10/11/2023 με ονομα Spartacus: House of Ashur [2024] Ενω μπορω να το δω κανονικα στη κατηγορια Topics posted by Getta Robo Πολυ πιθανο να υπαρχουν και πολυ περισσοτερα θεματα οπου δεν εμφανιζονται, αυτο ειναι ομως το πιο προσφατο. Σας ευχαριστω για την υποστηριξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αντιμετωπίζω το εξής περίεργο πρόβλημα. Έχω φτιάξει μια ροή η οποία μου εμφανίζει όλα τα θέματα στα οποία έχω απαντήσει και στα οποία ΔΕΝ έχω διαβάσει τα νέα μηνύματα. Την έχω φτιάξει εδώ και πολύ καιρό (ίσως και χρόνια, από τότε που αναβαθμίστηκε το φόρουμ στην νέα έκδοση) και λειτουργεί όπως το περίμενα. Όλα καλά ως εδώ. Το περίεργο είναι ότι τον τελευταίο καιρό μου εμφανίζει ένα θέμα, το οποίο μου το δείχνει με σκούρο αστεράκι (ότι δηλαδή υπάρχουν νέα μηνύματα) και το πάτησα για να διαβάσω όλα τα νέα μηνύματα. Το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο νήμα έχει κλειδωθεί και δεν γράφονται νέα μηνύματα εκεί, παρόλα αυτά μου το βγάζει ακόμη στην ροή. Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει; Ακόμη και να το πατήσω να διαβάσω τα νέα μηνύματα, εξακολουθεί να μου το βγάζει παρότι δεν υπάρχουν νέα μηνύματα (είναι κλειδωμένο). Τα έχω διαβάσει όλα μέχρι και την τελευταία σελίδα του. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από gokuthelegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 προσπαθω να αλλαξω τιτλο σε ενα θεμα που εχω δημιουργησει και δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα γιατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Όταν ένα θέμα μετακινηθεί σε άλλο subforum σταματάει να θυμάται ποια μηνύματα είναι αναγνωσμένα και σε πετάει απλά στο πρώτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Αλλαξτε το εικονιδιο του x στο κατω μερος της σελιδας σε καποιο Png. Συνεχεια παει το ματι μου εκει 😭 https://freebiehive.com/tag/x-logo-png/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δεν ανανεώνεται-ενημερώνεται η λίστα με τους τελευταίους επισκέψαντες στο προφίλ μου εδώ και 1 μήνα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Πως ξέρεις σίγουρα πως το προφίλ είχε κι άλλους επισκέπτες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Doubt είπε Πως ξέρεις σίγουρα πως το προφίλ είχε κι άλλους επισκέπτες; Το Νοέμβριο είχα 300 και κάτι επισκέψεις μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα