korakios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε https://www.e-shop.gr/ergaleia-eksoplismos-autokinitou-fortistes-mpatarias-list?table=TLS&category=%C5%CE%CF%D0%CB%C9%D3%CC%CF%D3+%C1%D5%D4%CF%CA%C9%CD%C7%D4%CF%D5&filter-5093=1 Προσπαθώ το απο πάνω να το βάλω σαν λινκ σε ανάρτηση και δεν το παίρνει με τίποτα.Δοκίμασα απευθείας copy paste,δοκίμασα με το κουμπί του συνδέσμου .Ισως φταίει κάτι με το ίδιο το λινκ γιατί το απο κάτω μια χαρά το παίρνει. https://www.e-shop.gr/fortistis-mpatarias-aytokinitoy-einhell-bt-bc-15-6v-12v-24v-1075031-p-TLS.051269 δοκίμασα και εγώ αλλά δεν παίρνει το κείμενο με επικόλληση μόνο έτσι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoffeeDrink10 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά στις 50 σελίδες του τοπικ, αλλά έχω το εξης παράπονο: Οταν βρίσκομαι μέσα σε φόρουμ και πηγαινω από το λίνκ κάτω σε άλλη σελίδα η PREV/NEXT, με βγάζει στον πάτο της σελίδας, δηλαδή αν θέλω να δώ τη σελίδα απο την αρχή πρέπει να πατήσω το γκρίζο βελάκι "Πάνω". Αυτό σε Firefox. Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
immortalx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, CoffeeDrink10 είπε Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά στις 50 σελίδες του τοπικ, αλλά έχω το εξης παράπονο: Οταν βρίσκομαι μέσα σε φόρουμ και πηγαινω από το λίνκ κάτω σε άλλη σελίδα η PREV/NEXT, με βγάζει στον πάτο της σελίδας, δηλαδή αν θέλω να δώ τη σελίδα απο την αρχή πρέπει να πατήσω το γκρίζο βελάκι "Πάνω". Αυτό σε Firefox. Thanks! Το εχω αναφερει και εγω στο παρελθον. Δυστυχως δεν εχει λυθει και κανει το navigation σε Firefox ψιλο-εκνευριστικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 23 ώρες πριν, CoffeeDrink10 είπε Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά στις 50 σελίδες του τοπικ, αλλά έχω το εξης παράπονο: Οταν βρίσκομαι μέσα σε φόρουμ και πηγαινω από το λίνκ κάτω σε άλλη σελίδα η PREV/NEXT, με βγάζει στον πάτο της σελίδας, δηλαδή αν θέλω να δώ τη σελίδα απο την αρχή πρέπει να πατήσω το γκρίζο βελάκι "Πάνω". Αυτό σε Firefox. Thanks! 23 ώρες πριν, immortalx είπε Το εχω αναφερει και εγω στο παρελθον. Δυστυχως δεν εχει λυθει και κανει το navigation σε Firefox ψιλο-εκνευριστικο. Έχω παρατηρήσει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε Firefox. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο (μάλλον όμως), πάντως σε Chrome στο κινητό, όταν είμαι π.χ. στο Μπλα Μπλα, αν πάω στη δεύτερη σελίδα και μετά πατήσω το Back, με πάει στο κάτω μέρος της δεύτερης. Αν πατήσω ξανά Back δε με πάει στην προηγούμενη, αλλά στην προ-προηγούμενη. Αν όμως κάνω refresh, τότε θα φορτώσει σωστά την προηγούμενη σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
immortalx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, phanispal είπε Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο (μάλλον όμως), πάντως σε Chrome στο κινητό, όταν είμαι π.χ. στο Μπλα Μπλα, αν πάω στη δεύτερη σελίδα και μετά πατήσω το Back, με πάει στο κάτω μέρος της δεύτερης. Αν πατήσω ξανά Back δε με πάει στην προηγούμενη, αλλά στην προ-προηγούμενη. Αν όμως κάνω refresh, τότε θα φορτώσει σωστά την προηγούμενη σελίδα. Ισως δεν ειναι το ιδιο. Ας το επιβεβαιωσουν και αλλοι φιλοι που χρησιμοποιουν Firefox, αλλα σε εμενα σε 3 PC με Firefox γινεται το εξης: Ειτε πατησω τα αριθμημενα links των σελιδων, ειτε το back/forward του browser, συνηθως με πηγαινει στον πατο της σελιδας και μερικες φορες κανει scroll σε εντελως τυχαιο σημειο της σελιδας! Και δεν εχει κανενα consistency σ'αυτο, μοιαζει εντελως τυχαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, immortalx είπε Ισως δεν ειναι το ιδιο. Ας το επιβεβαιωσουν και αλλοι φιλοι που χρησιμοποιουν Firefox, αλλα σε εμενα σε 3 PC με Firefox γινεται το εξης: Ειτε πατησω τα αριθμημενα links των σελιδων, ειτε το back/forward του browser, συνηθως με πηγαινει στον πατο της σελιδας και μερικες φορες κανει scroll σε εντελως τυχαιο σημειο της σελιδας! Και δεν εχει κανενα consistency σ'αυτο, μοιαζει εντελως τυχαιο. ναι , είναι τελείως τυχαίο το που θα σε πετάξει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) ψιλοσέρνεται το insomnia εδώ και λίγη ώρα edit , έγινε καθαρισμός cookies και δεδομένων και επανήλθε edi2 , πάλι τρώει σκαλώματα edit3 ξεχάστηκα , κομπλέ Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kr0m Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 καθε φορα που παταω "συνδεση" στο site, εχοντας ολοσωστα τα στοιχεια μου (email-κωδικο), μου εμφανιζεται αυτο: Spoiler και πρεπει να ξαναπατησω το συνδεση, και να ξαναγραψω τα στοιχεια μου ωστε να συνδεθω επιτυχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, kr0m είπε καθε φορα που παταω "συνδεση" στο site, εχοντας ολοσωστα τα στοιχεια μου (email-κωδικο), μου εμφανιζεται αυτο: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου και πρεπει να ξαναπατησω το συνδεση, και να ξαναγραψω τα στοιχεια μου ωστε να συνδεθω επιτυχως. που και που , καλό είναι να κάνεις έναν καθαρισμό cookies/δεδομένων για το site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Πριν λίγο και το προηγούμενο Σ/Κ πάλι για κάποια ώρα το site ήταν πιο αργό κι απ' το replay. Για να φορτώσει μια σελίδα έφτιαχνες καφέ. Σε android browser όλα αυτά και φαίνεται να φταίει το promt για κατέβασμα της εφαρμογής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stone Cold Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά. Απο χθες παρατήρησα πως όταν είμαι log out το κείμενο στα posts είναι centered, εκτός του πρώτου κάθε σελίδας. Στην αρχή νόμιζα ήταν θέμα του chrome, αλλά δοκίμασα με edge και κάνει το ίδιο. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfgscript Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 15 minutes ago, Stone Cold said: Καλησπέρα παιδιά. Απο χθες παρατήρησα πως όταν είμαι log out το κείμενο στα posts είναι centered, εκτός του πρώτου κάθε σελίδας. Στην αρχή νόμιζα ήταν θέμα του chrome, αλλά δοκίμασα με edge και κάνει το ίδιο. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Κι εμένα μου κάνει ακριβώς το ίδιο και σε Brave στο κινητό. Ασχέτως logged in/out Επίσης κι ο Edge...chromium είναι...όπως και ο Brave Σε firefox (windows) πάντως δεν έχω τέτοιο πρόβλημα Νομίζω το πρόβλημα είναι στο παρακάτω...Center....και το text-align webkit-center <ul class="ipsTopicMeta"> <li class="ipsTopicMeta__item ipsTopicMeta__item--time"> </li> </ul> <center> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pointyhat Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, υπάρχει θεμα με το ανεβασμα φωτογραφιων στις αγγελίες; Παιρνω συνεχως ερρορ 200 στο popup edit: Ειναι Το μέγεθος των φωτό ειναι το πρόβλημα; Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από pointyhat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 18 ώρες πριν, Stone Cold είπε Καλησπέρα παιδιά. Απο χθες παρατήρησα πως όταν είμαι log out το κείμενο στα posts είναι centered, εκτός του πρώτου κάθε σελίδας. Στην αρχή νόμιζα ήταν θέμα του chrome, αλλά δοκίμασα με edge και κάνει το ίδιο. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Το ιδιο και οταν ειμαι Logged In. Τι φαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα