asderis Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Καλησπερα. Ειμαι μονο εγω με προβλημα στις αγγελιες; Εχουν χαθει τα σχολια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimceltic13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 25 λεπτά πριν, asderis είπε Καλησπερα. Ειμαι μονο εγω με προβλημα στις αγγελιες; Εχουν χαθει τα σχολια. Kαι σε μενα συμβαινει το ιδιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
News Editors insomnia.gr Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 News Editors Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 fixed 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) εχει και αλλος προβλημα να μην μπορει να δει το προφιλ του και γενικα κανενα προφιλ εδω και καποια ωρα ? ? Επεξ/σία 21 Απριλίου 2023 από ReBeLoS 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paniti Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε εχει και αλλος προβλημα να μην μπορει να δει το προφιλ του και γενικα κανενα προφιλ εδω και καποια ωρα ? ? και σε έμενα το ίδιο! Ούτε μπορώ να κάνω αναζήτησή γενική στις αγγελίες.. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2023 από paniti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 12 λεπτά πριν, paniti είπε και σε έμενα το ίδιο! Ούτε μπορώ να κάνω αναζήτησή γενική στις αγγελίες.. Σε εμένα όλα φαίνονται κανονικά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 το διορθωσαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Έκανα ένα ποστ, το οποίο διαγράφηκε και μου έστειλε ένας mod μήνυμα για τον λόγο που έγινε αυτό. Δυστυχώς στο μήνυμα που εμφανίστηκε όταν έκανα log in, πάτησα το x και έκλεισε. Προσπαθώ να βρω εάν υπάρχει κάποιο πεδίο στο προφίλ κτλ που να το εμφανίζει, όμως δεν βρίσκω κάτι. Γνωρίζει κάποιος εάν μπορώ να το βρω κάπου στις ρυθμίσεις/προφίλ κτλ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
immortalx Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Έκανα ένα ποστ, το οποίο διαγράφηκε και μου έστειλε ένας mod μήνυμα για τον λόγο που έγινε αυτό. Δυστυχώς στο μήνυμα που εμφανίστηκε όταν έκανα log in, πάτησα το x και έκλεισε. Προσπαθώ να βρω εάν υπάρχει κάποιο πεδίο στο προφίλ κτλ που να το εμφανίζει, όμως δεν βρίσκω κάτι. Γνωρίζει κάποιος εάν μπορώ να το βρω κάπου στις ρυθμίσεις/προφίλ κτλ: Αμα σου διεγραψε mod μηνυμα μη το σκαλιζεις, τι θελεις? να σε βρουν τσιμεντωμενο? 😁 Κανονικα βλεπεις τα posts σου στο "προβολη δραστηριοτητας" στο προφιλ σου αλλα αν εχει διαγραφει πιθανοτατα δεν θα υπαρχει ουτε εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 28 λεπτά πριν, immortalx είπε Αμα σου διεγραψε mod μηνυμα μη το σκαλιζεις, τι θελεις? να σε βρουν τσιμεντωμενο? 😁 Κανονικα βλεπεις τα posts σου στο "προβολη δραστηριοτητας" στο προφιλ σου αλλα αν εχει διαγραφει πιθανοτατα δεν θα υπαρχει ουτε εκει Έγινε ο Βαγγέλας mod; 😁 Το ποστ δεν υπάρχει, απλά ήθελα να δω το σχόλιο που μου έστειλαν. Δυστυχώς δεν εμφανίζει κάτι στα μηνύματα. Λειτουργεί διαφορετικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Έγινε ο Βαγγέλας mod; Επειδή είναι εκτός θέματος, άνοιξε καινούργιο ή βάλτο στα τεχνικά. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, Doubt είπε Επειδή είναι εκτός θέματος, άνοιξε καινούργιο ή βάλτο στα τεχνικά. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Να πω την αλήθεια δεν γνωρίζω εάν είναι bug, πχ εμφανιζόταν κάπου στο μενού σε προηγούμενη έκδοση, ή απλά είναι κάποιο feature που δεν διατίθεται σε αυτή την έκδοση. Γι αυτό το ανέφερα εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δεν είναι bug. Αναλυτική απάντηση στο νήμα που ανοίξατε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δεν είναι bug αλλά απορία, πως κάνουμε αναφορά σε προσωπικό μν που κάτι δεν μας αρέσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, ObeyWario! είπε Δεν είναι bug αλλά απορία, πως κάνουμε αναφορά σε προσωπικό μν που κάτι δεν μας αρέσει; Εξαρτάται τι είναι αυτό που δεν σας αρέσει. Γενικά, δεν παρεμβαίνουμε στα προσωπικά μηνύματα, ακριβώς γιατί είναι προσωπικά. Η απλούστερη λύσει είναι η αξιοποίηση της δυνατότητας τοποθέτησης του μέλους που ενοχλεί στη λίστα αγνόησης, οπότε παύει και η δυνατότητα αποστολής προσωπικών μηνυμάτων. Εναλλακτικά, επικοινωνείτε με τα κεντρικά στο [email protected] περιγράφοντας το πρόβλημα ώστε να αξιολογηθεί και να αποφασιστεί αν χρήζει λήψης άλλων μέτρων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα