LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 54 λεπτά πριν, AtiX είπε Αν δεν κάνω λάθος για να μην αναφέρεται αν είσαι online ή όχι… Α ναι; παλια ηταν κατα την συνδεση αν θα σε βλεπουν η οχι. ΩΠΑ! Μου αρεσει αυτο το Rising Star αστερι με φωναζαν και οι γκομενες. Πριν 20-25 χρονια γιατι σε 11 μερες κλεινω τα 50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
golden33 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Μέχρι πρότινος όταν έμπαινες σε ένα θέμα από το link που έγραφε την ημερομηνία ή την ώρα του τελευταίου post, σε πήγαινε στην τελευταία σελίδα και στο τελευταίο post. Πλέον σε πάει στην πρώτη σελίδα του θέματος. Είναι bug ή άλλαξε πλέον η λειτουργία, γιατί ήταν πολύ βολικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, golden33 είπε Μέχρι πρότινος όταν έμπαινες σε ένα θέμα από το link που έγραφε την ημερομηνία ή την ώρα του τελευταίου post, σε πήγαινε στην τελευταία σελίδα και στο τελευταίο post. Πλέον σε πάει στην πρώτη σελίδα του θέματος. Είναι bug ή άλλαξε πλέον η λειτουργία, γιατί ήταν πολύ βολικό. Ειχε φτιαξει καποιος κατι που το εκανες εγκατασταση στο firefox πχ και εκανε αυτο που λες. Το προβλημα του να μην σε παει στην τελευταια αδιαβαστη απαντηση ξεκινησε απο τοτε που εγινε η μεγαλη αναβαθμιση του Insomnia Κατι αλλο που με ενοχλει εμενα ειναι πως αν γραψω κατι λαθος και κανω αμεσως διορθωση γραφει απο κατω οτι επεξεργαστηκε θα επρεπε να εχει μια ανοχη μερικα λεπτα τουλαχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 @golden33 Εδώ τι έχετε επιλέξει; 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
golden33 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Ειχε φτιαξει καποιος κατι που το εκανες εγκατασταση στο firefox πχ και εκανε αυτο που λες. Το προβλημα του να μην σε παει στην τελευταια αδιαβαστη απαντηση ξεκινησε απο τοτε που εγινε η μεγαλη αναβαθμιση του Insomnia Κατι αλλο που με ενοχλει εμενα ειναι πως αν γραψω κατι λαθος και κανω αμεσως διορθωση γραφει απο κατω οτι επεξεργαστηκε θα επρεπε να εχει μια ανοχη μερικα λεπτα τουλαχιστον. Την Παρασκευή δούλευε, τουλάχιστον από firefox. 30 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε @golden33 Εδώ τι έχετε επιλέξει; Όπως τα έχετε και εσείς. Αλλά δεν παίζει και ιδιαίτερο ρόλο γιατί αυτή τη λειτουργία την χρησιμοποιούσα και χωρίς να είμαι συνδεδεμένος στο λογαριασμό μου. Τώρα που είμαι συνδεδεμένος πάλι, δεν με πετάει στα σχόλια που δεν διάβασα αλλά πάλι στην 1η σελίδα του θέματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Αν και δεν ήταν στο " σχόλια που δεν έχω διαβάσει" με πηγαίνει στο τελευταίο αδιάβαστο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 48 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε @golden33 Εδώ τι έχετε επιλέξει; Δεν το ηξερα καθολου αυτο ευχαριστω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε @golden33 Εδώ τι έχετε επιλέξει; Αυτό ισχύει ακόμα και αν πατήσεις στον τίτλο? Γιατί, για να πάω στο πρώτο μη διαβασμένο, πατάω τον κύκλο αριστερά από τον τίτλο ή αν πατήσω τον τίτλο από τις κατηγορίες του φόρουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Αυτό ισχύει ακόμα και αν πατήσεις στον τίτλο? Γιατί, για να πάω στο πρώτο μη διαβασμένο, πατάω τον κύκλο αριστερά από τον τίτλο ή αν πατήσω τον τίτλο από τις κατηγορίες του φόρουμ. Ισχύει για το αν πατήσεις στον τίτλο… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIronTree Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Εμείς που είμαστε lurkers και δεν ενοχλούμε κανέναν από 2005 πρέπει να πάρουμε ένα award xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damned7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εξαφανίστηκε το κείμενο από αγγελίες. OK επανήλθαν. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2022 από Damned7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Όποιος ενδιαφέρεται, τι γίνεται σε εμένα: Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2022 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Καλησπερα σε ολους, μια ερωτηση: Εκανα αποπειρα να ανεβασω μια προταση για το forum στην παρουσα ενοτητα (troubleshooting) στις 19/12/21 και φαινεται ακομα "υπο εγκριση¨... εχω κανει καποιο λαθος μηπως; Ή απλα ανεβαζουν τοσοι πολλοι που δεν εχει προλαβει καποιος να τη δει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Ήμουν στο κάτω μέρος της σελίδας 2 αυτού του θέματος, και όταν πάτησα να με πάει στην 3η σελίδα, αντί να με πάει στην αρχή με πήγε λίγο πιο κάτω από την μέση της 3ης. Το ίδιο έκανε και από την 3η στην 4η 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Ήμουν στο κάτω μέρος της σελίδας 2 αυτού του θέματος, και όταν πάτησα να με πάει στην 3η σελίδα, αντί να με πάει στην αρχή με πήγε λίγο πιο κάτω από την μέση της 3ης. Το ίδιο έκανε και από την 3η στην 4η same, για κάθε σελίδα με πάει σε άλλο κατά σειρά post, το δοκίμασα κάμποσες φορές (έχω διαβάσει το post του lector 14 φορές περίπου από ψυχαναγκασμό γιατί με βγάζει πάνω του σε αυτή τη σελίδα) και το ίδιο μετά το hard refresh Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2022 από Lucifer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα