redhotstef Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Στις αγγελίες όταν πατάω να μπω σε κάποια ενότητα, κολλάει, αργεί δύο με τρια δευτερόλεπτα να μπει. Μπαίνω με galaxy s21 ultra. Όταν μπαίνω με ένα xiaomi που έχω, με android 11, δεν κολλάει. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το κινητό. Μόνο στο ινσομνια κολλάει, μπαίνοντας από τον chrome. Επίσης δεν βρίσκω από που να κατεβάσω την εφαρμογή insomnia μπας και εκεί πηγαίνει πιο γρήγορα το site.
masterridley Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 fyi οι αγγελίες αυτή τη στιγμή δεν μου βγάζουν κανένα αποτέλεσμα, ό,τι και να ψάξω..
Nik1239 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Καμιά ιδέα πως μπορώ να κάνω την τέρμα πάνω μπάρα στο dark mode του site ? Σε chrome android άνοιγμα ως εφαρμογής Και στο Firefox έχω το ίδιο θέμα
Doubt Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 (έχει συμβεί ξανά) Μου έβγαλε ειδοποίηση για δημοσίευση σε θέμα που δεν παρακολουθώ. Συγκεκριμένα το tv season κλπ κλπ
comfuzio Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Να το γράψω εγώ άλλη μια, κάτι δεν πάει καλά με τα achievements στο προφίλ μου. Μια είμαι 13/15, μια 2/15 τώρα 3/15. Μέλος από 30-3-2003 είμαι, είναι δυνατόν να είμαι 3/15 και φίλος μου που έκανε χθες προφίλ να είναι 5/15?
manolis940 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, johnieXoX είπε έχουμε καμιά ιδέα γιατί συμβαίνεις αυτό? Μήπως έκανες κάποιες ρυθμίσεις encoding του browser σου ή έχεις κάποια επέκταση που το επηρεάζει; Αρχικά τι browser έχεις ;
johnieXoX Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Μήπως έκανες κάποιες ρυθμίσεις encoding του browser σου ή έχεις κάποια επέκταση που το επηρεάζει; Αρχικά τι browser έχεις ; ντάξει έφτιαξε, ακολούθησα την πάγια μέθοδο επίλυσης προβλημάτων των windows έκανα restart 🤠 1
morfeas-dsl- Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Τι θα γίνει ρε παιδιά με αυτά τα νεα θέματα στο προσφορές που μας έρχονται 100 spam ειδοποιήσεις την ημέρα;
SabotazNic Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Στα gadgets δεν φαινεται σε ποια σελιδα εισαι vs πχ εδω στο θεμα Επισης, δεν φαινεται να εχει προστεθει το Psvr2
immortalx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Το autoscroll feature σε Firefox (desktop) εχει τελειως απροβλεπτη συμπεριφορα. Σε θεματα με πολλες σελιδες, οταν κανεις click σε μια απο αυτες μεταφερεσαι σε τυχαιο σημειο στη σελιδα. Αλλες φορες καπου στη μεση αλλες στην αρχη, στο τελος, κτλ. Δεν φαινεται να εχει να κανει με το τελευταιο μη αναγνωσμενο μηνυμα ή κατι τετοιο. Σε Edge που δοκιμασα τωρα κανει scroll παντοτε στην κορυφη, δλδ (υποθετω) σωστα.
manolis940 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, immortalx είπε Το autoscroll feature σε Firefox (desktop) εχει τελειως απροβλεπτη συμπεριφορα. Σε θεματα με πολλες σελιδες, οταν κανεις click σε μια απο αυτες μεταφερεσαι σε τυχαιο σημειο στη σελιδα. Αλλες φορες καπου στη μεση αλλες στην αρχη, στο τελος, κτλ. Δεν φαινεται να εχει να κανει με το τελευταιο μη αναγνωσμενο μηνυμα ή κατι τετοιο. Σε Edge που δοκιμασα τωρα κανει scroll παντοτε στην κορυφη, δλδ (υποθετω) σωστα. Χρήστης Firefox και εγώ δεν έχω βρει κάπου πρόβλημα. Υπάρχει κάποιο σελίδα που στο κάνει συνέχεια; 1
immortalx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, manolis940 είπε Χρήστης Firefox και εγώ δεν έχω βρει κάπου πρόβλημα. Υπάρχει κάποιο σελίδα που στο κάνει συνέχεια; Ευχαριστω που το αναφερεις γιατι ημουν πεπεισμενος οτι ηταν θεμα Firefox. Μου το κανει σε ολα τα θεματα του forum με πολλαπλες σελιδες. Ισως φταιει καποιο extension, θα δοκιμασω κανοντας καποια disable. Ευχαριστω!
SabotazNic Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Αφου μπεις σε καποιο θεμα, τα παιζει πανω η τοποθεσια 1
greekfragma Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Dark theme bug. το Mention έχει λάθος χρώματα @greekfragma 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα