giavra Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 επίσης και εμένα δεν μου δίνει τις πληροφορίες των αγγελιών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 γενικό είναι σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Πρέπει να είναι οκ τώρα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teras1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Ναι όντως είναι ΟΚ τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_k Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μετά την αλλαγή του login με το mail αντί με το username, όποτε πάω να συνδεθώ από την κεντρική σελίδα Πάντα μα πάντα μου βγάζει σφάλμα και μόνο από την παρακάτω σελίδα μπορώ να συνδεθώ Εννοείται ότι δεν κάνω κάποιο λάθος κατά την πληκτρολόγηση. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2023 από stratos_k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, stratos_k είπε Μετά την αλλαγή του login με το mail αντί με το username, όποτε πάω να συνδεθώ από την κεντρική σελίδα Πάντα μα πάντα μου βγάζει σφάλμα και μόνο από την παρακάτω σελίδα μπορώ να συνδεθώ Εννοείται ότι δεν κάνω κάποιο λάθος κατά την πληκτρολόγηση. έτυχε και σε εμένα το πρωί, όταν πήγα να συνδεθώ από άλλο browser, όπου είχε κρατήσει παλιότερα το username (αν και το γύρισα στο email). Αφού με πέταξε στη σελίδα που έχεις στο 3ο screenshot συνδέθηκε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PadPoet Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Έχω ένα thread που είναι "Υπό έγκριση" από τις 30 Δεκεμβρίου. Αφορά μια αυτόματη "ουδέτερη" αξιολόγηση επειδή λέει δεν πλήρωσα τον verified πωλητή στην ώρα του (!) μέσω των στοιχείων που έχει σαν πληρωμή εδώ στο Insomnia. Εντωμεταξύ είχαμε συννενοηθεί με τον πωλητή να ολοκληρώσουμε την αγοραπωλησία από τον καινούργιο χρόνο. Την ολοκληρώσαμε (ένα λαπτοπ πήγα και αγόρασα χέρι με χέρι από τον @thomaska) και τώρα τι; Ούτε αυτός μπορεί να αφήσει αξιολόγηση, ούτε εγώ απ'ότι φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 contact όχι bugs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Σε αυτό εδώ το θρεντ τα δημοφιλή μηνύματα που αναφέρονται στα δεξιά δεν εμφανίζονται σωστά. Σαν πρώτο εμφανίζεται μήνυμα με 3 αντιδράσεις, ενώ το 2ο έχει 4 αντιδράσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristidis540 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Να κάνω μια ερώτηση ..... Όταν είμαι σε ενα θέμα και αλλάζω σελίδα,στην επόμενη σελίδα με πηγαίνει τέρμα κάτω,τι έχω πειράξει? Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από aristidis540 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Καλημερα δεν μπορω να ανοιξω αγγελια επειδη ειμαι στην Κυπρο οπου εχουμε το +357 αντι το 0033 οπου υπαρχει στην ελλαδα. Μπορειτε να το διορθωσετε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Από σήμερα νωρίς το πρωί με έχει ζαλίσει στις αποσυνδέσεις κάθε λίγο και λιγάκι. Έγινε κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μου το κάνει μόνο σε Web Develpment Section και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί : Αυτή την φορά στο παρακάτω θέμα: Προσπάθησα να αφήσω την παρακάτω απάντηση: Edit: Αν γράψω την απάντηση εδώ πάλι η σελίδα με μπλοκάρει. Κάνω κάτι λάθος; Θα προσπαθήσω να την βγάλω σε εικόνες έτσι ώστε να δείξω το nput μου: edit 2: Ξεκίνησα να σβήνω από κάτω προς τα πάνω και μόλις έσβησα το index.html τότε με άφησε να κάνω το post μου. Μισό βέβαια. edit 3: Προσπάθησα να κάτω υποβολή απάντησης από το index.html και κάτω και πάλι μου πετάει το μήνυμα. Αν προσπαθήσω να κάνω επεξεργασία και κάνω επικόλληση το index.html και κάτω μου πετάει το παρακάτω μήνυμα Αν κάνω οτιδήποτε άλλο edit το παίρνει μια χαρά. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από manolis940 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όταν κάτω από τον τίτλο υπάρχει ένα tag, τότε ο τίτλος δεν είναι clickable ακόμα και αν η μύτη του κέρσορα είναι στο μέσο των γραμμάτων όπως βλέπετε στην φωτογραφία. Θα πρέπει να πάει κανείς τον κέρσορα ακόμα πιο πάνω για να γίνει μπλε και να μπορεί να πατηθεί. Αυτό συμβαίνει μόνο στο μήκος του τίτλου που είναι ακριβώς πάνω από το tag. Πιο αριστερά και πιο δεξιά δουλεύει κανονικά Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από cthulhucarbide 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 30 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Όταν κάτω από τον τίτλο υπάρχει ένα tag, τότε ο τίτλος δεν είναι clickable ακόμα και αν η μύτη του κέρσορα είναι στο μέσο των γραμμάτων όπως βλέπετε στην φωτογραφία. Θα πρέπει να πάει κανείς τον κέρσορα ακόμα πιο πάνω για να γίνει μπλε και να μπορεί να πατηθεί. Αυτό συμβαίνει μόνο στο μήκος του τίτλου που είναι ακριβώς πάνω από το tag. Πιο αριστερά και πιο δεξιά δουλεύει κανονικά Έχεις δίκιο, λόγω του spacing στο tag. Καλή παρατήρηση. Άμα το πας λίγο πιο πάνω παίζει μέχρι να το διορθώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα