ilias78 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, Hal9000 είπε Πρέπει να είναι τοπικό, δεν έχουμε καταφέρει να το αναπαράγουμε ούτε έχουμε παρόμοια ενημέρωση από άλλο μέλος. Διέγραψα κ τα cookies μπας κ άλλα δεν άλλαξε κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Απο αλλο browser στο κινητο δοκιμασες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GoMaR είπε Απο αλλο browser στο κινητο δοκιμασες ; Μόλις δοκίμασα από το browser που έχει το κινητό κ όντως δείχνει κανονικά. Θα δω μήπως θέλει update το chrome Edit μετά από update του chrome δεν άλλαξε κάτι. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2023 από ilias78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, ilias78 είπε Μόλις δοκίμασα από το browser που έχει το κινητό κ όντως δείχνει κανονικά. Θα δω μήπως θέλει update το chrome Edit μετά από update του chrome δεν άλλαξε κάτι. Στο κανει και σαν επισκεπτης η μονο οταν εισαι λογκαρισμενος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, GoMaR είπε Στο κανει και σαν επισκεπτης η μονο οταν εισαι λογκαρισμενος ; Μόνο όταν είμαι λογκαρισμενος. Σας επισκέπτης το βλέπω κανονικά. Edit Εντάξει το βρήκα. Στο σημείο που γράφει "ΞΕΚΙΝΉΣΤΕ ΝΕΟ ΘΕΜΑ" αριστερά του έχει 2 επιλογές για την αλλαγή εμφάνισης των θεματων. Προφανώς από λάθος το άλλαξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, ilias78 είπε Διέγραψα κ τα cookies μπας κ άλλα δεν άλλαξε κάτι Δεν έχουν να κάνουν. Δοκίμασε άλλη συσκευή ίδιο browser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Προσπαθώ να επεξεργαστώ μια αγγελία μου και στο τέλος βγάζει μήνυμα "A timeout occurred. Error code 524". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_raf Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 16/1/2023 στις 3:32 ΜΜ, dtzgr είπε Από σήμερα κάποια στιγμή το πρωί και μέχρι και τώρα, το forum του insomnia άρχισε να μου εμφανίζεται έτσι: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Άλλαξε κάτι; Καλημέρα Και εγώ από χθες έχω το ίδιο πρόβλημα με τις γραμματοσειρές. Δοκίμασα απο firefox και edge και κάνει το ίδιο. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2023 από dimitris_raf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FatMan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα, κάτι άλλαξε στο πως εμφανίζονται τα αποτελέσματα αναζήτησης στις αγγελίες και πλέον δεν δείχνει τιμές και φωτογραφίες. Υπάρχει κάποια επιλογή για να το αλλάξουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, ASFE είπε επανηλθε/εφτιαξε Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2023 από aces 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα. Στις αγγελίες δεν εμφανίζονται οι πληροφορίες, οι φωτογραφίες και οι τιμές εμφανίζονται. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή μόνο σε εμένα το κάνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourt71724 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, pavloa είπε Καλημέρα. Στις αγγελίες δεν εμφανίζονται οι πληροφορίες, οι φωτογραφίες και οι τιμές εμφανίζονται. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή μόνο σε εμένα το κάνει? Και σε εμένα το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bbbb Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 και όταν πατάς επικοινωνία με πωλητή δεν φορτώνει η φόρμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XKent Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 34 minutes ago, pavloa said: Καλημέρα. Στις αγγελίες δεν εμφανίζονται οι πληροφορίες, οι φωτογραφίες και οι τιμές εμφανίζονται. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή μόνο σε εμένα το κάνει? Και σε εμένα το ίδιο, και από τα δύο υπολογιστές και από το κινητό... Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2023 από XKent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα