Retrial Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Doubt είπε Δοκίμασε χωρίς το password manager Δεν νομίζω να παίζει κανένα ρόλο αυτό γιατί μέσω του KeePassXC απλά κάνω χειροκίνητα copy paste το email/pass (που είναι μακρινάρι random generate). Δεν το χρησιμοποιώ σαν extension. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι πρόβλημα του Insomnia site, καθώς σε κανένα άλλο site δεν το κάνει αυτό. Πιθανώς κάτι με cache, δεν είμαι γνώστης. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2023 από Retrial
M A T R I X Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, Retrial είπε Δεν νομίζω να παίζει κανένα ρόλο αυτό γιατί μέσω του KeePassXC απλά κάνω χειροκίνητα copy paste το email/pass (που είναι μακρινάρι random generate). Δεν το χρησιμοποιώ σαν extension. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι πρόβλημα του Insomnia site, καθώς σε κανένα άλλο site δεν το κάνει αυτό. Πιθανώς κάτι με cache, δεν είμαι γνώστης. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα και εγώ με pm το έκανα. Εγώ φαντάζομαι ότι είναι είτε κάποιο exte ή corrupted cookies folder γενικότερα. Δοκίμασε να πας settings > privacy > cookies > manage exceptions > πρόσθεσε το insomnia > allow και δοκίμασε να δεις αν θα έχει την ίδια συμπεριφόρα αφού σε πετάξει πάλι.
Retrial Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Δεν είναι αυτό το πρόβλημα και εγώ με pm το έκανα. Εγώ φαντάζομαι ότι είναι είτε κάποιο exte ή corrupted cookies folder γενικότερα. Δοκίμασε να πας settings > privacy > cookies > manage exceptions > πρόσθεσε το insomnia > allow και δοκίμασε να δεις αν θα έχει την ίδια συμπεριφόρα αφού σε πετάξει πάλι. Από extension χρησιμοποιώ μόνο uBlock Origin στο Firefox. Brave έχω τα default. Corrupted cookies hmmm...δεν ξέρω και clean install έχω δοκιμάσει πχ τον Brave πάλι το κάνει. Θα δοκιμάσω έτσι: (αυτό εν το μεταξύ χάνεται άμα κάνω clear history/cookies) Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2023 από Retrial
M A T R I X Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, Retrial είπε Από extension χρησιμοποιώ μόνο uBlock Origin στο Firefox. Brave έχω τα default. Corrupted cookies hmmm...δεν ξέρω και clean install έχω δοκιμάσει πχ τον Brave πάλι το κάνει. Θα δοκιμάσω έτσι: (αυτό εν το μεταξύ χάνεται άμα κάνω clear history/cookies) Δοκίμασε το πρώτα και ενημερώνεις εδώ
Retrial Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Δοκίμασε το πρώτα και ενημερώνεις εδώ Λοιπόν δοκίμασα, δεν με βάζει. Παίζει νάνε κάτι και με το 2FA του site. Γιατί όταν βάζω email/pass δεν μου ζητάει κωδικό TOTP μετά όπως την πρώτη φορά που μπαίνω, απλά κάνει αυτή την loopa. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2023 από Retrial
M A T R I X Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Retrial είπε Λοιπόν δοκίμασα, δεν με βάζει. Παίζει νάνε κάτι και με το 2FA του site. Γιατί όταν βάζω email/pass δεν μου ζητάει κωδικό TOTP μετά όπως την πρώτη φορά που μπαίνω, απλά κάνει αυτή την loopa. το 2FA το έβαλες για να μην σου κλέψουν το λογαριασμό στο insomnia; 😆
Retrial Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, M A T R I X είπε το 2FA το έβαλες για να μην σου κλέψουν το λογαριασμό στο insomnia; 😆 Snobare όσο θες αλλά όπου έχει 2FA το βάζω 😋 Δεν ξέρεις τι γίνεται, άσε που είμαι verified seller, άμα κάποιος μπει μπορεί να δει IBAN, κινητά, διεύθυνση κτλπ. Τώρα κι αυτό μας φταίει; 😄 Μια να βάζω το κουτάκι, μια να μην βάζω 2FA, ε ας μην τα είχε αυτά τα options 😆
turbat0s Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Νομίζω το έχω ξαναγράψει παλαιότερα: Μπαίνω στο site και βλέπω στην καμπάνα π.χ 10 ειδοποιήσεις στα θέματα που παρακολουθώ. Πατάω την καμπάνα - διαβάζω μόνο την 1η ειδοποίηση και διακόπτω για να πιώ καφέ. Δεν θα έπρεπε μόλις ξαναμπώ να βλέπω στην καμπάνα 9 ειδοποιήσεις? Γιατί χάνονται όλες?
M A T R I X Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, turbat0s είπε Νομίζω το έχω ξαναγράψει παλαιότερα: Μπαίνω στο site και βλέπω στην καμπάνα π.χ 10 ειδοποιήσεις στα θέματα που παρακολουθώ. Πατάω την καμπάνα - διαβάζω μόνο την 1η ειδοποίηση και διακόπτω για να πιώ καφέ. Δεν θα έπρεπε μόλις ξαναμπώ να βλέπω στην καμπάνα 9 ειδοποιήσεις? Γιατί χάνονται όλες? Έχει αναφερθεί και από άλλους στο παρελθόν. Θα έπρεπε κανονικά, ναι. Ας ελπίσουμε ότι θα συμπεριληφθεί κάποια στιγμή. Προς το παρόν τα εμφανίζει απλά με bold.
turbat0s Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Προς το παρόν τα εμφανίζει απλά με bold. Ούτε καν αυτό. Τα εμφανίζει με bold μέχρι να διαβάσεις την 1η ειδοποίηση. Μόλις τη διαβάσεις ξε-bold-άρονται και οι υπόλοιπες μη αναγνωσμένες. 1
dtzgr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Από σήμερα κάποια στιγμή το πρωί και μέχρι και τώρα, το forum του insomnia άρχισε να μου εμφανίζεται έτσι: Spoiler Spoiler Άλλαξε κάτι;
ilias78 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Απο εχτές, οταν μπαίνω από κινητό τα τοπικς εμφανίζονται έτσι Από pc όμως όχι. Είναι κάποιο bug ή κάποια ρύθμιση? Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2023 από ilias78
ilias78 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Στις 21/1/2023 στις 8:56 ΠΜ, ilias78 είπε Απο εχτές, οταν μπαίνω από κινητό τα τοπικς εμφανίζονται έτσι Από pc όμως όχι. Είναι κάποιο bug ή κάποια ρύθμιση? Εδώ κανεις?
Hal9000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 9 hours ago, ilias78 said: Εδώ κανεις? Πρέπει να είναι τοπικό, δεν έχουμε καταφέρει να το αναπαράγουμε ούτε έχουμε παρόμοια ενημέρωση από άλλο μέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα