LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Το να εχω στειλει σε καποιον μυνημα και μετα απο 47 λεπτα να του στελνω αλλο και να τα συγχωνευει ειναι τραγικο. Ετσι δεν βλεπει οτι του εχω στειλει νεο μηνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Το να εχω στειλει σε καποιον μυνημα και μετα απο 47 λεπτα να του στελνω αλλο και να τα συγχωνευει ειναι τραγικο. Ετσι δεν βλεπει οτι του εχω στειλει νεο μηνυμα. Αν τον κάνετε mention (@Τέρης Α.) του έρχεται ειδοποίηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 κάτι δεν πάει καλά στη μέση του κειμένου, είναι μονο σε μένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Dark_son20 είπε κάτι δεν πάει καλά στη μέση του κειμένου, είναι μονο σε μένα? Μμμ.. Λατινικά! /Και σε εμένα το κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Dark_son20 είπε κάτι δεν πάει καλά στη μέση του κειμένου, είναι μονο σε μένα? Το βγαζει με την αλλαγή γλωσσας αρα ειναι γενικο bug Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Dark_son20 είπε κάτι δεν πάει καλά στη μέση του κειμένου, είναι μονο σε μένα? τεστ για να σιγουρέψουν ότι διαβάζεις τους όρους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Απο χθες, οταν μπαινω σε μερικα τοπικ με εικονες, κανει ωρα να τις φορτωσει. Στην αρχη νομιζα ειχα θεμα με την συνδεση, αλλα εκανα δοκιμες την ιδια ωρα σε αλλες σελιδες και δεν ειχα θεμα, οσο ακομα η σελιδα του ινσομνια φορτωνε. Φαινεται να φτιαχνει πηγαινοντας πισω/refresh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Στις 9/12/2022 στις 10:59 ΜΜ, SabotazNic είπε Απο χθες, οταν μπαινω σε μερικα τοπικ με εικονες, κανει ωρα να τις φορτωσει. Στην αρχη νομιζα ειχα θεμα με την συνδεση, αλλα εκανα δοκιμες την ιδια ωρα σε αλλες σελιδες και δεν ειχα θεμα, οσο ακομα η σελιδα του ινσομνια φορτωνε. Φαινεται να φτιαχνει πηγαινοντας πισω/refresh Συνεχιζεται το προβλημα. Ουτε και τα συμβολα της παραθεσης δεν φαινονται σε αυτες τις περιπτωσεις (και ουτε μπορω να κανω παραθεση βασικα, με πηγαινει πανω στην σελιδα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Συνεχιζεται το προβλημα. Ουτε και τα συμβολα της παραθεσης δεν φαινονται σε αυτες τις περιπτωσεις (και ουτε μπορω να κανω παραθεση βασικα, με πηγαινει πανω στην σελιδα) browser μυρίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δεν ξέρω αν είναι bug ή έχω πειράξει κάτι αλλά έρχονται κατα καιρούς ειδοποιήσεις οτι κάποιος άφησε Χ αξιολόγηση σε κάποιον και προφανώς εγώ δεν συμμετέχω κάπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Στις 19/12/2022 στις 9:02 ΠΜ, Chocobo είπε Δεν ξέρω αν είναι bug ή έχω πειράξει κάτι αλλά έρχονται κατα καιρούς ειδοποιήσεις οτι κάποιος άφησε Χ αξιολόγηση σε κάποιον και προφανώς εγώ δεν συμμετέχω κάπου. Μήπως ακολουθείτε το μέλος που αξιολογεί/ αξιολογείται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Μήπως ακολουθείτε το μέλος που αξιολογεί/ αξιολογείται; Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου.Για την ακρίβεια είχα ξεχάσει πως υπάρχει αυτή η επιλογή.Θα κοιτάξω το λογαριασμό μου ευχαριστώ πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και Kαλή Xρονιά παιδιά. Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα: Όταν κάνω login μέσω του Firefox το site δουλεύει κανονικά, μετά από ώρα εάν είσαι afk σε πετάει. Το θέμα είναι ότι στον Firefox μετά άμα πάω να κάνω login βάζω pass κτλπ. και δεν γίνεται τίποτα σε πετάει σαν να μην έκανες login. Για να φτιάξει πρέπει να καθαρίσω cookies/history. Εκνευριστικό κάπως. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2023 από Retrial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Retrial είπε Καλησπέρα και Kαλή Xρονιά παιδιά. Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα: Όταν κάνω login μέσω του Firefox το site δουλεύει κανονικά, μετά από ώρα εάν είσαι afk σε πετάει. Το θέμα είναι ότι στον Firefox μετά άμα πάω να κάνω login βάζω pass κτλπ. και δεν γίνεται τίποτα σε πετάει σαν να μην έκανες login. Για να φτιάξει πρέπει να καθαρίσω cookies/history. Εκνευριστικό κάπως. Αναφορά σε κείμενο Καλή Χρονιά!! Με ενεργοποιημενη ή όχι την επιλογη "να με θυμασαι" στο κουτάκι στο βγαζει? ή δεν το εχεις ενεργο/τσεκαρισμένο? Αν όχι δοκίμασε ξανά. Με αλλο browser λογικα θα σε αφηνει κανονικά. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2023 από aces Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, aces είπε Καλή Χρονιά!! Με ενεργοποιημενη ή οχι την επιλογη να με θυμασαι στο κουτάκι στο βγαζει? ή δεν το εχεις ενεργο? Με αλλο browser λογικα θα σε αφηνει κανονικά. Το κουτάκι "Να με θυμάσαι" δεν το επιλέγω όταν κάνω login. Μόλις τελειώσω ότι θέλω να δω κάνω logout απ'όλα τα site και κάνω delete cookies/history browser και το κλείνω. Το θέμα είναι όμως όσο είμαι pc και το έχω ανοιχτό σε tab θα με πετάξει κάποια στιγμή και πρέπει να ξανα κάνω login. Εκεί υπάρχει το πρόβλημα. Θα δοκιμάσω να το αφήσω στο Brave Browser που είναι Chromium να δω αν κάνει το ίδιο αλλά το ο main browser μου είναι ο Firefox γι'αυτό με έχει εκνευρίσει. 😆 Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2023 από Retrial 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα