Προς το περιεχόμενο

Insomnia v2022 - Αναφορά bugs

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε Huawei P30 lite με Android 10 και σε Chrome, το site έχει άπειρα issues και κολλήματα, σε κανένα άλλο site δεν εχω θέματα. Οταν υπάρχει ποστ με spoiler η παράθεση, το εσωτερικό περιεχόμενο scrollάρει προβληματικά και δεν γίνεται σωστά το rendering με αποτέλεσμα αυτό που δείχνω στο screenshot και ορισμένες φορές, μαύρη οθόνη (!).

Screenshot_20221107_075821_com.android.chrome.jpg

Screenshot_20221107_075950_com.android.chrome.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 941
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 11/11/2022 στις 4:50 ΜΜ, phanispal είπε

Στα κινητά (Android) οι Συνδρομές εδώ και 2-3 μέρες εμφανίζονται σε μεγέθυνση και δεν είναι καθόλου βολικό.

αν εξακολουθεί να στο κάνει, ανέβασε ένα screenshot να το δούμε

Το τελευταίο διάστημα-πάνω από 20 μέρες-για να μπορέσω να συνδεθώ θα πρέπει να πληκτρολογήσω 2-4 φορές τους κωδικούς μου. Το ίδιο όταν τους κάνω copy and paste από έγγραφο του MS Word. Σήμερα, πριν λίγο απέτυχαν και οι 2 μέθοδοι (πληκτρολόγηση & copy and paste) και μπήκα με την τέταρτη (4η) προσπάθεια.

9 λεπτά πριν, filipN είπε

Το τελευταίο διάστημα-πάνω από 20 μέρες-για να μπορέσω να συνδεθώ θα πρέπει να πληκτρολογήσω 2-4 φορές τους κωδικούς μου. Το ίδιο όταν τους κάνω copy and paste από έγγραφο του MS Word. Σήμερα, πριν λίγο απέτυχαν και οι 2 μέθοδοι (πληκτρολόγηση & copy and paste) και μπήκα με την τέταρτη (4η) προσπάθεια.

Περίεργο να μην έχει αναφερθεί από άλλους. Τι browser χρησιμοποιείς;; 

Επίσης γιατί δεν επιλέγεις remember me; 

7 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

- Firefox ESR.

- Δεν έχει χρειαστεί ποτέ να πληκτρολογήσω 2η φορά τους κωδικούς μου, εκτός από εδώ.

4 ώρες πριν, M A T R I X είπε

γινόταν όταν πρωτο - άλλαξε το σύστημα. έμπαινες με την δεύτερη -τρίτη.

εμένα πάλι, μου το έκανε ανάποδα, με πέταγε έξω μόνο του κάθε δυο - τρεις σελίδες.

βαρέθηκα να ασχοληθώ παραπέρα, έχω και τρεξίματα - τυπογράφος γαρ, δεν έδωσα σημασία.

"δείχνει" να έχει στρώσει.

35 λεπτά πριν, Trigger Happy είπε

γινόταν όταν πρωτο - άλλαξε το σύστημα. έμπαινες με την δεύτερη -τρίτη.

εμένα πάλι, μου το έκανε ανάποδα, με πέταγε έξω μόνο του κάθε δυο - τρεις σελίδες.

βαρέθηκα να ασχοληθώ παραπέρα, έχω και τρεξίματα - τυπογράφος γαρ, δεν έδωσα σημασία.

"δείχνει" να έχει στρώσει.

Στην αλλαγή το θυμάμαι και εγώ, όντως το έκανε. Αλλά έχει στρώσει εδώ και πολύ καιρό. 

11 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Στην αλλαγή το θυμάμαι και εγώ, όντως το έκανε. Αλλά έχει στρώσει εδώ και πολύ καιρό. 

Καλημέρα!

- Από ότι φαίνεται δεν είχε «στρώσει εδώ και πολύ καιρό» για όλους, στο δικό μου λογαριασμό έστρωσε σήμερα και ελπίζω να παραμείνει έτσι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Hal9000 εδώ και λίγο καιρό, από mobile (android 12,s10+,opera) το 1ο screenshot εμφανίζεται "στραβό". Πρέπει να το ξανά ανεβάσω για να φανεί οκ. Αυτά τα screenshot τα έχω καιρό, αλλά το πέτυχα σήμερα σε κάποιο τοπικ και το θυμήθηκα. Ίδια εικόνα, κάτι σε mirrored την 1η φορά (πχ το account icon είναι από την άλλη) 

@Hal9000 εδω ειναι το αλλο που λεω

Screenshot_20221108_181236_Opera.jpg

Screenshot_20221108_181257_Opera.jpg

Επεξ/σία από SabotazNic

Στις 12/10/2022 στις 2:36 ΠΜ, SabotazNic είπε

Έχει κάνα 2 μέρες που όταν αλλάζω σελιδα σε θέμα, με πετάει τέρμα κάτω αντί για πάνω στις απαντήσεις. 

Το ξέρω ότι είναι παλιό bug, αλλά πριν μου συνέβαινε 1 στο τόσο. Τώρα, 1 στο τόσο δουλεύει όπως πρέπει. 

Φέεεεετααααα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...