czarjuly Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τι γίνεται με την ενότητα hardware και το νήμα προσφορές;μόλις φορτώνει η σελίδα τα εμφανίζει και αμέσως μετά εξαφανίζονται (μπαίνω από ταμπλετ) ...άκυρο ήταν πατημένο το βελάκι δεξιά κι έκρυβε την ενοτητα Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2022 από czarjuly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GCMH Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Για να αλλάξω σε Dark Mode, μου ζητάει να κάνω login, εδώ και μια-δυο μέρες... Bug ή feature; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyanBlue Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Γιατί εδώ και μερικές μέρες, ενώ κάνω log in με mail, βγάζει μήνυμα πως κάτι πήγε στραβά και όταν το επαναλάβω, τότε λειτουργεί και μπαίνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 On 09/10/2022 at 20:30, GCMH said: Για να αλλάξω σε Dark Mode, μου ζητάει να κάνω login, εδώ και μια-δυο μέρες... Bug ή feature; Feature 1 hour ago, CyanBlue said: Γιατί εδώ και μερικές μέρες, ενώ κάνω log in με mail, βγάζει μήνυμα πως κάτι πήγε στραβά και όταν το επαναλάβω, τότε λειτουργεί και μπαίνω? Δοκίμασε να σβήσεις τα cookies από insomnia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyanBlue Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 8 ώρες πριν, Thresh είπε Feature Δοκίμασε να σβήσεις τα cookies από insomnia. Τα cookies σβήνονται κάθε φορά που κλείνω τον browser. Επίσης συμβαίνει από διαφορετικούς υπολογιστές, εδώ και μέρες. Άρα κάτι άλλο είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Έχει κάνα 2 μέρες που όταν αλλάζω σελιδα σε θέμα, με πετάει τέρμα κάτω αντί για πάνω στις απαντήσεις. Το ξέρω ότι είναι παλιό bug, αλλά πριν μου συνέβαινε 1 στο τόσο. Τώρα, 1 στο τόσο δουλεύει όπως πρέπει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Πρώτη φορά μου ήρθε ειδοποίηση για θέμα που δεν έχω συνδρομή. Συγκεκριμένα για την ταινία Deadpool 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Ίσως επειδή είναι τόσο σημαντική όσο ένα amber alert που πρέπει να δουν όλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trigger Happy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 σήμερα μόνο σε χρομ που είπα να χαζέψω, με πετάει έξω κάθε 2-3 σελίδες και ζητάει ξανα login... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα, Μπορεί να έχει αναφερθεί κατά καιρούς, αλλά για κάποιο λόγο μπορεί να με κάνει log out μετά από 10 λεπτά έως και στο λεπτό. Είναι πραγματικά κουραστικό. Από Firefox αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Minor, αλλά γίνεται σε κάποιο release να συμπεριληφθεί το παρακάτω; Στο watchlist όταν αφαιρείς μία αγγελία σε κάνει refresh και σε πηγαίνει πάντα στο 1ο page. Ιδανικά θα ήταν καλό απλά να αφαιρεί την αγγελία της εκάστοτε σελίδας. Διαφορετικά ας κάνει refresh, αλλά τουλάχιστον να μην σε μεταφέρει πάντα στην 1η σελίδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα. Μια σκέψη, ίσως να κάνω λάθος. Επάνω δεξιά στο καμπανάκι "ειδοποιήσεις" εμφανίζεται ένα νούμερο, π.χ 5 αδιάβαστες ειδοποίησεις. Έστω ότι κάνω κλικ για να διαβάσω μόνο την 1η ειδοποίηση, όμως σβήνουν όλες οι ειδοποιήσεις. Δεν θα ήταν καλύτερα να εμφάνιζε μετά 4 ειδοποιήσεις ώστε να θυμάμαι ποιες δεν έχω διαβάσει? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 1 hour ago, turbat0s said: Καλημέρα. Μια σκέψη, ίσως να κάνω λάθος. Επάνω δεξιά στο καμπανάκι "ειδοποιήσεις" εμφανίζεται ένα νούμερο, π.χ 5 αδιάβαστες ειδοποίησεις. Έστω ότι κάνω κλικ για να διαβάσω μόνο την 1η ειδοποίηση, όμως σβήνουν όλες οι ειδοποιήσεις. Δεν θα ήταν καλύτερα να εμφάνιζε μετά 4 ειδοποιήσεις ώστε να θυμάμαι ποιες δεν έχω διαβάσει? Πολύ καλό QoL improvement που βοηθάει πολύ ειδικά από κινητό μιας και δεν είναι εύκολο να ανοίξεις όλες τις ειδοποιήσεις σε νέα tabs (όπως κάνω εγώ τουλ. από desktop) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Xvipes είπε ειδοποιήσεις σε νέα tabs (όπως κάνω εγώ τουλ. από desktop) Το ίδιο κάνω και γώ, ταλαιπωρία όμως. Βλέπω π.χ 12 ειδοποιήσεις αλλά δεν έχω χρόνο να τις διαβάσω όλες. Γιατί να μην μπορώ να διαβάσω τις 2 και το βραδάκι με ησυχία τις άλλες 10. Καλά από κινητό δεν το συζητάμε, φρίκη. Τις αφήνω όλες για το pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Με την ευκαιρία μήπως είναι καλύτερα να δημιουργηθεί μία ενότητα για improvements ώστε να μην σπαμάρουμε το thread bugs για τα πάντα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα