Trigger Happy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 μια χαρά είναι σήμερα..... όπως πρέπει να ναι
Hacker?pcs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Γιατί πάλι γύρισε σε email αντί για username το login;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Aπό 1 Σεπτεμβρίου νομίζω γύρισε μόνιμα σε email.
Trigger Happy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 ναι και γω έβαλα όνομα και μου πέταξε βάλτε διεύθυνση μαιλ
M A T R I X Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε Γιατί πάλι γύρισε σε email αντί για username το login; Μα μόνο με email μπορείς να συνδεθείς πλέον και όχι με το username σου. Υπήρχε και στο σχετικό μήνυμα του insomnia όλο το καλοκαίρι. 43 λεπτά πριν, Trigger Happy είπε ναι και γω έβαλα όνομα και μου πέταξε βάλτε διεύθυνση μαιλ 2
jim_p Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχει το φορουμ λειτουργια block για καποιο χρηστη? Οχι ignore, αρα αυτος να βλεπει τι γραφω ετσι κι αλλιως, αλλα εγω να πρεπει να πατησω για να δω τα δικα του. Block, να μην βλεπει ουτε αυτος τι γραφω εγω, ουτε εγω τι γραφει αυτος. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από jim_p
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Όχι, δεν μπορεί να γίνει αυτό. Και δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν μπορεί να ξέρει το forum ποιος διαβάζει ένα μήνυμα. Άλλωστε, και να γινόταν, αν θέλει ο άλλος, αποσυνδέεται και διαβάζει τα πάντα. 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Βρε παλικαρια αυτο με την συγχωνευση προσωπικων μηνυματων εχει καταντησει σπαστικο. Δεν ειναι δυνατον να εχω στειλει σε καποιον μηνυμα πριν μια ωρα να προσπαθω να του γραψω νεο και να το κανει συγχωνευση αρα να μην του παει ειδοποιηση οτι του εχω στειλει νεο μηνυμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Παιδιά καλησπέρα ... Είχα αρκετό καιρό να συνδεθώ και προφανώς έχει αλλάξει ο τρόπος σύνδεσης . Βάζω λοιπόν το email μου και μου ζητάει το όνομα για user έλα όμως μου λέει ότι χρησιμοποιείτε απο άλλον χρήστη ... Τι πρέπει να κάνω γιατί κρίμα μετά απο τόσα χρόνια να χάσω τον λογαριασμό μου !!!!
M A T R I X Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 10 λεπτά πριν, speed28 είπε Παιδιά καλησπέρα ... Είχα αρκετό καιρό να συνδεθώ και προφανώς έχει αλλάξει ο τρόπος σύνδεσης . Βάζω λοιπόν το email μου και μου ζητάει το όνομα για user έλα όμως μου λέει ότι χρησιμοποιείτε απο άλλον χρήστη ... Τι πρέπει να κάνω γιατί κρίμα μετά απο τόσα χρόνια να χάσω τον λογαριασμό μου !!!! Στείλε ένα τικετ στο support. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 https://www.insomnia.gr/contact Ή [email protected] 1
geofak Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Κάθε φορά που κλείνω τον chrome στο κινητό ενώ έχω πατήσει να με θυμάται στο login με δείχνει πάντα αποσυνδεδεμενο. Μόλις πατάω login μου βγάζει σφάλμα κάτι πήγε στραβά με τη γνωστή φατσούλα αλλά με λογκαρει ως μέλος. Αυτό δε γινόταν πριν την αλλαγή με το username. Cookies έχω διαγράψει αλλά πάλι το ίδιο.
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Ήμουν μέσα σε ένα θέμα, στο οποίο παλιά έχω σχολιάσει. Έγραψα το όνομά μου στην αναζήτηση αλλά μου έβγαλε 0 αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος αλλά νομίζω έπρεπε να μου βγάλει τα ποστ μου σε εκείνο το θέμα
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος αλλά νομίζω έπρεπε να μου βγάλει τα ποστ μου σε εκείνο το θέμα Δεν κάνεις κάτι λάθος. Αναζητεί μόνο στο περιεχόμενο του μηνύματος και όχι στο όνομα χρήστη. Και μέσω google τα ίδια. Δεν υπάρχει τρόπος να αναζητηθούν οι αναρτήσεις ενός χρήστη ούτε σε ένα μόνο θέμα, ούτε σε ένα υπο-φόρουμ. Αν γινόταν αυτό να αλλάξει, θα βελτίωνε τη χρηστικότητα του φόρουμ κατά πολύ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα