Damianus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Διαφωνω, μεγαλο σφαλμα να υπαρχει αντιστοιχιση επιπεδου με χρονια, η αριθμο μηνυματων. Η συνεισφορα & εγκυροτητα απαντησης, η λυση του προβληματος, το "added value", ειναι αυτα που πρεπει να εχουν τη μεγαλυτερη βαρυτητα σε τεχνολογικο forum. Guides, Articles, Troubleshooting , News, πρεπει να προσμετρωνται στο "badge" του καθε μελους. Διαφορετικα θα επιβραβευονται ατακαδοροι , χιουμοριστες και μπαχαλακηδες . Το target group του forum ειναι κυριως ατομα που χρειαζονται βοηθεια και συμβουλες πανω στη τεχνολογια. Για χαβαλε και διασκεδαση υπαρχουν αλλες πλατφορμες πιο καταλληλες. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από Damianus 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 μετά την αναβάθμιση βλέπω σε μένα τουλάχιστον να έχει λυθεί το θέμα που είχα και αργούσε υπερβολικά η φόρτωση της σελίδας όταν έμπαινα σε ένα θέμα, τώρα όλα ανοίγουν σφαίρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 😊 👍👍 Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από stelios18120 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Το μπλε χεράκι στην εικόνα τι είπαμε ότι σημαίνει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρες Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά νομίζω απο εχθές σε Ubuntu firefox παρατήρησα ότι όταν πατάω επόμενη σελίδα σε ένα ποστ με πετάει στο τέρμα της σελίδα και πρέπει να κάνω scroll τέρμα επάνω. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον με άλλο browser / συσκευή ? Edit: Από android με Firefox δεν παρατηρώ το ίδιο πρόβλημα Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από tsofras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, AtiX said: Το μπλε χεράκι στην εικόνα τι είπαμε ότι σημαίνει??? Recently joined. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Εμένα που δεν με ενδιαφέρει καθόλου το ranking το μόνο που έχω να πω είναι ότι πλέον το site πάει σφαίρα μιας και σχεδόν εξαλείφθηκαν τα στιγμιαία κολλήματα που είχε όταν αλλάζαμε θέμα ή σελίδα. Congratulations 🙂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, tsofras said: Καλημέρες Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά νομίζω απο εχθές σε Ubuntu firefox παρατήρησα ότι όταν πατάω επόμενη σελίδα σε ένα ποστ με πετάει στο τέρμα της σελίδα και πρέπει να κάνω scroll τέρμα επάνω. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον με άλλο browser / συσκευή ? Edit: Από android με Firefox δεν παρατηρώ το ίδιο πρόβλημα Και σε εμενα το ιδιο κάνει. Linux Mint 20.3 με FireFox 96.0. Σε windows δεν το εχω δοκιμασει ακομα να δω τι κανει και απο εκει. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Η απώλεια των custom titles είναι σκληρό διαζύγιο από τις παλιές νοσταλγικές εποχές και φυσικά το κρίμα και το όνειδος βαραίνει μόνο και προσωπικά τον Hal9000. Το ίδιο και η ακαλαίσθητη κουτσουλιά των badges επάνω στα avatar μας, αλλά εντάξει, ο άνθρωπος νομίζω ακόμα έχει iphone, τι να του πεις; Από την άλλη, έχω ήδη print screen τον Thresh που έχει μηδενίσει και ξαναρχίσει το post count του περισσότερες φορές από μαντρά στην Ελευσίνα να αναφέρεται ως enthusiast, οπότε κάτι είναι κι αυτό. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Τα notifications balloons όταν υπάρχει νέο post ενώ είσαι στο θέμα είναι στα αγγλικά… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν γνωρίζω αν είναι σημαντικό ή όχι... αν και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι γίνεται με τις κατατάξεις, ίσως το σύστημα δεν δουλεύει σωστά(;). Αυτή την στιγμή φαίνεται να έχω αποκτημένες 8 διακρίσεις, ενώ σύμφωνα με αυτές θα έπρεπε να είμαι "Community Regular" εγώ έχω τον τίτλο του "Collaborator" Επειδή οι αλλαγές είναι πολύ πρόσφατες, πιθανόν να είναι άκυρο, αν όντως είναι απλά αγνοήστε. Πιθανών οι διακρίσεις να είναι άσχετες από τις κατατάξεις... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από nickol-us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 16/1/2022 στις 6:28 ΜΜ, nickol-us είπε Πιθανών οι διακρίσεις να είναι άσχετες από τις κατατάξεις... Λογικά αυτό συμβαίνει. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από Τέρης Α. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idefixius Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Ωραίες οι αλλαγές, μόνο και μόνο η φρεσκάδα που δίνουν στο χώρο είναι κάτι το σημαντικό και μπράβο σε όλους όσους εργάστηκαν για την εφαρμογή τους. Από εκεί και πέρα έχω παρατηρήσει ότι δεν προσμετρώνται όλα μου τα μηνύματα, είμαι σίγουρος ότι έχω πολλά περισσότερα από τα 287 που λέει ο μετρητής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχετε γράψει στην ενότητα του ''Μπλα-μπλα''; Αν ναι, εκεί δεν μετράνε ούτε τα μηνύματα ούτε οι αντιδράσεις. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από Τέρης Α. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, nickol-us said: Αυτή την στιγμή φαίνεται να έχω αποκτημένες 8 διακρίσεις, ενώ σύμφωνα με αυτές θα έπρεπε να είμαι "Community Regular" εγώ έχω τον τίτλο του "Collaborator" Δεν πάει διάκριση και rank. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα