Paragontas-x Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Όχι δεν με αφήνει. Εσύ το έχεις δοκιμάσει αυτό που μου προτείνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Όχι δεν με αφήνει. Εσύ το έχεις δοκιμάσει αυτό που μου προτείνεις? Ναι κανονικά. Δες το νέο μήνυμα που σου έστειλα. Μπορώ να επιλέξω ότι θέλω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δεν με άφηνε γιατί είχα ανενεργό το "καλλωπιστικό φιλτράρισμα(Τι ακριβώς κάνει αυτό?)" Και για οποίον δεν θέλει να διαλέγει διαλέγει απλά να προσθέσει στα "φίλτρα μου" το παρακάτω: "www.insomnia.gr##.ipsLayout_sidebarright" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 17 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Δεν με άφηνε γιατί είχα ανενεργό το "καλλωπιστικό φιλτράρισμα(Τι ακριβώς κάνει αυτό?)" Και για οποίον δεν θέλει να διαλέγει διαλέγει απλά να προσθέσει στα "φίλτρα μου" το παρακάτω: "www.insomnia.gr##.ipsLayout_sidebarright" Ωραίος. Για το καλλωπιστικό φιλτράρισμα μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ: https://github.com/gorhill/uBlock/wiki/Per-site-switches#no-cosmetic-filtering Για αυτό δεν έβλεπες την επιλογή νωρίτερα, επειδή ήταν disabled. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλό είναι να το έχουμε ανενεργό αυτό το καλλωπιστικό φιλτράρισμα ή όχι? Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Καλό είναι να το έχουμε ανενεργό αυτό το καλλωπιστικό φιλτράρισμα ή όχι? Θα έλεγα πως όχι 👾 Αν το έχεις disabled, δεν θα βλέπεις ότι έχεις προσθέσει στα φίλτρα σου. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από M A T R I X 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μάλλον ανάποδα το είπες. Αν το έχω ανενεργό(Δηλαδή να είναι διαγραμμένο το εικονίδιο) δεν θα μπορώ να δω ότι έχω βάλει στα φίλτρα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Μάλλον ανάποδα το είπες. Αν το έχω ανενεργό(Δηλαδή να είναι διαγραμμένο το εικονίδιο) δεν θα μπορώ να δω ότι έχω βάλει στα φίλτρα μου. Ναι ναι. Ξέχασα ένα "δεν" Πρακτικά απενεργοποιεί τα φίλτρα σου Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από M A T R I X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Από την αναζήτηση εξαφανίστηκε η επιλογή "Μόνο σε αυτό το φόρουμ" ή μου φαίνεται? Ήταν ό,τι πιο χρήσιμο, δεν καταλαβαίνω γιατί αφαιρέθηκε εκτός αν πήγε αλλού και δεν το βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Υπάρχει Παντού Θέματα Αυτό το forum Αυτό το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Και όμως! Όταν το κάνω σε αυτή την σελίδα το βλέπω κανονικά. Όταν είμαι στο Μπλα Μπλα όμως όντως δεν υπάρχει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Και όμως! Όταν το κάνω σε αυτή την σελίδα το βλέπω κανονικά. Όταν είμαι στο Μπλα Μπλα όμως όντως δεν υπάρχει! Μια χαρά εμφανίζεται και εκεί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Και όμως δεν υπάρχει Τώρα που το έψαξα λίγο παραπάνω κατάλαβα ότι δεν υπάρχει πλέον σε κανένα φόρουμ αυτή η επιλογή, αλλά εμφανίζεται μόνο όταν μπεις σε ένα thread! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 48 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Και όμως δεν υπάρχει Τώρα που το έψαξα λίγο παραπάνω κατάλαβα ότι δεν υπάρχει πλέον σε κανένα φόρουμ αυτή η επιλογή, αλλά εμφανίζεται μόνο όταν μπεις σε ένα thread! Ε ναι. Ποιος ο λόγος να υπάρχει όταν βρίσκεσαι σε μία κατηγορία; Όταν ανοίξεις πάντως ένα θέμα, εμφανίζεται σε όλες τις κατηγορίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Στις 4/2/2022 στις 6:45 ΜΜ, ekkli είπε και το πρόβλημα που πατάς επόμενη σελίδα και σε πηγαίνει χαμηλά στην επόμενη σελίδα και όχι στην κορυφή παραμένει Στις 6/3/2022 στις 11:22 ΜΜ, Πέτρος είπε Ακόμα εδώ, οι μήνες περνούν. 'Ολα καλά εδώ, συνεχίζουμε κανονικά με αυτό το υπέροχο feature. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα