Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Από αυτά τα Γερμανικά το mindfactory.de δεν έχει τις καλύτερες τιμές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demmian Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πριν λίγες μέρες μου στείλανε απάντηση σε mail ότι στέλνουν με κανονικές τιμές. @DiAvOlόχι πάντα , κάποιες φορές έχει το ένα καλύτερες τιμές κ άλλες φορές το άλλο. Τουλάχιστον από τη δική μου εμπειρία Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2022 από demmian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Μάλλον αντί για now ήθελε να γράψει how και πάλι δε βγάζει νόημα το παραπάνω, δεν καταλήγει κάπου. Στο site 100αρικο θέλουν και με τις 3 μεταφορικές. Πιθανόν μπλέξανε με τίποτα έξυπνους απο Ελλάδα και χτύπησαν στα έξοδα αποστολής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 14 ώρες πριν, DiAvOl είπε Από αυτά τα Γερμανικά το mindfactory.de δεν έχει τις καλύτερες τιμές; Ναι συνήθως έχει τις καλύτερες αλλά στέλνει μόνο τιμολόγιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis40 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Στις 16/1/2022 στις 7:55 ΜΜ, Land-decked είπε η μονη χωρα που χρεωνει 99 ευρω ειμαστε εμεις. Ε μονο γιαυτο τον λογο δεν ξαναγοραζω απο αυτους. Να παν να γαμηθ@ν Αγορασε το απο σκρουτζ. ετσι ακριβως.βουλγαρια 17 ευρω κυπρο 23 και οι μαλ...κες 99. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kiriakos-GR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Στις 18/1/2022 στις 9:12 ΠΜ, Sarandis είπε Μάλλον αντί για now ήθελε να γράψει how και πάλι δε βγάζει νόημα το παραπάνω, δεν καταλήγει κάπου. Τα Αγγλικά σου θέλουν ψέκασμα με WD40... ο προηγούμενος υπολογισμός (99) συμπεριλάμβανε ασφάλιστρα απώλειας κατά την μεταφορά, και τώρα τα αφαίρεσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Kiriakos-GR είπε Τα Αγγλικά σου θέλουν ψέκασμα με WD40... ο προηγούμενος υπολογισμός (99) συμπεριλάμβανε ασφάλιστρα απώλειας κατά την μεταφορά, και τώρα τα αφαίρεσαν. Μάλλον δεν ξέρω και ανάγνωση, πιάσε το γράσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kiriakos-GR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Υπάρχουν και τηλέφωνα, μιλήστε με το μαγαζί ... όχι να πατάτε μόνο κουμπάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 παραπονα στη ups θελει,ειναι γελοιο αυτο που κανουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Mindfactory πάντως δεν στέλνει Ελλάδα. Ούτε B2B. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Στις 21/1/2022 στις 5:47 ΜΜ, jmirko15 είπε Mindfactory πάντως δεν στέλνει Ελλάδα. Ούτε B2B. eshopwedrop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ivris Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Στις 22/1/2022 στις 6:59 ΜΜ, DiAvOl είπε eshopwedrop Δοκιμασμενο το eshopwedrop? Εννοω εχεις παραλαβει η απλα προτεινεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 42 λεπτά πριν, ivris είπε Δοκιμασμενο το eshopwedrop? Εννοω εχεις παραλαβει η απλα προτεινεις? Όχι, έχω φίλο Γερμανία και μου έστειλε αυτός. Κάπου αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει ότι δεν είχα πρόβλημα άτομα που αγόρασαν αλλά μην σε πάρω στον λαιμό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 16/1/2022 στις 3:58 ΜΜ, valantis40 είπε ναι οντως εχει ξεφυγει πολυ στα μεταφορικα για αυτο το σκεφτομαι ακομα και δεν εχω προχωρησει στο notebillinger στελνει ελλαδα μονο αν εισαι εταιρια θα δοκιμασω στα αλλα να δω τι γινεται δοκιμασες αν ειναι να παρω κ εγω ? 😆 στο λογιστη τι θα πω θελω να παρω gpu απο Γερμανια? Τα Γερμανικα μαγαζια δε στελνουν καρτες γραφικων εκτος Γερμανιας, Ολλανδιας κτλπ, οσοι παραγγειλανε φαγαν ακυρωτικο email , κ εγω διαβασα οτι μερικοι καταφερανε να τους ξεγελασουν μεσω packet forwarder αλλα σε μερικες παραγγελιες περασε και σε αλλες οχι. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από Deathy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demmian Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 εχω παρει απο eshopwedrop laptop , το οποιο δεν ερχοταν ελλαδα απο ισπανια. οποτε πηγε γερμανια κ απο εκει το προωθησαν. αυτο εγινε με αμαζον. εκανε επιπλεον 10 ημερες περιπου να ερθει αφου παραδοθηκε στη διευθυνση γερμανιας. βασικο ειναι, αν παραγγειλετε απο γερμανια σε διευθυνση γερμανιας, ο φπα καταβαλλεται κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα