Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 16/1/2022 στις 11:58 ΠΜ, Bitbit είπε

Και να συμπληρώσω στο πολύ σωστό κείμενο σου...

Ο άλλος παίρνει δάνειο που είναι δύσκολο να ανταποκριθεί, πράγμα που όντως δε κάνει, αλλά μαντεψτε. Δε φταίει αυτός. Φταίει η τράπεζα που του το έδωσε.

Πριν καιρό αυτή η άποψη κυριαρχούσε.

Ε ρε με τέτοια μυαλά δε λυπάμαι κανέναν σας.

Δίνει δάνειο μεγαλύτερης αξία του ακινήτου που αγοράζεις πχ, γίνεται η μαλακία και στο τέλος θέλει να στο πάρει πίσω. Καλώς; Καλώς. Αλλά βεβαίως βεβαίως η αξία του ακινήτου δεν φτάνει οπότε πάει να κάτσει και αλλού. Γιατί ακριβώς πρέπει να φταίει ο δανειολήπτης και όχι η τράπεζα; Γιατί ενώ παίρνεις για Χ δάνειο εκείνη το πάει όπως την βολεύει; Καημένες τράπεζες καταλαβαίνω. Τα μυαλά του κόσμου φταίνε.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
  Στις 16/1/2022 στις 3:19 ΜΜ, jmirko15 είπε

Δίνει δάνειο μεγαλύτερης αξία του ακινήτου που αγοράζεις πχ, γίνεται η μαλακία και στο τέλος θέλει να στο πάρει πίσω. Καλώς; Καλώς. Αλλά βεβαίως βεβαίως η αξία του ακινήτου δεν φτάνει οπότε πάει να κάτσει και αλλού. Γιατί ακριβώς πρέπει να φταίει ο δανειολήπτης και όχι η τράπεζα; Γιατί ενώ παίρνεις για Χ δάνειο εκείνη το πάει όπως την βολεύει; Καημένες τράπεζες καταλαβαίνω. Τα μυαλά του κόσμου φταίνε.

Το προβλημα ειναι οταν ζηταει βοηθεια απο το κρατος.

Δημοσ.
  Στις 16/1/2022 στις 2:37 ΜΜ, georgiouu είπε

ολοι εχουμε διαβασει το γνωστο "η τραπεζα δεν προκειται ποτε να ζητησει κωδικους πιν κτλ μπλα μπλα"

ισχυει κατι τετοιο;

ΟΧΙ

εμενα μου εστελναν επανελειμμενως αυθεντικα μηνυματα απο τραπεζα που περιειχαν λινκς στα οποια επρεπε να βαλεις τους κωδικους σου

ΔΕΝ ΔΙΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ απο την τακτικη του phishing.με εκνευρισαν,τους εστειλα καμποσα μηνυματα διαμαρτυρτιας και τους εκανα φραγη στο τελος

φταινε ή δεν φταινε οι τραπεζες σε αυτην την περιπτωση;

Επέκταση  

Δεν υπάρχει αυτό που λες, έχεις μοιράσει τους κωδικούς σου σε ολο τον πλανήτη

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 16/1/2022 στις 1:07 ΜΜ, Ntinaras είπε

Μαλλον εκαναν αγορα μεσω καρτας σε τιποτα crypto

μονο ετσι φανταζομαι δεν εντοπιζονται.

Στις 16/1/2022 στις 1:46 ΜΜ, thetiesthatbind είπε

Άμα έκαναν αγορά με τη χρεωστική του ίσως τα πάρει πίσω μέσω της αμφισβήτησης συναλλαγής. 

Το προβμηλα ειναι οτι ηδη τον εχω ρωτησει τι λεει στο ebanking για την συγκεκριμενη χρεωση. Και αφου αυτος ειναι υπευθυνος του ebanking, αναρωτιεμαι γτ ηρθε μηνυμα στον κατοχο οτι το "email και το ενα ελεγε οτι η συσκευη moto i κτλπ συνδέθηκε με την e-Banking συνδρομή σας." ενω οπως ειπε ο ιδιος πριν 

Στις 16/1/2022 στις 12:53 ΜΜ, pantelis_87 είπε

Δεν εδωσε κωδικους ebanking γιατι δεν τους γνωριζε. Του το εφτιαχνα εγω. Αρα αυτο το αποκλειουμε. 

Τεσπα, δεν βγαινει ακρη προφανως μιας και κατι λειπει απο την ολη ιστορια.

Στις 16/1/2022 στις 2:37 ΜΜ, georgiouu είπε

εμενα μου εστελναν επανελειμμενως αυθεντικα μηνυματα απο τραπεζα που περιειχαν λινκς στα οποια επρεπε να βαλεις τους κωδικους σου

source: bro trust me

Στις 16/1/2022 στις 3:01 ΜΜ, Ntinaras είπε

WAT?

Θελω σκρινσοτ :P

δες απο πανω

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Confused 1
Δημοσ.
  Στις 16/1/2022 στις 3:27 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Δεν υπάρχει αυτό που λες, έχεις μοιράσει τους κωδικούς σου σε ολο τον πλανήτη

εννοειται δεν μπηκα ποτε απο το λινκ αλλα πηγα σε ΑΤΜ και εκανα την δουλεια μου...μια χαρα υπαρχει ομως ειναι πραγματικοτατο και αυθεντικοτατο το εψαξα το θεμα γιατι με εκνευριζουν κατι τετοια

Δημοσ.
  Στις 16/1/2022 στις 3:37 ΜΜ, georgiouu είπε

εννοειται δεν μπηκα ποτε απο το λινκ αλλα πηγα σε ΑΤΜ και εκανα την δουλεια μου...μια χαρα υπαρχει ομως ειναι πραγματικοτατο και αυθεντικοτατο το εψαξα το θεμα γιατι με εκνευριζουν κατι τετοια

Ποια τράπεζα είναι;

Δημοσ.
  Στις 16/1/2022 στις 3:39 ΜΜ, georgiouu είπε

αλλωστε και αλλος χρηστης εγραψε κατι παρομοιο με το δικο μου...αρα συμβαινει

Ε ναι, και οι 2 εχετε ανοιξει οτι λινκ σας εχουν στειλει, και για αυτο συμβαινει μονο σε εσας τους 2 

• Like 4
  • Confused 1
Δημοσ.

Πάντως για κάποιον που λέει μήνυση κτλ για να ασχοληθεί η αστυνομία, ξέρω περίπτωση συνταξιούχου αστυνομικού που του φάγανε λεφτά με αντίστοιχη απάτη από αγγελία και άκρη δεν μπόρεσε να βγάλει.. δεν ασχολούνται με τέτοια .. έχουν πιο σημαντικά. Προσοχή σε όλους γιατι άμα την φάς έκλαψες και τέλος 

Δημοσ.
Δημοσ.
  Στις 16/1/2022 στις 4:22 ΜΜ, notist είπε

Αυτό ήρθε εχθές της αδερφής μου. Επειδή τυχαίνει να ταιριάζει πληρωμή προς εθνική 100€ τις επόμενες μέρες με πήρε τηλέφωνο να μου το πει. Βέβαια ήδη είχε πατήσει τον σύνδεσμο αλλά δεν άνοιγε ευτυχώς. IMG-14b057d6ed8f6dfb6d43fcfe0e7c9b74-V.jpg.1b8ce054e0b5264aab302c26d03335ce.jpg

Και μόνο από τον τρόπο που είναι γραμμένο φαίνεται πως είναι fake. 

• Like 4
Δημοσ.
  Στις 15/1/2022 στις 9:00 ΜΜ, Bitbit είπε

αυτό με το viber δε κατάλαβα πως έγινε.

Σου στέλνει ΟΤP στο Viber για επιβεβαίωση σύναλλαγης εντός 10 δευτερολέπτων εάν δεν έχεις βαιμπερ σου στέλνει sms μετά από κάνα 5 λεπτό.τα έδωσε ο άνθρωπος και απλά την πάτησε.κρίμα 

Δημοσ.
  Στις 16/1/2022 στις 4:25 ΜΜ, Basilhs23___ είπε

Και μόνο από τον τρόπο που είναι γραμμένο φαίνεται πως είναι fake. 

Η αδερφή μου όμως δεν τα ξέρει αυτά και πάτησε το σύνδεσμο. 

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 16/1/2022 στις 4:22 ΜΜ, notist είπε

Αυτό ήρθε εχθές της αδερφής μου. Επειδή τυχαίνει να ταιριάζει πληρωμή προς εθνική 100€ τις επόμενες μέρες με πήρε τηλέφωνο να μου το πει. Βέβαια ήδη είχε πατήσει τον σύνδεσμο αλλά δεν άνοιγε ευτυχώς. IMG-14b057d6ed8f6dfb6d43fcfe0e7c9b74-V.jpg.1b8ce054e0b5264aab302c26d03335ce.jpg

Απο nbghelp.com😋

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...