Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stelioz78 είπε

ας πουμε οτι ειναι αρκετα μεγαλος σε ηλικια και δεν εχει τετοια δυνατοτητα . αναγκαστικα δηλαδη βασιζεται σε δανεικα φιλων η απο τα παιδια του . αυτο που θελω να πω οτι δεν υπαρχει καποια προβλεψη απο τις τραπεζες αφου καταργουν το βιβλιαριο

Μα και να είχε το βιβλιάριο πάλι χωρίς ταυτότητα δεν θα μπορούσε να κάνει ανάληψη.

Και ναι πάντα θα υπάρχουν περιπτώσεις που δεν βολευει κάτι.

• Like 3
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Μα και να είχε το βιβλιάριο πάλι χωρίς ταυτότητα δεν θα μπορούσε να κάνει ανάληψη.

Και ναι πάντα θα υπάρχουν περιπτώσεις που δεν βολευει κάτι.

ναι εχεις δικιο  δεν το σκεφτηκα , αλλα βλακεια και της αστυνομιας γενικα , ισως σε τετοιες περιπτωσεις να επρεπε να υπαρχει προτεραιοτητα . οχι 20 ημερες μετα σε περιπτωση απωλειας .

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stelioz78 είπε

ναι εχεις δικιο  δεν το σκεφτηκα , αλλα βλακεια και της αστυνομιας γενικα , ισως σε τετοιες περιπτωσεις να επρεπε να υπαρχει προτεραιοτητα . οχι 20 ημερες μετα σε περιπτωση απωλειας .

Για αυτό έχουμε και το  ebanking ενεργό,πχ με το λεφτά στο λεπτό της Πειραιώς θα μπορούσε να βγάλει μετρητά απο το ΑΤΜ.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Δεν γίνεται να αλλαξεις το εμαιλ με καμία δύναμη, απλα μπορείς να τα "καλύψεις"

image.png.9224664de26a7a184797fe8032c57e84.png

οτι θελω μπορω να βαλω και στο reply, στην nbg θα πάει

image.png.4f32df5915651c6c60a7771a7b98a477.png

Δημοσ.

Καλησπέρα, δυστυχώς έγινε μλκια. Η μάνα της κοπέλας μου είχε βάλει μια αγγελία στο ίντερνετ. Ήρθανε σε επαφη μαζί της για το προιον, δεν ξέρω ακριβώς αυτήν την στιγμή τι στοιχεία της ζήτησαν με αποτέλεσμα τα λεφτά από τον τραπεζικό λογαριασμο να κάνουν φτερά. 

Τι μπορεί να κάνει;;; Με ποιους να έρθει σε επαφή;; Κάποιος καμιά ιδέα από γνωστούς; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Maggiras21 είπε

Καλησπέρα, δυστυχώς έγινε μλκια. Η μάνα της κοπέλας μου είχε βάλει μια αγγελία στο ίντερνετ. Ήρθανε σε επαφη μαζί της για το προιον, δεν ξέρω ακριβώς αυτήν την στιγμή τι στοιχεία της ζήτησαν με αποτέλεσμα τα λεφτά από τον τραπεζικό λογαριασμο να κάνουν φτερά. 

Τι μπορεί να κάνει;;; Με ποιους να έρθει σε επαφή;; Κάποιος καμιά ιδέα από γνωστούς; 

Στην αστυνομία άμεσα.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Maggiras21 είπε

Καλησπέρα,

Και είναι και Σάββατο, έμπλεξε, απ'ότι διάβασα εδώ. Και να τους πιάσουν, δύσκολα θα τα πάρει πίσω. Ελπίζω να μην τα είχε ανάγκη. Θα έχει πάρει ήδη στο επείγον τηλ. της τράπεζας υποθέτω. 

Δημοσ.

Έγινε ως εξής: Είχε αγγελία κάτι έπιπλα εδώ καιι 2 χρόνια περίπου και την πήρανε τηλέφωνο στο κινητό, της είπανε ότι ενδιαφέρονται κτλπ και να γίνει η συναλλαγή μέσω e-banking. Της ζητήσανε τον αριθμό της κάρτας οπου και τον έδωσε, έπειτα της ζήτησαν τον 3ψηφιο της χρεωστικής. Τότε του είπε ότι δεν τον δίνει και ότι δεν έχει ακούσει ξανά τέτοια συναλλαγή. Κλείσανε, την πήρε η τράπεζα σχεδόν άμεσα και της είπε ότι βλέπει ασυνήθιστες κινήσεις. Έκανε τώρα 2 αιτήσεις στην τράπεζα για τις "κινήσεις που δεν έχει κάνει η ίδια" και ακύρωση τον κινήσεων. 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Maggiras21 είπε

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Maggiras21 είπε

Έγινε ως εξής: Είχε αγγελία κάτι έπιπλα εδώ καιι 2 χρόνια περίπου και την πήρανε τηλέφωνο στο κινητό, της είπανε ότι ενδιαφέρονται κτλπ και να γίνει η συναλλαγή μέσω e-banking. Της ζητήσανε τον αριθμό της κάρτας οπου και τον έδωσε, έπειτα της ζήτησαν τον 3ψηφιο της χρεωστικής. Τότε του είπε ότι δεν τον δίνει και ότι δεν έχει ακούσει ξανά τέτοια συναλλαγή. Κλείσανε, την πήρε η τράπεζα σχεδόν άμεσα και της είπε ότι βλέπει ασυνήθιστες κινήσεις. Έκανε τώρα 2 αιτήσεις στην τράπεζα για τις "κινήσεις που δεν έχει κάνει η ίδια" και ακύρωση τον κινήσεων. 

Εκαναν κινησεις χωρις τον τριψηφιο;
Μαλλον δε στα λεει ολα η μανα σου.

2 λεπτά πριν, tasosbacon είπε

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό.

Τους ζητανε τα στοιχεια της καρτας και αυτοι τα δινουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stelioz78 είπε

μια ερωτηση επειδη συζητατε και για τα βιβλιαρια.συγγενικο προσωπο ενος συνεργατη του εκλεψαν πορτοφολι με ταυτοτητα , διπλωμα και καρτα τραπεζας. αυτο εγινε τελος μαρτιου . η αστυνομια του εκλεισε ραντεβου να παει για νεα ταυτοτητα 20 απριλιου . απο τη στιγμη που καταργηθηκε το βιβλιαριο , και δεν εχει καρτα πως βγαζει λεφτα μεχρι τις 20 απριλιου που θα εχει καινουρια ταυτοτητα? ρωταω να ξερω γιατι μπορει να συμβει σε ολους αυτο

Οταν σου κλεψουν καρτα ζητας αμεσως να μπλοκαριστει ο λογ/σμος σου. Οποτε ετσι κι αλλιως δε μπορεις να τραβηξεις χρημα, και ακολουθεις τις προβλεπόμενες διαδικασιες. Το βιβλιαριο δεν επαιζε καποιο ρολο, μόνο με αυτο δε μπορουσες να κανεις αναληψη ετσι κι αλλιως.

1 ώρα πριν, great είπε

οτι θελω μπορω να βαλω και στο reply, στην nbg θα πάει

image.png.4f32df5915651c6c60a7771a7b98a477.png

Αρα δε χρησιμοποιεις ebanking διοτι φοβασαι οτι καποιος απατεωνας μπορει να εχει χρησιμοποιησει το nbg?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.

Σε περίπτωση που μου κλέψουν τις κάρτες Πειραιώς και Εθνική  που πρέπει να πάρω τηλέφωνο ώστε να τις ακυρώσω ή να μου μπλοκάρουν τον λογαριασμό? Βασικά τι βήματα πρέπει να κάνω?

Δημοσ.

Μολις ελαβα κι αλλο email για να δωσω στοιχεια, αυτη τη φορα ειναι σπαρταριστο, "η τράπεγκα" μου λεει  😆

trapega.png

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, pavloa είπε

Σε περίπτωση που μου κλέψουν τις κάρτες Πειραιώς και Εθνική  που πρέπει να πάρω τηλέφωνο ώστε να τις ακυρώσω ή να μου μπλοκάρουν τον λογαριασμό? Βασικά τι βήματα πρέπει να κάνω?

στο βενζινάδικο της γειτονιάς. αναλαμβάνουν αυτοί τα υπόλοιπα. μη σε απασχολει.

Για eurobank νομίζω καλείς στο φούρνο

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...