Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, great είπε

γιατι τους πιασαν ? τι καναν ? μονοι τους τα εδιναν.

Εξαπατημενοι τα εδιναν. Η απατη ειναι ποινικο αδικημα

11 ώρες πριν, great είπε

Εγω θα πρότεινα μαζι με αυτους να πιασουν και τα θυματα και να επιβαλει το δικαστιριο 100 ωρες υποχρεωτικα μαθηματα κομπιούτερς.

Δεν ειναι θεμα κομπιουτερ.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 ώρες πριν, rus είπε

Εξαπατημενοι τα εδιναν. Η απατη ειναι ποινικο αδικημα

Δεν ειναι θεμα κομπιουτερ.

Animated GIF

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Τι ειναι το 4242

Δημοσιογράφοι της πλάκας. Ή κάντε μια σωστή περιγραφή ή μη την κάνετε καθόλου.

...ενώ στη συνέχεια της είπε να πατήσει το «4242».

Που να το πατήσει;

Θα το διαβάσει κανένας άσχετος και θα νομίζει πως αν πατήσει το 4242 θα του πάρουν τα χρήματα. Που τους βρίσκουν αυτούς ρε;

Καλά εγώ θα την χώριζα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Αυτό με τα παιδιά που είναι συνδικαιούχοι θα είναι η νέα πληγή - δυστυχώς δεν είναι τόσο εξοικειωμένα όσο νομίζουμε ούτε με την τεχνολογία, ούτε φυσικά με τις διάφορες απάτες. Μεταφορά τόσο μεγάλων ποσών πάντως σε νέους λογαριασμούς δεν θα έπρεπε να μπορεί να γίνεται τόσο άμεσα και εύκολα. Πρέπει να μπουν δικλείδες ασφαλείας.

Και ποια είναι άραγε αυτή η τράπεζα που προτιμούν όλοι αυτοί; Γενικώς γιατί έχουν προτιμήσεις;

3 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Καλά εγώ θα την χώριζα

Δεν φτάνει που εξαιτίας του (εμμέσως, οκ) έχασε τα λεφτά των γονιών της, να τη χωρίσει κι από πάνω 😛

Επεξ/σία από marinna
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, marinna είπε

Αυτό με τα παιδιά που είναι συνδικαιούχοι θα είναι η νέα πληγή - δυστυχώς δεν είναι τόσο εξοικειωμένα όσο νομίζουμε ούτε με την τεχνολογία, ούτε φυσικά με τις διάφορες απάτες. Μεταφορά τόσο μεγάλων ποσών πάντως σε νέους λογαριασμούς δεν θα έπρεπε να μπορεί να γίνεται τόσο άμεσα και εύκολα. Πρέπει να μπουν δικλείδες ασφαλείας.

Και ποια είναι άραγε αυτή η τράπεζα που προτιμούν όλοι αυτοί; Γενικώς γιατί έχουν προτιμήσεις;

Δεν φτάνει που εξαιτίας του (εμμέσως, οκ) έχασε τα λεφτά των γονιών της, να τη χωρίσει κι από πάνω 😛

Νομίζω το αντίθετο συμβαίνει. Αν δεν είναι εξοικειωμένα τα παιδιά τοτε οι γονείς τι είναι; Οι νέοι γενικότερα έχουν καλύτερη σχέση. Αν την πάτησε έτσι η κόρη, φαντάζομαι αν μιλούσαν οι απατεώνες με τους γονείς, οι τελευταίοι θα τους πήγαιναν τα λεφτά το σπίτι τους μαζί με ένα κουτί γλυκά.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Νομίζω το αντίθετο συμβαίνει. Αν δεν είναι εξοικειωμένα τα παιδιά τοτε οι γονείς τι είναι; Οι νέοι γενικότερα έχουν καλύτερη σχέση. Αν την πάτησε έτσι η κόρη, φαντάζομαι αν μιλούσαν οι απατεώνες με τους γονείς, οι τελευταίοι θα τους πήγαιναν τα λεφτά το σπίτι τους μαζί με ένα κουτί γλυκά.

γενικώς αυτοί που έχουν καλή σχέση είναι η gen x και οι μιλένιαλς

Οι πιο μεγάλοι ζορίζονται, οι πιο μικροί επίσης (ξέρουν μόνο τα προγράμματα του κινητού και τίποτα άλλο, όσο σοκαριστικό κι απίστευτο κι αν σου φαίνεται - σκέψου ότι πολλοί δεν έχουν καν υπολογιστή)

Δημοσ.
2 hours ago, Ukforthemoment said:

..........της ζήτησε το νούμερο της κάρτας της με την κοπέλα να τον δίνει................\

Οκ!

Όντως... περαν αυτού οι τράπεζες (νομίζω όλες πλην μιας) έχει όριο συναλλαγών ημερήσιο όποτε είναι αδύνατη η μεταφορα 40.000 την ίδια μέρα 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, marmagia είπε

Όντως... περαν αυτού οι τράπεζες (νομίζω όλες πλην μιας) έχει όριο συναλλαγών ημερήσιο όποτε είναι αδύνατη η μεταφορα 40.000 την ίδια μέρα 

Καμια δεν εχει οριο συναλλαγων ανα ημερα. Ποσο μαλλον εντος της ιδίας τράπεζας. Οριο ανα εμβασμα εχουν ολες, σε διαφορετικη τραπεζα.

• Like 1
Δημοσ.

Πίκρα, εγώ στεναχωρηθηκα και έχω πολύ σοβαρότερο προβλήμα. Έπρεπε να πουν την τράπεζα να αρχίσουν να φεύγουν πελάτες. Μόνο έτσι θα γίνει κάτι. 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Τι να πρωτοσχολιάσεις; Το "παραβίασαν το λογαριασμό"; Το 4242; Μιλάμε για τρικυμία.

Το πιθανότερο είναι πως άνοιξε E-Banking και είχε πρόσβαση σε διαφορετικούς λογαριασμούς (αν αυτό τουλάχιστον είναι σωστό).

• Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Doubt είπε

Το πιθανότερο είναι πως άνοιξε E-Banking και είχε πρόσβαση σε διαφορετικούς λογαριασμούς (αν αυτό τουλάχιστον είναι σωστό).

Είχε τον δικό της λογαριασμό και ήταν συνδικαιούχος στον λογαριασμό των γονιών της. Οπότε από το e-bank το δικό της είχε πρόσβαση και στους 2. Μάλλον...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...