Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, e-k είπε

https://support.google.com/mail/answer/22370

κάτω-κάτω εκεί που λέει "Use Gmail aliases"

A, και διάβασε αυτό πρώτα

https://blog.101domain.com/business-development/gmail-email-aliases

Κάτι που μου κάνει εντύπωση, όταν δημιουργείς μία τέτοια alias με myemail+store@gmail.com όπως προανέφερες, στο πρώτο συνθετικό (που θα περιέχει τη δική σου διεύθυνση, εκεί που έγραψες myemail) τότε, αποκαλύπτεται η διεύθυνση σου, σωστά; Ενώ υποτίθεται ο ρόλος του alias είναι για το αντίθετο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/2/2022 στις 2:59 ΠΜ, divnt είπε

Και οχι. Μη δώσεις κανένα στοιχείο σου και διέγραψε το μήνυμα που έλαβες. 

Αν δε το διαγραψω τι θα συμβει? θα ενεργοποιηθει μηχανισμος υποκλοπης?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
6 ώρες πριν, rus είπε

Αν δε το διαγραψω τι θα συμβει? θα ενεργοποιηθει μηχανισμος υποκλοπης?

Τίποτα δεν θα συμβεί. Κάνε report τη σελίδα που ανοίγει από το λινκ. Αν δεν μπορείς, στείλε να το κάνω εγώ.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, e-k είπε

https://support.google.com/mail/answer/22370

κάτω-κάτω εκεί που λέει "Use Gmail aliases"

A, και διάβασε αυτό πρώτα

https://blog.101domain.com/business-development/gmail-email-aliases

με τις τελειες το ήξερα, οχι με το + ομως, αυτο ειναι πιο βολικο

παντως τραγικο αυτο το πραγμα να μην ειναι με μεγαλα γραμματα οταν πας να φτοιαξεις account. Υπαρχουν thread εδω που νομιζουν οτι τους hackeψαν το εμαιλ γιατι παιρνουν απο αλλους αντι για mariapapadopoulou maria.papadopoulou. 

12 ώρες πριν, gousias είπε

ταν δημιουργείς μία τέτοια alias με myemail+store@gmail.com όπως προανέφερες, στο πρώτο συνθετικό (που θα περιέχει τη δική σου διεύθυνση, εκεί που έγραψες myemail) τότε, αποκαλύπτεται η διεύθυνση σου, σωστά;

ναι αλλα ξεχνας οτι δεν τα βλεπει ανθρωπος αυτα αλλα bots, βεβαια σιγουρα εχουν μαθει και ξερουν οτι αν δουν + τοτε αφαιρεσε το μετα το +

παντως υπαρχουν και κανονικα υπηρεσιες που πληρωνεις ομως (οχι free διοτι δεν φτανουν ποτε τα μαιλ τους καθως ειναι σε ολες τις blacklist) που σου κανον generate τετοιες διευθηνσης για να κανεις register. Google it.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Doubt είπε

Τίποτα δεν θα συμβεί. Κάνε report τη σελίδα που ανοίγει από το λινκ. Αν δεν μπορείς, στείλε να το κάνω εγώ.

Που report, στο yahoo?

Aφου δε θα συμβει τιποτα γιατι να κανω κατι?

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, rus είπε

Που report, στο yahoo?

Aφου δε θα συμβει τιποτα γιατι να κανω κατι?

Γιατί εσύ ξέρεις τι είναι, κάποιος άλλος (ένας στους χίλιους) θα την πατήσει.

https://safebrowsing.google.com/safebrowsing/report_phish/?hl=en

Βάλε το σύνδεσμο εκεί για να κατεβάσουν τη σελίδα, αν δεν έχει κατέβει ήδη.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, great είπε

με τις τελειες το ήξερα, οχι με το + ομως, αυτο ειναι πιο βολικο

παντως τραγικο αυτο το πραγμα να μην ειναι με μεγαλα γραμματα οταν πας να φτοιαξεις account. Υπαρχουν thread εδω που νομιζουν οτι τους hackeψαν το εμαιλ γιατι παιρνουν απο αλλους αντι για mariapapadopoulou maria.papadopoulou. 

ναι αλλα ξεχνας οτι δεν τα βλεπει ανθρωπος αυτα αλλα bots, βεβαια σιγουρα εχουν μαθει και ξερουν οτι αν δουν + τοτε αφαιρεσε το μετα το +

παντως υπαρχουν και κανονικα υπηρεσιες που πληρωνεις ομως (οχι free διοτι δεν φτανουν ποτε τα μαιλ τους καθως ειναι σε ολες τις blacklist) που σου κανον generate τετοιες διευθηνσης για να κανεις register. Google it.

Σωστά!

Και κάτι που με ταλαιπωρεί καιρό τώρα, έχω προσάψει στο βασικό email λογαριασμούς aliases, ωστόσο δέχομαι spam χωρίς να φαίνεται προς ποια διεύθυνση απευθύνεται και παρά ότι προσπαθώ να τα βάζω σε junk, filter κλπ, διαρκώς στέλνουν από νέες διευθύνσεις! Κάποια ιδέα ύστατης ελπίδας, αντί να κλείσω τελείως το λογαριασμό; Επειδή το έχω καταχωρήσει σε πολλές υπηρεσίες.

• Like 1
Δημοσ.
On 16/02/2022 at 02:29, tiki123l said:

εννοω ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ , ΣΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ .

Μετα ξερω απο παλια πως στελνει

θα σε γελασω δεν το θυμαμαι καν.

εγγραφη δεν ξερω επισης αν κανεις με την καρτα.λογικα καποιο temporary Username θα σου δωσουν για να μπεις πρωτη φορα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, georgiouu είπε

Αναφορά σε κείμενο

Στη συνέχεια οι δράστες, επικαλούμενοι κατάθεση ποσού ως προκαταβολή, ζητούσαν από τους παθόντες τους αριθμούς των τραπεζικών λογαριασμών και καρτών τους, το IBAN, καθώς και τον εξαψήφιο κωδικό OTP που αποστέλλεται για επιβεβαίωση αλλαγής κωδικού πρόσβασης και επιβεβαίωση συναλλαγής.

γιατι τους πιασαν ? τι καναν ? μονοι τους τα εδιναν. Εγω θα πρότεινα μαζι με αυτους να πιασουν και τα θυματα και να επιβαλει το δικαστιριο 100 ωρες υποχρεωτικα μαθηματα κομπιούτερς.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, great είπε

γιατι τους πιασαν ? τι καναν ? μονοι τους τα εδιναν. Εγω θα πρότεινα μαζι με αυτους να πιασουν και τα θυματα και να επιβαλει το δικαστιριο 100 ωρες υποχρεωτικα μαθηματα κομπιούτερς.

Το οτι τα θύματα έδιναν και το βρακί τους δεν αλλάζει  ότι οι άλλοι είναι απατεώνες.

• Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, great είπε

Εγω θα πρότεινα μαζι με αυτους να πιασουν και τα θυματα και να επιβαλει το δικαστιριο 100 ωρες υποχρεωτικα μαθηματα κομπιούτερς.

6 ώρες υποχρεωτικά για να ανοίξεις ebanking και συνεχείς ενημέρωση για νέα scams 

• Like 1
Δημοσ.

ξεχασα να το βαλω σε irony mode μεσα και σας μπερδεψα 😃

Παντως το αρθρο ειναι τραγικο, οτι ναναι γραφουν, καταρχην λεει οτι ζηταγαν το OTP Για την αλλαγη κωδικου για να φτασεις εκει πρεπει πρωτα να εχεις το OTP του λογιν το username Και το password και μετα και αλλο OTP. Δεν λεω  οτι δεν τα δωσαν απλοχερα αλλα πηραν εκει μια ειδηση ουτε που την διαβασαν και εγινε copy paste σε ολα τα blogs.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...