Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 minutes ago, andreaspA said:

Δεν μπορουν. Η ΔΕΗ δεν δεχεται πληρωμες στα γραφεια της. Ουτε ο ΟΤΕ, wind,

Αυτά είναι τεχνολογία. Γιατί να τους κάνουμε με το ζόρι χρήστες της? Ειδικά από τη στιγμή που ούτε μπορούν ούτε θέλουν. 

12 minutes ago, andreaspA said:

ΕΝΦΙΑ, φορος εισοδηματος.

Τα δίνεις μετρητά στο λογιστή και τα πληρώνει αυτός. 

12 minutes ago, andreaspA said:

Απο παντα. Υπηρεσιες ανταλλασουμε μεταξυ μας, για να επιβιωνουμε. Συνηθως δεν ειναι καμια σοβαρη παραγωγη εργου και υπεραξιας. Υπεραξια προσθετει ο αγροτης στον σπορο, χωμα, νερο, που το κανει πατάτα

tenor.gif

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 minutes ago, andreaspA said:

Ο λογιστης δεν ειναι παιδι για τα θεληματα.

Είμαι σίγουρος ότι με κάτι λίγο έξτρα τη φορά δεν θα έχει θέμα. 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Ο λογιστης δεν ειναι παιδι για τα θεληματα.

Δεν γίνεται κάτι άλλο. Αφού το λες "δεν μπορούν και δεν θέλουν" = πληρώνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. 

4 άτομα συγγενείς και δεν υπάρχει παιδί-ανήψι; 

Δημοσ.

To πνευμα της αντιλογίας.

Παιρνει τα λεφτα απο τον γκισε και τρεχει,Δεη ,Οτε ,Ευδαπ και κανει τις πληρωμες.ΔΕν βρισκω τον λογο να συζητάμε τοση ωρα .

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NickTG είπε

Από πότε η παραγωγή σοβαρού έργου συνεπάγεται αδυναμία χρήσης νέων (πολλών ετών πλέον) τεχνολογιών? 

Με αντίστοιχη λογική και οι τράπεζες δεν μπορούν και δεν θέλουν. 

Μπορούν πάντα να έχουν τα λεφτά στο σεντούκι κάτω από τη σανίδα που βγαίνει. 

Από πάνω στρώνεις φλοκάτη για καλύτερο αποτέλεσμα. 

Δεν πρέπει. Απλά θα πάρουν απόφαση ότι η ζωή τους ξεπέρασε και θα συνεχίσουν έτσι. 

Αυτές οι κυνικες απαντήσεις που δείχνουν αδιαφορία προς τα προβλήματα μερίδας συμπολιτών μας, πότε δεν μου άρεσαν. Θα έρθει και η δική σου ώρα που η ζωή θα σε έχει ξεπεράσει και κάποιοι άλλοι θα λένε τα ίδια για εσένα. 

51 λεπτά πριν, vasilllis είπε

To πνευμα της αντιλογίας.

Παιρνει τα λεφτα απο τον γκισε και τρεχει,Δεη ,Οτε ,Ευδαπ και κανει τις πληρωμες.ΔΕν βρισκω τον λογο να συζητάμε τοση ωρα .

Από ότι ανεφερε, έχουνε κλείσει τα γκισέ τους για πληρωμές. Δεν ξέρω σε ποια περιοχή έχει γίνει αυτό, μάλλον επαρχία λέει. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Shinji ikari είπε

Πλάκα κάνεις. Δεν υπάρχει έξτρα ασφάλεια για τις φάλαινες; Αλήθεια δεν σε πιστεύω. 

Προσωπικό άνοιξα, για περιορισμένο διάστημα ουσιαστικά.

Δεν άξιζε να βάλω private banking κλπ. Εκεί φαντάζομαι και στην Ελλάδα αλλάζει η κατάσταση.

Αν ήταν να ανοίξω private banking account θα έπρεπε να με ενδιαφέρει να το κρατήσω. 

Δημοσ.
29 minutes ago, Basilhs23___ said:

Αυτές οι κυνικες απαντήσεις που δείχνουν αδιαφορία προς τα προβλήματα μερίδας συμπολιτών μας, πότε δεν μου άρεσαν. Θα έρθει και η δική σου ώρα που η ζωή θα σε έχει ξεπεράσει και κάποιοι άλλοι θα λένε τα ίδια για εσένα. 

Όταν ο αντίλογος είναι "δεν θέλουν" τέτοιες θα είναι οι απαντήσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Αλλαξα απο σιμ σε esim cosmote πριν 20? μέρες .Εκτός απο ταυτότητα έπρεπε να δώσω και τον κωδικό που  ήρθε στην σιμ για να τον καταχωρήσει ο υπάλληλος και να ενεργοποιηθεί η esim.Οπότε ναι ,δεν αλλάζει έτσι ευκολα.

Επίσης έτσι όπως τα γράφει ο φίλος απο πανω για επαγγελματικό λογαριασμό απορώ πως κοιμούνται οι διευθυντες των εταιριών που έχουν εκατομμύρια στις τράπεζες,θα πρέπει να τους τα κλέβουν κάθε μέρα.

Δεν έκανα τη διαδικασία. Μετέφερα εδώ τι λέει ο υπάλληλος. Χωρίς να έχει σημασία η εταιρεία δεν είναι η cosmote. 

EDIT: Συγγνώμη που δεν το κατάλαβα από την αρχή. Εσύ δεν έκανες δήλωση απώλειας. Αλλαγή έκανες και είχες πρόσβαση στην παλιά SIM. Άρα δεν είναι η διαδικασία που κάνουν οι απατεώνες κατά το SIM-swapping.

Δεν αναφέρθηκα σε επαγγελματικό λογαριασμό - δεν έχει διαφορά βέβαια γιατί επαγγελματικός στην Ελλάδα είναι ο όψεως που ποσώς διαφέρει από τον ταμιευτηρίου. Αναφέρεσαι μάλλον σε private banking με το οποίο έχεις ουσιαστικά δικό σου άτομο και μιλάς απευθείας. Εκεί δεν ξέρω στην Ελλάδα τι παίζει. 

Όσο για το τι παίζει έξω (απαντάω σε άλλη ερώτηση πλέον), αναλόγως την τράπεζα αλλά έχεις επιλογές. 

ΗΠΑ, πολλές τράπεζες και εκεί είναι με SMS ακόμα. Βέβαια στις ΗΠΑ υπάρχουν υπερβολικά πολλές διαφορετικές τράπεζες.

Προσωπικά έχω λογαριασμό στη BBVA (Ισπανία). Ως εταιρεία είμαστε στη Bank of America. Και οι δύο μέχρι και FIDO έχουν ως επιλογή πλέον.

Επεξ/σία από FrankTappa
Δημοσ.
3 ώρες πριν, NickTG είπε

Είμαι σίγουρος ότι με κάτι λίγο έξτρα τη φορά δεν θα έχει θέμα. 

Να σοβαρευτουμε. Ουτε παιδι για τα θεληματα ειναι, ουτε ΚΕΠ ειναι, ουτε ξενα κεφαλαια εχει το δικαιωμα να διακινει απο τους λογαριασμους του, ουτε εισπράξεις λογαριασμών κάνει.

Ασχετα που μονο που δεν τους εχουμε απαυτώσει ακόμα, επειδή έτυχε να αποφασισει το κράτος ότι η επικοινωνια με τους πολίτες θα γίνεται μέσω των κωδικών Taxis.

1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Το μόνο σίγουρο. "Εκει που είσαι, ήμουν, και εδώ που είμαι, θα ' ρθεις!"

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Από ότι ανεφερε, έχουνε κλείσει τα γκισέ τους για πληρωμές. Δεν ξέρω σε ποια περιοχή έχει γίνει αυτό, μάλλον επαρχία λέει. 

Εξακολουθούν και λειτουργούν κανονικά για αναλήψεις-καταθέσεις απο ενα ποσο και πάνω.Απο εκει και περα με τα χρήματα στην τσέπη παει κάνει τις πληρωμές που θέλει σε κάθε ΔΕΚΟ. Ακόμα και το κατάστημα της περιοχής να εκλεισε πάει στο επόμενο ή αλλάζει τράπεζά.

Δεν βρίσκω που ειναι το πρόβλημα.

16 ώρες πριν, NickTG είπε

Όταν ο αντίλογος είναι "δεν θέλουν" τέτοιες θα είναι οι απαντήσεις. 

Γιατι δεν είναι απάντηση;Ένας πελάτης είναι που αν δεν του αρέσει πάει παρακάτω.

16 ώρες πριν, FrankTappa είπε

Δεν έκανα τη διαδικασία. Μετέφερα εδώ τι λέει ο υπάλληλος. Χωρίς να έχει σημασία η εταιρεία δεν είναι η cosmote. 

EDIT: Συγγνώμη που δεν το κατάλαβα από την αρχή. Εσύ δεν έκανες δήλωση απώλειας. Αλλαγή έκανες και είχες πρόσβαση στην παλιά SIM. Άρα δεν είναι η διαδικασία που κάνουν οι απατεώνες κατά το SIM-swapping.

Δεν αναφέρθηκα σε επαγγελματικό λογαριασμό - δεν έχει διαφορά βέβαια γιατί επαγγελματικός στην Ελλάδα είναι ο όψεως που ποσώς διαφέρει από τον ταμιευτηρίου. Αναφέρεσαι μάλλον σε private banking με το οποίο έχεις ουσιαστικά δικό σου άτομο και μιλάς απευθείας. Εκεί δεν ξέρω στην Ελλάδα τι παίζει. 

Όσο για το τι παίζει έξω (απαντάω σε άλλη ερώτηση πλέον), αναλόγως την τράπεζα αλλά έχεις επιλογές. 

ΗΠΑ, πολλές τράπεζες και εκεί είναι με SMS ακόμα. Βέβαια στις ΗΠΑ υπάρχουν υπερβολικά πολλές διαφορετικές τράπεζες.

Προσωπικά έχω λογαριασμό στη BBVA (Ισπανία). Ως εταιρεία είμαστε στη Bank of America. Και οι δύο μέχρι και FIDO έχουν ως επιλογή πλέον.

Τι ακριβώς προσφέρει το fido στο συγκεκριμένο τρόπο απάτης οταν ο ίδιος ο πελάτης θα δωσει στον απατεώνα τον κωδικό;

Δημοσ.
16 ώρες πριν, FrankTappa είπε

Και απ́ώλεια να θες να δηλώσεις πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι ο κάτοχος.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vasilllis είπε

Εξακολουθούν και λειτουργούν κανονικά για αναλήψεις-καταθέσεις απο ενα ποσο και πάνω.Απο εκει και περα με τα χρήματα στην τσέπη παει κάνει τις πληρωμές που θέλει σε κάθε ΔΕΚΟ. Ακόμα και το κατάστημα της περιοχής να εκλεισε πάει στο επόμενο ή αλλάζει τράπεζά.

Δεν βρίσκω που ειναι το πρόβλημα.

Έτσι όπως το λες, πρόβλημα δεν υπάρχει. Ο χρήστης όμως ανέφερε ότι τα γραφεία των ΔΕΚΟ στην πόλη του έχουνε κλείσει και δεν μπορούν οι συγγενείς του να πληρώσουν, υπό αυτές τις συνθήκες ναι είναι πρόβλημα, αν δεν ισχύει το παραπάνω κτλ η μάλλον εγώ δεν κατάλαβα καλά τα γραφόμενα του κανένα θέμα σε αυτό. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε

Έτσι όπως το λες, πρόβλημα δεν υπάρχει. Ο χρήστης όμως ανέφερε ότι τα γραφεία των ΔΕΚΟ στην πόλη του έχουνε κλείσει και δεν μπορούν οι συγγενείς του να πληρώσουν, υπό αυτές τις συνθήκες ναι είναι πρόβλημα, αν δεν ισχύει το παραπάνω κτλ η μάλλον εγώ δεν κατάλαβα καλά τα γραφόμενα του κανένα θέμα σε αυτό. 

Καταστήματα Οπαπ ,Σκλαβενίτης ,νομίζω και το myMarket .

https://www.opap.gr/web/newshub/close-up?p_p_id=newshubcloseup&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&articleId=1552901&articleUrlTitle=plhrwmi-logariasmwn-katastimata-opap-tora-wallet-amesi-exyphretish-xwris-oures-kai-anamoni

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, andreaspA είπε

Τους υποχρεωνει, απο την στιγμη που δεν μπορουν να πληρωσουν λογαριασμους, να στειλουν και λαβουν λεφτα, να ελεγξουν τους λογαριασμους τους στον κισε με ανθρωπινη επαφη.

Δεν ειναι υποχρεωτικο να πληρωνεις λογ/σμους μεσω "κισε" τραπεζας. Αν δε μπορεις να το κανεις μεσω atm υπαρχουν τα ταχυδρομεια κλπ.

Επεξ/σία από rus
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...