Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, DisRaptor είπε

Με sms μπορουν να κανουν οτι κανουν μονο κατα την διαρκεια της κλησης.

Ποιας κλήσης;

Δεν καταλαβαίνω την εμπάθεια απέναντι σε μια εφαρμογή και δεν το συνεχίζω γιατί γίνεσαι και εριστικός χωρίς λόγο.

Καλή συνέχεια.

• Confused 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

13 λεπτά πριν, Doubt είπε

Ποιας κλήσης;

Δεν καταλαβαίνω την εμπάθεια απέναντι σε μια εφαρμογή και δεν το συνεχίζω γιατί γίνεσαι και εριστικός χωρίς λόγο.

Καλή συνέχεια.

Διάβασε καλά αυτό που σου γράφει.

32 λεπτά πριν, DisRaptor είπε

Επισης το viber ειναι μια καρκινοεφαρμοφη δημοφιλης κυριως σε Ουκρανια Καζακσταν και Ελλαδιτσα και με απειρα exploits. Οι sim cards χρησιμοποιουνται για OTP απο τραπεζες και υπηρεσιες σε ολο τον κοσμο. 

Εχεις δει οποιαδηποτε αλλη υπηρεσια (email, amazon κτλ) να κανει auth μεσω viber? Γιατι συζηταμε ακομα τα αυτονοητα?

Αν λες εσυ εμπάθεια στο αισχρό αποδεδειγμένα viber μπορεί το ίδιο να πει κανείς οτι βγάζεις συμπάθεια χωρίς λογική.

δεν μπορείς να αμφισβητείς κάτι αυτονόητο όπως είναι ότι δεν το ξέρει ούτε η μάνα του πέρα από μερικές χώρες. Όπως ότι προτιμάς μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή ξαναλέω όπου ένα hacked .apk και καθάρισε όποτε το επιχείρημα «μα εσυ δίνεις τους κωδικούς και με τους δυο τρόπους» πάει περίπατο.

Επεξ/σία από great
  • Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Doubt είπε

Ποιας κλήσης;

Καλή συνέχεια.

Την κληση που θα κανει ο σκαμερ στο θυμα με προσχημα να του μεταφερει λεφτα.

Δυσκολο να παρεις παραπανω απο ενα otp που στελνεται με sms και τα ψαρευεις απο το τηλεφωνο.

Αλλα αν καποιος λογκαρει στο καρκινοβαΐμπερ, κλεινει το τηλεφωνο και με τα OTP μπορει να κανει πολλαπλες μεταφορες, μεχρι και να σου αλλαξει ρυθμισεις ασφαλειας.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, NickTG είπε

Ξεκινήσαμε με αριθμό κάρτας και viber και τώρα βάλαμε και το pin μέσα. 

Ναι, προφανώς αν δώσεις όλα σου τα στοιχεία μπορούν να σου πάρουν λεφτά. 

Ποιος να το περίμενε!?! 

Απoμένει να στείλουμε το δάχτυλό μας ταχυδρομικά για το fingerprint.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Addicted_21 είπε

και αυτό να γίνει κάποιοι θα ποστάρουν εδώ ότι θα φταίνε τα ταχυδρομεία. Όχι ο βλάκας.

Φοβερή λογική, ο βλάκας στο απυρόβλητο και τρεχάτε όλοι οι άλλοι να τον προστατεύσετε. Φταίνε οι τράπεζες, τώρα βλέπω φταίει το viber. Άντε να δούμε ποιος άλλος θα φταίει στη συνέχεια. Ποιον άλλον θα κατηγορήσουμε; Ποντάρετε τώρα που γυρίζει

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Addicted_21 είπε

μην ριχνεις ιδεες γιατι βλεπω να κυκλοφορουν μαιλ του τυπου "εχετε οστεοαρθριτιδα στα δαχτυλα στειλτε μας ενα δαχτυλο να το εξετασουμε" :-)

Δημοσ.
1 hour ago, great said:

Όπως ότι προτιμάς μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή ξαναλέω όπου ένα hacked .apk και καθάρισε όποτε το επιχείρημα «μα εσυ δίνεις τους κωδικούς και με τους δυο τρόπους» πάει περίπατο.

Τι σε εμποδίζει να έχεις hacked εφαρμογή για τα SMS? 

57 minutes ago, DisRaptor said:

Την κληση που θα κανει ο σκαμερ στο θυμα με προσχημα να του μεταφερει λεφτα.

Δυσκολο να παρεις παραπανω απο ενα otp που στελνεται με sms και τα ψαρευεις απο το τηλεφωνο.

Αλλα αν καποιος λογκαρει στο καρκινοβαΐμπερ, κλεινει το τηλεφωνο και με τα OTP μπορει να κανει πολλαπλες μεταφορες, μεχρι και να σου αλλαξει ρυθμισεις ασφαλειας.

Ε ναι. 

Κάποιος που έχει ήδη δώσει αριθμό κάρτας, Pin και τον πρώτο κωδικό για το viber θα δυσκολευοταν να δώσει 2-3 otp. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, NickTG είπε

Τι σε εμποδίζει να έχεις hacked εφαρμογή για τα SMS? 

Ε ναι. 

Κάποιος που έχει ήδη δώσει αριθμό κάρτας, Pin και τον πρώτο κωδικό για το viber θα δυσκολευοταν να δώσει 2-3 otp. 

γιατί όχι; μπορεί να βαριόταν.

Δημοσ.
Στις 4/2/2022 στις 5:31 ΠΜ, dkmaster είπε

Έχεις δίκαιο, έπρεπε να βγάλω εκτός τη Σιγκαπούρη που είναι η πιο δυνατή χώρα στη ΝΑ Ασία και έχουν πάρα πολλούς πελάτες απ' όλον τον κόσμο. Σε πιο φτωχές χώρες που δεν χρησιμοποιείται το internet banking αλλά κατά κύριο λόγο το mobile banking, Ταϊλάνδη, Λάος π.χ. τουλάχιστον τα τελευταία 5 χρόνια δεν παίζει αυτή η μέθοδος εξαπάτησης. 

Για το συγκεκριμένο, δεν ξέρω αν όντως η ρυθμιστική αρχή θα είχε υποχρεώσει την τράπεζα να αποζημιώσει, είναι λίγο περίεργο το σύστημα στη Σιγκαπούρη και παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο, αλλά το ότι η OCBC είναι μία γιγαντιαία Κινεζική τράπεζα σίγουρα βοήθησε.

Το έστειλα βασικά επειδή και αυτοί mobile banking χρησιμοποιούσαν - δεν έχει διαφορά, το θέμα είναι να μην ακολουθήσεις λινκ, εδώ από sms.

Αναφορά σε κείμενο
Αναφορά σε κείμενο

Μήπως θα ήταν προτιμότερο να επιβεβαιώσεις όλα τα δυνατά μέτρα ασφαλείας με τις τράπεζες;

Προσπαθώ, αλλά πραγματικά δεν γίνεται, αλλάζουν συνεχώς. Εδώ και 3 μέρες ας πούμε η εφαρμογή μου δεν δέχεται fingerprint. Συμβαίνει μόνο σε μένα; Πρέπει να παίρνω τηλέφωνο και να περιμένω μισή ώρα κάθε φορά στο τηλεφωνικό κέντρο με την ελπίδα ότι θα πετύχω έναν υπάλληλο που θα ξέρει ακριβώς τι γίνεται και γιατί; 

Αναφορά σε κείμενο

Κανείς δε σκέφτηκε ότι αξίζει σε κανέναν να τον κλέψουν

Δεν ισχύει,  έχουν πει πολλοί και σε αυτό το θρεντ και σε άλλα παρεμφερή ότι κάποιοι αξίζει να χάσουν τα λεφτά τους, αφού είναι τόσο ΒΛΑΚΕΣ - αλλά εγώ από όσο θυμάμαι στον @Bitbit το είπα αρχικά, γιατί αυτός νομίζω είναι ο πιο επίμονος εκφραστής του just world hypothesis εδώ μέσα, αν και όχι ο χειρότερος. Αλλά δεν νομίζω να το διάβασε.  

Αναφορά σε κείμενο

Να αποδίδουμε σωστά τις ευθύνες επιθυμούμε και τα παθήματα να γίνονται παθήματα. Και ο λόγος για τις ευθύνες δεν είναι για να κουνάμε το δάκτυλο είναι γιατί πολλοί άνθρωποι ενώ την πατούν από μόνοι τους αποποιούνται των ευθυνών τους ρίχνοντας το φταίξιμο στους άλλους και αυτό έχει ως συνέπεια να μην μαθαίνουν και να συνεχίζουν να την πατούν. (Τα ανωτέρω λέγονται με αφορμή την περίπτωση της μαρίνας και όχι γι' αυτήν απαραίτητα).

Ειλικρινά δεν νομίζω ότι κάποιος που την έχει πατήσει έτσι, θα την ξαναπατήσει. Άρα κάπως καταρρέει αυτό το επιχείρημα. Το πρόβλημα προφανώς δεν είναι αυτοί που ήδη την πάτησαν, είναι οι επόμενοι -και για να προστατευθούν αυτοί, πρέπει να τους βοηθήσουν αυτοί που ξέρουν και μπορούν, άρα αν όντως σας ενδιαφέρει να μην την πατάνε οι άνθρωποι, πρέπει να κοιτάξετε τον καθ' ύλην αρμόδιο για αυτό, που ναι, είναι η Τράπεζα. Αυτή ΞΕΡΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ και ΠΡΕΠΕΙ να προστατεύσει, σε τεράστιο βαθμό. Στον βαθμό που δεν το κάνει, είτε στο επίπεδο της ενημέρωσης/πρόληψης, είτε στο επίπεδο της διάρκειας της απάτης (συστήματα ελέγχου), είτε στο επίπεδο του τι γίνεται μετά (πόσο γρήγορα κινείται για να εξυπηρετήσει όσο μπορεί τον πελάτη της), έχει την ανάλογη ευθύνη.  

Το viber υποκλέπτεται σχετικά εύκολα με ελάχιστο social engineering, υποθέτω σε πείθουν να τους στείλεις τον κωδικό που στέλνει το ίδιο το viber όταν κατεβαίνει σε άλλο τηλέφωνο - εξ ου και συνήθως τα θύματα το "χάνουν" από το τηλέφωνό τους. Προφανέστατα και είναι πιο ευάλωτο από τα sms - γιατί είναι πιο εύκολο να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτό παρά να βγάλεις δεύτερη sim, αν και προφανώς και αυτό συμβαίνει όπως είπαν οι προηγούμενοι. Οτιδήποτε σου δίνει διαρκή πρόσβαση σε otp είναι επικίνδυνο, διότι επιτρέπει πολλαπλές κινήσεις, άρα και μεγαλύτερες απώλειες. 

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, marinna είπε

αλλά εγώ από όσο θυμάμαι στον @Bitbit το είπα αρχικά, γιατί αυτός νομίζω είναι ο πιο επίμονος εκφραστής του just world hypothesis εδώ μέσα, αν και όχι ο χειρότερος. Αλλά δεν νομίζω να το διάβασε.  

γίνεται χαμός στο ποστ. 45 σελίδες,, δε τις έχω διαβάσει όλες .Διάβασα τι είχες γράψει εσύ, ήθελα να απαντήσω αλλά ξεχάστηκα. Θα το ξαναδιαβάσω και θα απαντήσω αν δεν έχει κλειδωθεί.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Bitbit είπε

γίνεται χαμός στο ποστ. 45 σελίδες,, δε τις έχω διαβάσει όλες .Διάβασα τι είχες γράψει εσύ, ήθελα να απαντήσω αλλά ξεχάστηκα. Θα το ξαναδιαβάσω και θα απαντήσω αν δεν έχει κλειδωθεί.

δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι στα ελληνικά και αυτό δεν έχει υποτίτλους, αλλά ίσως είναι πιο ευχάριστο από τη wikipedia που είχα στείλει αρχικά. Εν ολίγοις λέει ότι επειδή δεν μπορούμε να δεχτούμε ψυχολογικά την αδικία που χαρακτηρίζει τον κόσμο μας, προκειμένου να αισθανόμαστε καλύτερα με τον εαυτό μας και τη μοίρα μας, τείνουμε να αποδίδουμε στα θύματα (φτώχειας, βιασμών, ατυχιών, απατών κτλ) την ευθύνη του παθήματός τους, θεωρώντας ότι "πήραν αυτό που άξιζαν", γιατί στο βάθος κήπος πιστεύουμε ότι ο κόσμος είναι ένα μέρος όπου οι καλοί ανταμείβονται, και οι κακοί τιμωρούνται.

Εγώ πάλι θεωρώ ότι όσο οι τράπεζες δεν ξεκαθαρίζουν στον κόσμο από τι ακριβώς κινδυνεύει, και δεν αποκτήσουν ενιαία και συνεπή τακτική επικοινωνίας με τους πελάτες τους, δεν θα σταματήσουν οι απάτες. Αυτό ας πούμε, είναι απαράδεκτο -και είναι κάτι τέτοια που δεν τους επιτρέπουν να στείλουν το σωστό μήνυμα: ΜΗΝ ακολουθείτε λινκ, από πουθενά.

image.png.9aa03c35442adf73067ac5c70d9058ca.png

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, marinna είπε

δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι στα ελληνικά και αυτό δεν έχει υποτίτλους, αλλά ίσως είναι πιο ευχάριστο από τη wikipedia που είχα στείλει αρχικά. Εν ολίγοις λέει ότι επειδή δεν μπορούμε να δεχτούμε ψυχολογικά την αδικία που χαρακτηρίζει τον κόσμο μας, προκειμένου να αισθανόμαστε καλύτερα με τον εαυτό μας και τη μοίρα μας, τείνουμε να αποδίδουμε στα θύματα (φτώχειας, βιασμών, ατυχιών, απατών κτλ) την ευθύνη του παθήματός τους, θεωρώντας ότι "πήραν αυτό που άξιζαν", γιατί στο βάθος κήπος πιστεύουμε ότι ο κόσμος είναι ένα μέρος όπου οι καλοί ανταμείβονται, και οι κακοί τιμωρούνται.

Εγώ πάλι θεωρώ ότι όσο οι τράπεζες δεν ξεκαθαρίζουν στον κόσμο από τι ακριβώς κινδυνεύει, και δεν αποκτήσουν ενιαία και συνεπή τακτική επικοινωνίας με τους πελάτες τους, δεν θα σταματήσουν οι απάτες. Αυτό ας πούμε, είναι απαράδεκτο -και είναι κάτι τέτοια που δεν τους επιτρέπουν να στείλουν το σωστό μήνυμα: ΜΗΝ ακολουθείτε λινκ, από πουθενά.

image.png.9aa03c35442adf73067ac5c70d9058ca.png

Μου εστειλε σημερα email η Lloyds (Αγγλικη τραπεζα) οτι γινονται απατες, και ποιες ειναι οι πιο recent και τροπους να προστατευτεις. Θα ανεβασω screenshot οταν μπορεσω.

Εχω τοσα χρονια e-banking και ποτε δεν εχω παρει email απο τις τραπεζες στην Ελλαδα που να λεει ακριβως τι γινεται- οπως μου στειλνει η Lloyds. Ολα τα scams τα μαθαινω απο τα τεχνολογικα site και ενημερωνω συγγενεις κλπ.

Πολλοι ανοιξαν e-banking μεσα στην πανδημια και λογικο ειναι να μην ξερουν τι και πως αν δεν τους πει η τραπεζα τι συμβαινει, και τι ειναι το OTP' Ενα μηνυμα στην αρχη του OTP "Μην το δωσετε σε κανεναν" θα ηταν ωφελιμο, ενα email με τους τροπους που μπορουν να αποκτησουν κακοβουλα προσβαση στο e-banking θα ηταν ωφελιμο για πολλους. Η Lloyds μου στελνει συχνα-πυκνα, οι Ελληνικες ποτε. 

Επεξ/σία από efib
  • Like 4
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, marinna είπε

όσο υπάρχουν βλάκες οι απάτες θα συνεχίζουν. Κι αν οι τράπεζες βρουν κάποιον τρόπο να θωρακίσουν τους λογαριασμούς των πελατών, τότε οι απατεώνες να βρουν άλλον τρόπο να αρμέξουν τα κορόιδα. Δε θέλετε να το καταλάβετε μερικοί ενώ είναι τόσο απλό. Και το θέμα δεν είναι μόνο στις τράπεζες. Διότι στη γωνία θα τον περιμένει ο τύπος που θα πουλάει iphone σφραγισμένο από επιδότηση στα 200€. Ο βλάκας λοιπόν θα το αγοράσει. Εκεί ποιος φταίει; Κι αν τη γλιτώσει από αυτόν, θα τον καλέσει ένας άλλος και θα του ζητήσει 10,000€ γιατί το παιδί του είναι στο νοσοκομείο. Εκεί ποιος φταίει; Τα είχα γράψει και νωρίτερα. Αλλά τι περιμένεις σε μια χώρα που πάντα φταίνε οι άλλοι. Έχεις δει πολλους να παραδέχονται ότι κάνανε βλακεία;

Δε χρειάζεται να το κουράζεις και προσπαθείς να βρεις ψυχολογικές εξηγήσεις. Κάνατε μαλακία, εσύ ο άντρας σου, δε θυμάμαι ποιος, παραδέξου το και προχώρα παρακάτω. Μη κυνηγάς φαντάσματα. Μόνο αν παραδεχτείς ότι έκανες μαλακία (ή οποιος την έκανε) θα αλλάξει κάτι διότι έτσι ενδέχεται να διορθωθείς. Αν νομίζεις ότι είσαι οκ και φταίνε πάντα οι άλλοι θα συνεχίζεις να κάνεις τα ίδια λάθη.

και το ξαναγράφω. το θέμα δεν αφορά μόνο τις τράπεζες αλλά είναι ευρύτερο. Ένα σωρό απάτες με κοινό παρανομαστή τη βλακεία του θύματος. Άρα τι πρέπει να γίνει; Να ενημερωθεί, να μορφωθεί ο κόσμος. Και μιλάμε για πράγματα απλά. όπως όλοι ξέρουμε ότι στο κόκκινο φαναρι σταματάμε. Και ο άλλος κάθεται και μας λέει ότι οι 12 χαρακτήρες είναι λίγοι. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Λες και αναφέρθηκε ποτέ περίπτωση παραβίασης κωδικού με brute force. Στάζει η βρύση και φωνάζουμε ηλεκτρολόγο

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Bitbit είπε

όσο υπάρχουν βλάκες οι απάτες θα συνεχίζουν. Κι αν οι τράπεζες βρουν κάποιον τρόπο να θωρακίσουν τους λογαριασμούς των πελατών, τότε οι απατεώνες να βρουν άλλον τρόπο να αρμέξουν τα κορόιδα. Δε θέλετε να το καταλάβετε μερικοί ενώ είναι τόσο απλό. Και το θέμα δεν είναι μόνο στις τράπεζες. Διότι στη γωνία θα τον περιμένει ο τύπος που θα πουλάει iphone σφραγισμένο από επιδότηση στα 200€. Ο βλάκας λοιπόν θα το αγοράσει. Εκεί ποιος φταίει; Κι αν τη γλιτώσει από αυτόν, θα τον καλέσει ένας άλλος και θα του ζητήσει 10,000€ γιατί το παιδί του είναι στο νοσοκομείο. Εκεί ποιος φταίει; Τα είχα γράψει και νωρίτερα. Αλλά τι περιμένεις σε μια χώρα που πάντα φταίνε οι άλλοι. Έχεις δει πολλους να παραδέχονται ότι κάνανε βλακεία;

Δε χρειάζεται να το κουράζεις και προσπαθείς να βρεις ψυχολογικές εξηγήσεις. Κάνατε μαλακία, εσύ ο άντρας σου, δε θυμάμαι ποιος, παραδέξου το και προχώρα παρακάτω. Μη κυνηγάς φαντάσματα. Μόνο αν παραδεχτείς ότι έκανες μαλακία (ή οποιος την έκανε) θα αλλάξει κάτι διότι έτσι ενδέχεται να διορθωθείς. Αν νομίζεις ότι είσαι οκ και φταίνε πάντα οι άλλοι θα συνεχίζεις να κάνεις τα ίδια λάθη.

και το ξαναγράφω. το θέμα δεν αφορά μόνο τις τράπεζες αλλά είναι ευρύτερο. Ένα σωρό απάτες με κοινό παρανομαστή τη βλακεία του θύματος. Άρα τι πρέπει να γίνει; Να ενημερωθεί, να μορφωθεί ο κόσμος. Και μιλάμε για πράγματα απλά. όπως όλοι ξέρουμε ότι στο κόκκινο φαναρι σταματάμε. Και ο άλλος κάθεται και μας λέει ότι οι 12 χαρακτήρες είναι λίγοι. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Λες και αναφέρθηκε ποτέ περίπτωση παραβίασης κωδικού με brute force. Στάζει η βρύση και φωνάζουμε ηλεκτρολόγο

Ααα δεν μιλάμε για ασφάλεια, το γυρίσαμε στο φιλοσοφικο!

Αρα η λύση που προτείνεις είναι να σταματήσουμε να είμαστε βλάκες σε παγκόσμιο επίπεδο! Πιστεύεις οτι αν γίνουμε όλοι 'επαρκώς μη βλάκες', δεν θα βρεθούν πιο πονηροι, και καινούργιες κομπίνες και κάποια στιγμή θα σταματήσουν οι απάτες? Ή πιστεύεις οτι οι ΄χαζοί' (οπως τους βλέπεις εσυ που νιώθεις έξυπνος) καλώς γίνονται θύματα επειδή είναι χαζοί?

Γιατί να είναι θέμα ευφυίας και όχι δύναμης? Φαση αν κανεις αναληψη ATM και σε σπασουν στο ξύλο και σε κλέψουν, καλα να πάθεις, ας ήσουν δυνατότερος? Δίκαιο?

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο : Εξυπνοι και μορφωμενοι άνθρωποι πριν 40 χρόνια, σήμερα ειναι ψηφιακά αναλφάβητοι. Οταν με το καλό γίνεις 60/70/80 χρονών είσαι σίγουρος οτι θα είσαι μέσα στα πράματα και δεν θα γινεις ποτέ θύμα? Αν ναι, τι να πω.. μακάρι να πάρουμε όλοι λίγο απο την εξυπνάδα σου!

28 λεπτά πριν, NickTG είπε

45 σελίδες μετά πάντως και ευθύνη έχουν μόνο οι τράπεζες.

Εμείς που δίνουμε ότι μας ζητήσουν καμία ευθύνη.

Φυσικά και ευθύνη δεν έχουν μόνο οι τράπεζες. Όμως το γεγονός οτι οι χακερς προτιμούν 2 συγκεκριμένες τράπεζες δεν σου λέει τίποτα?

Εννοείται πως όλοι πρέπει να προσέχουμε, αλλά μην γυρνάμε και στην αλλή λογική, οτι καλα να πάθει οποιος την πάτησε. Με την ίδια λογική, καλά να πάθει οποιοδήποτε θύμα, είτε ήταν θύμα κλοπής, απάτης, βιασμού, ξυλοδαρμού, τροχαίου, ηλεκτροπληξίας κτλ. Πιστεψέ με, σε κάθε περίπτωση το θύμα θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικά και να την γλυτώσει. Αν θες να κατηγορήσεις το θύμα, πάντα υπάρχει τρόπος

Επεξ/σία από DisRaptor
  • Like 6
  • Thanks 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...