Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΠΩΣ κλέβεται το Viber ?

https://freephonespy.net/hack-viber-messages-without-phone/

Επισης γινεται με activation link που σου στελνουν με sms και σε ξεγελανε να το πατησεις. Την πατησε γνωστος μου και δεν ειχε καν λογαριασμο viber, και του εφτιαξαν καινουργιο. Πηγαν να ψαρεψουν και τους φιλους του μετα (οποιος ειχε το νουμερο πηρε notification και καποιοι πιασανε κουβεντα)

Επεξ/σία από DisRaptor
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, soc_h είπε

Όλες οι μέθοδοι απαιτούν φυσική πρόσβαση και χρήση του κινητού που έχει το προς υποκλοπή viber (4 μέθοδοι θέλουν εγκατάσταση app μια θέλει σάρωση QR code).

Ακριβώς αυτό θα έγραφα τώρα. 

Θα ήταν καλό κλικbait πάντως..

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε

Αυτό θα έγραφα κι εγώ τώρα. Δεν είναι αληθινό hack,. Αλίμονο αν έδιναν hack έτσι εύκολα στο ίντερνετ. 

Τελικά, τι είναι πιο 'ασφαλες' ?

Το Viber η η sim ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, soc_h είπε

Όλες οι μέθοδοι απαιτούν φυσική πρόσβαση και χρήση του κινητού που έχει το προς υποκλοπή viber (4 μέθοδοι θέλουν εγκατάσταση app μια θέλει σάρωση QR code).

Το εστειλα σαν παραδειγμα οτι για να υπαρχουν τοσα hacks, υπαρχουν και exploits.

Πισω στο θεμα phone scamming, για κανουργιο Account, δεν χρειαζεσαι QRCode, μονο ενα sms τελικα. Δεν χρειαζεται φυσικη προσβαση στο κινητο

https://www.wikihow.com/Create-a-Viber-Account-on-PC-or-Mac

19 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Το Viber η η sim ?

Το ασφαλεστερο ειναι να βαλεις viber και να μπλοκαρεις τις τραπεζες.

Επεξ/σία από DisRaptor
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Νομίζω, ότι κανείς λάθος.

Οι τράπεζες, πήγαν στην λύση viber, όχι για είναι τζάμπα, αλλά γιατί δεν αντιγράφεται όπως μια κάρτα sim.

Επίσης, όταν κάνεις μια συναλλαγή, αν θες, κλείνεις τα δεδομένα και σου έρχεται sms.

οχι, αν νομιζεις οτι πηγαν για την ασφαλεια του πολιτη και των πελατων τους εισαι γελασμενος. Διοτι απλα θα διναν σημασια και στις απατες και δεν θα πεδευομασταν.

Πηγαν γιατι το κοστος ειναι μηδαμινο. Εχεις ιδεα ποσο πληρωνουν για τα SMS ? γιατι νομιζεις οτι χρεωνουν και τα Notifications στα SMS ? το viber ειναι μια απαραδεκτη εφαρμογη που εδω την εχουμε θεοποιηση και θα κανουν κρα η τραπεζες αν το γυρισουν σε αυτο μονο.

Το sim swapping δεν ειναι τοσο ευκολο οσο νομιζουν πολυ. Εχει πολλές δικλιδες πλεον απο τις εταιρειες κινητης, ασε που με το που ακυρωθει η sim στο κινητο μου θα βγαλει αμεσα invalid sim (iphone, το εχω δει διοτι το εχω τεσταρει).

Το viber ειναι απο τριτο κατασκευαστη, χωρις να εχεις ιδεα τι κανει στο κινητο σου ειδικα android Που καποιος μπορει  να κατεβασει ενα viber apk που να ειναι hacked viber χωρις να το καταλαβει με το καταπληκτικο google store, και γενικως ναι ποιο ευκολα σου κανουν clone το viber απο την SIM. Εαν θελουν να βαλουν authenticator, microsoft πχ. Γιατι δεν το κανουν ?

καποιους βολευει στην τραπεζα και σιγουρα ειναι οικονομικος ο λογος. μην εχεις τηνη ψευδευσθηση οτι κοιταζουν εσενα πρωτα τον πελατη. Αλλιως δεν θα ειχαμε αυτο το thread τωρα 45 σελίδες......

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, great είπε

οχι, αν νομιζεις οτι πηγαν για την ασφαλεια του πολιτη και των πελατων τους εισαι γελασμενος. Διοτι απλα θα διναν σημασια και στις απατες και δεν θα πεδευομασταν.

Πηγαν γιατι το κοστος ειναι μηδαμινο. Εχεις ιδεα ποσο πληρωνουν για τα SMS ? γιατι νομιζεις οτι χρεωνουν και τα Notifications στα SMS ? το viber ειναι μια απαραδεκτη εφαρμογη που εδω την εχουμε θεοποιηση και θα κανουν κρα η τραπεζες αν το γυρισουν σε αυτο μονο.

Το sim swapping δεν ειναι τοσο ευκολο οσο νομιζουν πολυ. Εχει πολλές δικλιδες πλεον απο τις εταιρειες κινητης, ασε που με το που ακυρωθει η sim στο κινητο μου θα βγαλει αμεσα invalid sim (iphone, το εχω δει διοτι το εχω τεσταρει).

Το viber ειναι απο τριτο κατασκευαστη, χωρις να εχεις ιδεα τι κανει στο κινητο σου ειδικα android Που καποιος μπορει  να κατεβασει ενα viber apk που να ειναι hacked viber χωρις να το καταλαβει με το καταπληκτικο google store, και γενικως ναι ποιο ευκολα σου κανουν clone το viber απο την SIM. Εαν θελουν να βαλουν authenticator, microsoft πχ. Γιατι δεν το κανουν ?

καποιους βολευει στην τραπεζα και σιγουρα ειναι οικονομικος ο λογος. μην εχεις τηνη ψευδευσθηση οτι κοιταζουν εσενα πρωτα τον πελατη. Αλλιως δεν θα ειχαμε αυτο το thread τωρα 45 σελίδες......

Ο καυγάς είναι το κόστος του sms ?

Αν είναι αυτό, θα μπορούσαν να πουν: θες Viber ? 0 κόστος

Θες sms ? Πληρώσε τόσο.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Το Viber η η sim ?

Και τα δύο παραχώρουν εξουσία (για να μην γράψω καμιά βαρύτερη λέξη) σε τρίτους, που δεν φτιάχτηκαν για αυτή την δουλειά και ρίχνουν το βάρος της ασφάλειας στον πελάτη 

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, DisRaptor είπε

Πισω στο θεμα phone scamming, για κανουργιο Account, δεν χρειαζεσαι QRCode, μονο ενα sms τελικα. Δεν χρειαζεται φυσικη προσβαση στο κινητο

https://www.wikihow.com/Create-a-Viber-Account-on-PC-or-Mac

Ναι αλλά το sms θα πάει στον αριθμό που θα δηλώσεις και πρέπει να έχεις πρόσβαση στο κινητό που θα πάει. Ή να σου δώσουν τον κωδικό, οπότε κάνουμε κύκλο πάλι.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Doubt είπε

Ναι αλλά το sms θα πάει στον αριθμό που θα δηλώσεις και πρέπει να έχεις πρόσβαση στο κινητό που θα πάει. Ή να σου δώσουν τον κωδικό, οπότε κάνουμε κύκλο πάλι.

Ναι παει στον αριθμο του θυματος και το λεει τηλεφωνικα στον σκαμερ.

Μηπως θες να πεις οτι viber ειναι ασφαλες εφοσον δεν δινεις κωδικους σε σκαμερς? Ναι οντως κανουμε κυκλους και κουραζει..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DisRaptor είπε

Μηπως θες να πεις οτι viber ειναι ασφαλες εφοσον δεν δινεις κωδικους σε σκαμερς? Ναι οντως κανουμε κυκλους και κουραζει..

Βασικά και το SMS να επιλέξεις, αν δίνεις τους κωδικούς που έρχονται στο κινητό σου, επίσης την πάτησες. Τέλος πάντων, όντως κουράζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Doubt είπε

Βασικά και το SMS να επιλέξεις, αν δίνεις τους κωδικούς που έρχονται στο κινητό σου, επίσης την πάτησες. Τέλος πάντων, όντως κουράζει.

Με χακεμενο viber, παιρνει ο σκαμερ ολα τα OTP και το θυμα θα παρει χαμπαρι οταν ξαναπαει να κανει αναληψη. Με sms μπορουν να κανουν οτι κανουν μονο κατα την διαρκεια της κλησης.

Επισης το viber ειναι μια καρκινοεφαρμοφη δημοφιλης κυριως σε Ουκρανια Καζακσταν και Ελλαδιτσα και με απειρα exploits. Οι sim cards χρησιμοποιουνται για OTP απο τραπεζες και υπηρεσιες σε ολο τον κοσμο. 

Μπορεις για ενα δεπτερολεπτο να σκεφτεις οτι το viber καθεται σε πολλαπλες συσκευες. Ενω η sim οχι?

Εχεις δει οποιαδηποτε αλλη υπηρεσια (email, amazon κτλ) να κανει auth μεσω viber? Γιατι συζηταμε ακομα τα αυτονοητα?

Επεξ/σία από DisRaptor
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...