Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πέρα από την πλάκα, υπάρχουν περιπτώσεις όπου τα ρολόγια της ΔΕΗ είναι εντός της οικίας.

Γνωρίζω τέτοια περίπτωση όπου τα ρολόγια είναι εντός της κεντρικής εισόδου.

25 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε

Μπαίνει ο οτε στο δωμάτιό μέσα;

Ναι π.χ. αν κάνεις αναβάθμιση σε FTTH, μπαίνει για να ελέγξει την εγκατάσταση και στη συνέχεια να δώσει εντολή να ανοίξει η γραμμή.

Δημοσ.

Ναι της ΔΕΗ κλπ κλπ θα σου χτυπήσουν την πόρτα.Αλλά αν σου πουν ότι πρέπει να μαζεψεις τα χρηματα και τα χρυσαφικά σου γιατί υπάρχει διαρροή και πρέπει να τα σώσεις τότε...........

Εδω μερικοί λαμβάνουν email απο τράπεζα που δεν είναι πελάτες και αναρωτιούνται αν είναι απάτη ή οχι.

Στην Eurobank τα email που στέλνει γράφουν το ονοματεπώνυμο  μου ως δικαιούχο του λογαριασμού,και τα τελευταία νουμερα του λογαριασμού.

Οι άλλες ελληνικές τράπεζες δεν το κάνουν;Γιατί οι απατεώνες δεν μπορούν να ξέρουν το ονομα σου .

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ναι της ΔΕΗ κλπ κλπ θα σου χτυπήσουν την πόρτα.Αλλά αν σου πουν ότι πρέπει να μαζεψεις τα χρηματα και τα χρυσαφικά σου γιατί υπάρχει διαρροή και πρέπει να τα σώσεις τότε...........

Εδω μερικοί λαμβάνουν email απο τράπεζα που δεν είναι πελάτες και αναρωτιούνται αν είναι απάτη ή οχι.

Στην Eurobank τα email που στέλνει γράφουν το ονοματεπώνυμο  μου ως δικαιούχο του λογαριασμού,και τα τελευταία νουμερα του λογαριασμού.

Οι άλλες ελληνικές τράπεζες δεν το κάνουν;Γιατί οι απατεώνες δεν μπορούν να ξέρουν το ονομα σου .

Όλες το κάνουν ναι. Όνομα, επώνυμο το ελάχιστο.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/1/2022 στις 9:42 ΜΜ, notist είπε

Και η απάτη πάει σύννεφο...

Πήραν εχθές τον πατέρα μου στο κινητό του από σταθερό και συγκεκριμένα το 2120001294, λέγοντας του ότι κέρδισε 600€ κουπόνια για σούπερ μάρκετ. Όταν τους ρωτησε πως θα τα πάρει του είπαν να καλέσει στο 9019015978 και θα του πουν εκείνοι. Φυσικά δεν πήρε. Πρώτα πήρε στο 1252 να ακούσει το υπόλοιπο της καρτοκινητης Vodafone σε χρήματα που έχει μέσα κοντά στα 40€ από τις ανανεώσεις να δει αν  του τα φάγανε, και μετά πήρε εμένα. 

Μου είπε το στορυ και είχε σημειώσει τα τηλέφωνα σε ένα χαρτί να τα δω εγώ στο Google τι είναι. Εννοείται ότι πριν τα δω του είπα ότι είναι απάτη. Τον κατάλαβα ότι στεναχωρηθηκε κάπως γιατί μου είπε α δηλαδή δεν θα τα πάρω? Φανταστείτε τι τους λένε και τους πείθουν γενικά. Ο πατέρας μου είναι 78 χρόνων υγιείς με πλήρη διαύγεια και δεν τσιμπάει γενικώς. 

Τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση? Ποιος θα σταματήσει αυτούς τους απατεώνες και θα προστατέψει τους μεγάλους ανθρώπους?

Εσύ.

Ποιός Άλλος.

Δεν μπορεί η κάθε Τράπεζα η κάθε εταιρεία να ασχοληθεί με αυτά τα θέματα.

Όταν χρησιμοποιείται ένα πρόγραμμα η ένα κινητό οφείλουμε να μάθουμε να το χρησιμοποιήσουμε σωστά.

Όποιος δεν μπορεί να ζήτησει βοήθεια από συγγενείς ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗΣ!

Εδώ πέφτουν κορόιδα Άτομα που δουλεύουν σε Τράπεζες.

Στις 16/1/2022 στις 7:38 ΜΜ, Son^Goku είπε

Αυτό το ευτυχώς δεν άνοιγε... Το πιο πιθανό είναι ότι κάτι ήδη τρέχει στο τηλ της.

Το Google τα απενεργοποί

η γιατί ξέρει ότι είμαι Spam.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kremenarasi είπε

Δεν μπορεί η κάθε Τράπεζα η κάθε εταιρεία να ασχοληθεί με αυτά τα θέματα.

Δεν είπε κάποιος αυτό. Προφανώς το συγκεκριμένο είναι θέμα νομοθεσίας.

Δημοσ.

Εγώ μόνο κάτι μιλλιονς βγάζω κάθε λίγο και λιγάκι. Ολα καλά. Στο spam κατευθείαν αυτά. 

Πάντως από eurobank που έρχεται το estatement, πάνω δεξιά έχει το ον/μο και τα 4 τελευταία ψηφία της καρτας, και οχι του λογαριασμού. Η Πειραιώς δεν έχει κάτι αντίστοιχο στους λογαριασμούς πιστωτικής, ή στις κινήσεις 

Screenshot_20220204-171030_Gmail.jpg

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Εγώ μόνο κάτι μιλλιονς βγάζω κάθε λίγο και λιγάκι. Ολα καλά. Στο spam κατευθείαν αυτά. 

Πάντως από eurobank που έρχεται το estatement, πάνω δεξιά έχει το ον/μο και τα 4 τελευταία ψηφία της καρτας, και οχι του λογαριασμού. Η Πειραιώς δεν έχει κάτι αντίστοιχο στους λογαριασμούς πιστωτικής, ή στις κινήσεις 

Πωωω ρε φίλε, θα με δώσεις λίγα με τόκο να πάρω μια 3080 Ti που μου κλείνει το μάτι;; 🤣

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, skritikos είπε

Πωωω ρε φίλε, θα με δώσεις λίγα με τόκο να πάρω μια 3080 Ti που μου κλείνει το μάτι;; 🤣

Θα πάρω την 3080 ti εγώ και θα την σκαλπαρω 🥴

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω με αυτα που διαβαζω και απο πριν  κανω  να μπω τοσο καιρο στο ebanking που καθε φορα μου ζηταει νεο κωδικο  γιατι εχει περασει το διαστημα και ο προηγουμενος δεν ισχυει

Επεξ/σία από ant_
Δημοσ.
7 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Aνάλογα,αν είναι Eurobank e-Statements τοτε γραφει τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας.Και το ονοματεπώνυμο δίπλα απο το Eurobank e-Statements

Αν αφορά κάτι άλλο πχ για το ηλεκτρονικό πορτοφόλι γράφει τα 2 τελευταία ψηφία αρ.πελάτη που είναι απο το ΙΒΑΝ.Και φυσικά πάλι εχει και το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, NickTG είπε

Εσύ το ανέφερες. Ποιον περίμενες να ρωτήσω? 

Όχι. Πάλι δεν του ανοίγεις και ρεύμα να μην έχεις. Ό,τι χρειάζεται να φτιάξει η ΔΕΗ είναι εκτός σπιτιού. 

Eγω δεν συνηθιζω τετοια κολπα για να σου πω.

Και που να ξερει ο αλλος οτι η δεη φτιαχνει μονο οτι ειναι εκτος σπιτιου? Μη κολλας στη δεη, παραδειγμα ηταν. Πες οτι ειναι ο απογραφεας, ο κουριερ ή η αστυνομια.

Μπορει να την πατησει ο καθενας, και χωρις να ειναι χαζος.

15 ώρες πριν, great είπε

προφανως και δεν καταλαβες. Αναφερομαι καθαρα στην ερωτηση "εαν σου χτυπησει και πει οτι εινια απο ΔΕΗ δεν θα ανοιξεις;" οχι στο οτι δεν εχουν γινει απατες. Οτι σου ειναι απολυτα φυσιολογικο να ανοιξεις επειδη λεει οτι ειναι απο την ΔΕΗ.

Η ερωτηση σου και οτι πιστευεις σε κατι τετοιο εμενα μου δειχνει οτι θα ανοιξεις ενα μελλοντικο thread  "μου πηραν τα λεφτα απο το σπιτι γιατι ειπαν οτι ειναι απο την ΕΥΔΑΠ"

Δεν ειπα 'απολυτα φυσιολογικο', οτι ειναι κατι που συμβαινει λεω.

Σε ποιο πραγμα πιστευω? μου φαινεται οτι αλλα λεμε και αλλα καταλαβαινεις.

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
1 hour ago, rus said:

Eγω δεν συνηθιζω τετοια κολπα για να σου πω.

Και που να ξερει ο αλλος οτι η δεη φτιαχνει μονο οτι ειναι εκτος σπιτιου? Μη κολλας στη δεη, παραδειγμα ηταν. Πες οτι ειναι ο απογραφεας, ο κουριερ ή η αστυνομια.

Μπορει να την πατησει ο καθενας, και χωρις να ειναι χαζος.

Και γιατί να μην ξέρει? Θεωρείς ότι είναι χαζός? 

Ούτε η αστυνομία χρειάζεται να μπει μέσα ούτε ο courier ενώ ο απογραφεας θα πρέπει να δείξει ταυτότητα, κονκάρδα με το σήμα της ΕΛΣΤΑΤ και έντυπο ορισμού. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, NickTG είπε

Και γιατί να μην ξέρει? Θεωρείς ότι είναι χαζός? 

Ούτε η αστυνομία χρειάζεται να μπει μέσα ούτε ο courier ενώ ο απογραφεας θα πρέπει να δείξει ταυτότητα, κονκάρδα με το σήμα της ΕΛΣΤΑΤ και έντυπο ορισμού. 

Ακριβώς.

Μεσα στι σπίτι δεν μπαίνει κανεις, ας είναι και ο Πάπας

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...